Del Piero Posted January 26 Author Share Posted January 26 Valensija i sinoc ubacila preko 110 poena. Ovakvu efikasnost ne pamtim u evropskoj kosarci. Ne da mi se da brojim, ali jedno 15ak puta ove sezone su ubacili 100+ poena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 26 Author Share Posted January 26 Barsa ipak dobila posle produzetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 26 Share Posted January 26 Jonah "najgora frizura evropske košarke" Radebaugh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 27 Share Posted January 27 9 hours ago, Chaos Is Me said: Jonah "najgora frizura evropske košarke" Radebaugh Upitah se koji ce moj Lionel Richie na terenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted January 27 Share Posted January 27 14 hours ago, Del Piero said: Valensija i sinoc ubacila preko 110 poena. Ovakvu efikasnost ne pamtim u evropskoj kosarci. Ne da mi se da brojim, ali jedno 15ak puta ove sezone su ubacili 100+ poena. Gotivni su. Imaju sjajan, čak evroligaški sastav. Zadržali su većinu koja im je igrala EL prošle sezone, čak i one za koje smo očekivali da potpišu za top EL klubove, a nešto dovukli i iz drugih EL timova. Pedro Martinez se vratio na mesto uspeha, gde je uzeo špansku ligu pre 7, 8 godina. I nešto mi ne deluje da plaču za Evroligom. Manje utakmica imaju, manja potrošnja, sasvim dovoljno vremena da se baca fokus i na ACB (dele prvo mesto) i EK (ubeeedljivo prvi u grupi), a poseta Špancima se manje više ne razlikuje da li je EL ili domaća liga. Lepe uloge imaju neki mlađi igrači, a novo otkrovenje im je plej De Larea, 19godišnjak iz njihove škole koji dobija sve veću minutažu i bogami lepo i zrelo igra. Banja u Valensiji. Nije ni taj Dubljević bio lud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 27 Share Posted January 27 Valensija zadnjih tipa 10-15 godina igra sjajnu košarku kad nisu u EL, konkurentni su za titulu u Španiji i šetnja kroz EC ali u EL nikako da naprave neki iskorak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 27 Share Posted January 27 Pa i to pokazuje koliko je EL zajebana zverka i drugačija od svega u Evropi. Imala je Valensija svojevremeno i dosta skupe timove i neke top EL igrače pa nisu nikad uspeli da dođu ni do playoffa. Meni su uvek bili gotivan klub i nadam se da sledeće sezone menjaju Albu u EL jer su svakako daleko konkurentniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 27 Share Posted January 27 Gazda im se upetljao u guzbal i neće da se do kraja otvori za košarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 55 minutes ago, Chaos Is Me said: Imala je Valensija svojevremeno i dosta skupe timove i neke top EL igrače pa nisu nikad uspeli da dođu ni do playoffa. Igrali su plejof onda kada ih je Pešić preuzeo tokom sezone i nažalost izgubili od Reala 3-2... Meni baš gotivna ekipa: Omar Kuk, mladi De Kolo, Klaver, Savanović, Javtokas i naravno Rafa Martinez. Edited January 27 by Guru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 27 Author Share Posted January 27 One sezone kad je igrao Kalinic tamo su bili bas dobri. Na kraju su valjda bili deveti sa 19-15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted January 29 Share Posted January 29 Nakon 27 vezanih poraza od starta VTB lige danas je Astana zabeležila prvu pobedu, kod kuće su savladali Samaru 75-67... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted January 30 Share Posted January 30 Meni se mnogo svidja Antonius Klivlend iz Lokosa, 2/3 igrac sa 211cm rasponom, uz sjajnu energiju i agilnost. Po meni nivo defanzivca ala Grent, dok napadacki igra bas fino u vtb. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 30 Share Posted January 30 Pokazao je i u Makabiju prošle sezone da je evroligaški materijal. Top atleta za evropske uslove a nije totalno operisan od košarkaških veština, what's there not to like? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 11:39 AM Share Posted Sunday at 11:39 AM Ubedljiva pobeda Zenita protiv CSKA u Moskvi. Opet Frazier razmontirao protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 11:51 AM Share Posted Sunday at 11:51 AM A ne pominjemo Aleksinu partiju? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 11:52 AM Share Posted Sunday at 11:52 AM Just now, Don Dusko said: A ne pominjemo Aleksinu partiju? 😛 Nedeljama unazad je užasan. Ništa novo jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted Sunday at 11:59 AM Share Posted Sunday at 11:59 AM U meču Rapid Bukurešt-Valcea sinoć je odigrano čak 5 produžetaka, slavio je gost 122-114. Neki igrači su igrali po 60+ minuta pa je bilo i neverovatnih učinaka tj. 50 postignutih poena i double double sa 20+ poena i skokova... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Sunday at 12:21 PM Share Posted Sunday at 12:21 PM 29 minutes ago, Don Dusko said: A ne pominjemo Aleksinu partiju? 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts