Jump to content

Strane košarkaške lige

Del Piero

Recommended Posts

Jovke doktorska partija. Mada se u odbrani prilicno mucio da zaustavi Landesberga, koji je odigrao jednu vitnage partiju. Stvarno je vrhunski strelac.

Ovo ispadanje Brese je poprilicno iznenadjenje. Oni su trenutno prvi u Palakanestru, ispred Milana i Virtusa. Ali ubacio im mocni Pullen 25 poena i poslao kuci.

Inace, Derby uzeo CG kup. Po kretanju rezultata je delovalo da su ispustili dobijen mec u regularnom delu i da ce izgubiti u OT, ali su na kraju dobili Buducnost pola kosa.

Edited by Del Piero

1 hour ago, Del Piero said:

Inace, Derby uzeo CG kup. Po kretanju rezultata je delovalo da su ispustili dobijen mec u regularnom delu i da ce izgubiti u OT, ali su na kraju dobili Buducnost pola kosa.

Kao ono kad sam bio klinac i pustao mladjeg brata da me pobedi ponekad jer sam skontao da je poceo da se duri i da ne bi vise hteo da se igra sa mnom 😄 

• WOW 1

6 minutes ago, Kooineeperk said:

Kao ono kad sam bio klinac i pustao mladjeg brata da me pobedi ponekad jer sam skontao da je poceo da se duri i da ne bi vise hteo da se igra sa mnom 😄 

Ne znam da li ti je dobro poredjenje, SC ima 3-0 protiv Buducnosti ove sezone.

• Like 3

9 hours ago, Del Piero said:

Unikaha kao branilac trofeja ispala u QF, jos na domacem terenu. Guy je odlican igrac za Tenerife, a Doornekamp je imao 25 poena uz 8/8 iz igre i 6/6 za tri poena. Naravno, nista bez Stocktona i Malonea...ovaj Marcelinha i Shermadinia.

Ristić sve češće van 12