Amigo Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Poslije duge zime malo i sunca za nas u Kanadi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Taman da remontujete grtalice 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 U Skandinaviji bila tri suncana i topla dana krajem juna, a sad Izgleda pocinje repriza proslog leta ☹️: // 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 To je i kod nas.Češko leto [emoji52]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 (edited) Vi ste super! Kod mene jedna lepa novembarska nedelja 😞 U subotu se videla snekim prijateljima, jedan Novosadjanin koji je ovde 12 godina dosao obucen u rolku - kaze:"To mi je letnja rolka" 😞 Sunce se nije promolilo vec par dana, a pada ona sitna, novembarska kisa, uz temperaturu oko 19 C. Nedelja pred moj dolazak bila prava letnja, sunce i 30 C! Iz Srbije sam otisla pre onih suncanih dana koji su zaredjali u Srbiji! Baksuz! Evo, prolepsace se: Edited July 6, 2020 by Sunshine State Foto dodat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 6, 2020 Author Share Posted July 6, 2020 Ne saljite negativne vibracije. ovde je bas fino. 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 3 hours ago, mrd said: Ne saljite negativne vibracije. ovde je bas fino. 😛 Kod mene ide od 30-35, ako hoces da dises napolju malo duze od 20 minuta, bolje da imas skrge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Malo se popravilo vreme popodne, ali svejedno imam Wind Stopper jaknu.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 6, 2020 Author Share Posted July 6, 2020 1 hour ago, Angelia said: Kod mene ide od 30-35, ako hoces da dises napolju malo duze od 20 minuta, bolje da imas skrge. Kod mene je taman za jednu cigaru i scotch, akoduze ostanes napolje, a nisi na vodi, nije dobro. 🙂 Nije mnogo 90F(32c) ili 305.4K po SI systemu. 🙂 Ne daj ovim Eurima da prizivaju. 🌴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 12 hours ago, vilhelmina said: U Skandinaviji bila tri suncana i topla dana krajem juna, a sad Izgleda pocinje repriza proslog leta ☹️: // Leto u Skandinaviji... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 6, 2020 Author Share Posted July 6, 2020 Ovo ti je vise kao Canada. 🙂 Dok su skocili u vodu, jaja im se zaledila. 🙂 Nema veze. Ova je godina toplija od prosle, a depresija ubija. 🙂 Ne mozes ko covek u restoran da sednes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Juni je na svedskoj zapadnoj obali bio vrlo suncan i prijatno topao; slutilo je na svedsko leto kad je najbolje. Galebovi se raspomamili, letnji zagor, bas sam se ponadala. U poslednjoj nedelji juna je toplota eskalirala preko moje mere, te sam morala da se povucem u skloniste i osmislim kako da u datoj situaciji, za koju sam mislila da ce potrajati, napravim najbolje moguce. Stara dobra taktika - osmislim menue za svoju dushu i narucim provijant za celu sezonu. Dodje narudzbina dok si rekao keks (Nemci me nikada ne iznevere) ali dodje preko noci i ova jesen u julu, fijuce i do 10m/s, sto meni sada dodje sve jedno, jer me ova gomilica odvela beyond meteoroloskih bagatela. Ostanite zdravi! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Dodjoh, videh, prosetah! 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Ovo je moj gradic - opasan bedemom od nekih 6 km (ti krakovi, to je sve deo bedema) , pa jedna setnja posle posla cini cuda za moj mozak! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 (edited) Naviklo celjade na ravnicu, pa to ti je. Edited July 7, 2020 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 1 hour ago, Kronostime said: Naviklo celjade na ravnicu, pa to ti je. "Za nas ravničare gradovi okruženi brdima uvek pomalo liče na gnezda..." Volim kad pustim pogled, a on nema kraja!! Od Vojvodine, preko Floride do Niskozemske!! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Kad se drzava isprsi! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 izbori su na vidiku😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ovde 100 Ojra, otud 2400 Doloresa, kapnuce nesto i od Merkelove.... Suncice, ti si Covid profiter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 A niko ne kaze:"Jadna Suncica, placa porez u 4 drzave!!", a vide kad mi se udeli neka crkavica! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 1 hour ago, Sunshine State said: A niko ne kaze:"Jadna Suncica, placa porez u 4 drzave!!", a vide kad mi se udeli neka crkavica! Sreca te Nemacka i Holandija imaju sporazum o izbegavanju duplog oporezivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 14 minutes ago, Cyber said: Sreca te Nemacka i Holandija imaju sporazum o izbegavanju duplog oporezivanja. Muz placa u NL, ja u DE, sad on i u Srbiji, a oboje u US....sve ide iz istog kucnog budzeta, tako da jesu 4 drzave.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 1 hour ago, Sunshine State said: A niko ne kaze:"Jadna Suncica, placa porez u 4 drzave!!", a vide kad mi se udeli neka crkavica! Neke SMS poruke da organizujemo, da se pomogne, naši smo? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 8 minutes ago, Clash said: Neke SMS poruke da organizujemo, da se pomogne, naši smo? Ovo bi naislo na sire razmere: gofundme.com Purpose: psihofizicki ostecena zivotom u raznim drzavama i placanjem poreza istim, i PTSD zbog ttomesecnog boravka tokom ploicijskog casa u Srbiji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 2 minutes ago, Sunshine State said: Ovo bi naislo na sire razmere: gofundme.com Purpose: psihofizicki ostecena zivotom u raznim drzavama i placanjem poreza istim, i PTSD zbog ttomesecnog boravka tokom ploicijskog casa u Srbiji Pa ono jes, tebi, Slaviši i Vučiću je najteže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts