Volter Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 Produžetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 (edited) I dobi Pariz... Gubili su 19 tokom tekme, gubili 6 u produžetku na 2 min do kraja, opet pobedili. Ako se ne varam, @Beonegro je bio na tekmi? Edited December 8, 2024 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 Davno se evropskoj kosarci nije desilo nesto bolje od Pariza.Malo da razbiju monotoniju koja vlada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 Bilo je 19 za Monako u trecoj... Pao nastavlja da kilavi, kroz iglene usi se provukose protiv uvek neugodnog Panioniosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 9 hours ago, realno *w said: I dobi Pariz... Gubili su 19 tokom tekme, gubili 6 u produžetku na 2 min do kraja, opet pobedili. Ako se ne varam, @Beonegro je bio na tekmi? Bio, skočio sam na bandwagon kao bajatović na poziciju u upravnom odboru 😁 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneSto01 Posted December 10, 2024 Share Posted December 10, 2024 On 12/8/2024 at 8:24 PM, Pero_Cameron said: Ne znam što ali ni danas nije bio trener. Malo zakasneli odgovor, ali po pravilima italijanske kosarkaske federacije (FIP), u prvoj ligi mec mogu da vode samo treneri koji su polozili FIG-ov ispit i tako stekli licencu, tj. dokazali da su kvalifikovani da budu treneri u Seriji A. Posto Dusko jos nije polozio taj ispit, italijanska federacija ne moze da proceni da li je dovoljno kvalitetan, i on nije vodio mec protiv Armanija. Ako nekad slucajno pomislimo da je najgora birokratija kod nas, tu su Italijani da nas razuvere... 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Odgledao završnicu meča Saragasa - Barsa i još jedan poraz katalonskog tima. Barsa u poslednjih mesac dana baš u lošoj formi, od one pobede protiv Partizana imaju 1-5 skor u EL. A ni u ACB ligi ne blistaju nešto, na 6-5 su trenutno. Sa druge strane vidim da se Dubljević ove sezone vratio u Španiju, doduše danas nije igrao. Njegov prelazak prošle godine iz Valensije u Zenit mi je baš bio nelogičan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 (edited) Juče u Španiji u razmaku od nekoliko sati i Baskonija i loReal dobili po tamburi, baš mi je žao 😁 Baskonija vidno bolje igra bez midžeta Howarda, vratili se u tekmu bez njega i baš bili načepili Unikaku, ali onda Laso riješio bravuroznim vraćanjem istog sa klupe. EDIT: u ostalim vijestima, gledam tablicu Evrolige i neveruem šta vidim: ekipe iz francuske lige prva (Pariz), druga (Monako) i trinaesta (ASVEL), ekipe iz španske lige deseta (Barselona), dvanaesta (Real) i petnaesta (Baskonia). Barselona sa potrošenih 30-40 miliona hard karensija izvrsnih 9-8 u EL i 7-5 u ACB. Mi zli jezici bismo rekli da je Punter izuzetno oslabljenje. Edited December 23, 2024 by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Pročitao sam sinoć negde da je Hapoel TA dobio četvrtinu 22:0. Neverovatno, ja ne pamtim da sam nekad video da profesionalna ekipa ne postigne nijedan poen za celu četvrtinu. E da, ako nekog zanima večeras od 20:30 se igra El Klasiko, pa da vidimo šta mogu posrnuli španski giganti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 odma mi je tu bilo nesto sumljivo kad sam video ime jednog igraca u protivnickoj ekipi svaka slicnost sa stvarnim likovima je slucajna 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Baš atraktivno izgleda francuski all star, Francuzi vs ostatak sveta. Prepuna neka velika dvorana u Parizu, ne znam koja je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Zaboravih da napišem, Anderson iz Barse retko bezvezan igrač. Spoiler Sad kad mi Guru uleti sa naprednom statistikom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Dosta ružan el klasiko, dve dosta gadne ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Lol, kakav poslednji napad, Metu ovo ne bi ubacio za jos tri zivota Real vezao neke pobede, ali i dalje su mi neubedljivi. Dek se, kanda, ozbiljno povredio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Kevin opet prodo zadnji napad...šta ti je navika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 5 minutes ago, Wingwalker said: Kevin opet prodo zadnji napad...šta ti je navika. Beo i Don Dusko: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Nisam nažalost još nikad uživo gledao neku utakmicu Endesa lige a baš bih voleo (sa drugarima se godinama dogovaram da odemo jednom na Kup kralja, to bi bio doživljaj). Uvek vedra atmosfera, kad prikažu tribine sve neki normalni ljudi, jako je dinamično, svako za sebe prati ali ujedno i navijaju za svoj tim, a bez fudbalskih varijanti sa huliganima, organizovanim pevanjem tužbalica i slično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 14 hours ago, Chaos Is Me said: Baš atraktivno izgleda francuski all star, Francuzi vs ostatak sveta. Prepuna neka velika dvorana u Parizu, ne znam koja je. Bersi tj. zvanično Accor Arena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 4 minutes ago, Beonegro said: Bersi tj. zvanično Accor Arena Sad vidim da ima kapacitet nešto preko 20k mesta, mislio sam da je Berci nešto između 10 i 15k. Ne znam da li su je nešto skorije došminkavali, baš je dobro izgledalo sinoć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Sad vidim da ima kapacitet nešto preko 20k mesta, mislio sam da je Berci nešto između 10 i 15k. Ne znam da li su je nešto skorije došminkavali, baš je dobro izgledalo sinoć. U pravu si, izvorno je imala 17000 mjesta, 2014/15. je renovirana i kapacitet je povećan na 20300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 at Chaos ove sezone je Gran Canaria domaćin Kup kralja, verovatno atmosfera neće biti takva kao kad se igra španskom mainlandu. Inače se slažem za atmosferu, uvek je pozitivna kad god gledam tekme preko tv-a. Moja želja je da posetim Valensiju kad igra na domaćem terenu, ako ni zbog čega drugog onda samo da čujem one njihove trube 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Posle rastanka sa Monakom Furkan Korkmaz se vraca u Tursku i bice novi igrac Bahçeşehir-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Solidan raspad karijere, ima tek 27 godina. Nije ni Osman mnogo bolji ali on ima preko 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 8 hours ago, Chaos Is Me said: Nisam nažalost još nikad uživo gledao neku utakmicu Endesa lige a baš bih voleo (sa drugarima se godinama dogovaram da odemo jednom na Kup kralja, to bi bio doživljaj). Uvek vedra atmosfera, kad prikažu tribine sve neki normalni ljudi, jako je dinamično, svako za sebe prati ali ujedno i navijaju za svoj tim, a bez fudbalskih varijanti sa huliganima, organizovanim pevanjem tužbalica i slično. Sve preporuke. Gledao sam u martu ove godine Djirona-Obradoiro, i baš lepo iskustvo. Zahvaljujući našem igraču (ispao baš car) dobio mesto pored klupe i priliku da upoznam Mark Gasola, ali utisak je i komplet događaj pre i posle utakmice - štandovi sa hranom, pićem (a jeftini...), razne neke zanimacije za decu, baš onako porodična priča. Bukvalno od unuka do dede i babe (ne Davidovac i Mitrović...) dođu na utakmicu, svi sa šalovima. Tokom utakmice atmosfera uopšte nije mlaka, uglavnom su pune hale, navijaju za svoje, aktivno prate. Naravno, mora malo i pičk*ranja sudija. Šlag na tortu je bio što je Đirona pobedila košem u poslednjoj sekundi. Doduše, dobra iskustva sam imao i sa njihovog fudbala (Espanjol, Malaga u trećoj ligi), gde je isti fazon sa štandovima, samo što ovde bude i solidan broj gostujućih navijača koji zajedno sa domaćima piju, jedu, zezaju se. Koje crne tenzije. Posle svako na svoju tribinu, i ovde pičk*ranje sudija, navijanje za svoje, i nezaobilazni folklor na poluvremenu: vađenje sendviča iz folija, i has. Onako, kultura drugačija u odnosu na nas, ne propuštaj ako imaš priliku... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 3 hours ago, Estrella Roja said: at Chaos ove sezone je Gran Canaria domaćin Kup kralja, verovatno atmosfera neće biti takva kao kad se igra španskom mainlandu. Inače se slažem za atmosferu, uvek je pozitivna kad god gledam tekme preko tv-a. Moja želja je da posetim Valensiju kad igra na domaćem terenu, ako ni zbog čega drugog onda samo da čujem one njihove trube 😀 nzm za valensiju, unikaha je specificna po onom njihovom trubaskom orkestru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts