Piksi Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ali kako Milunović čita njihove akcije... ko Štimbe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Kakav posao radi Pešić 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Just now, Azazelkg said: Šta reče? 🤔 Cuti ne staj mi na muku , krenuli smo u utakmicu ko popisani 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Just now, Azazelkg said: Šta reče? 🤔 Sacekaj bre.Nije kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Konacno smo mi u ulozi iskusnih. Resavamo ove nalozene lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Just now, Green23 said: Kakav posao radi Pešić Jesam bio malo razocaran nogiranjem Teodosica, ali matori lisac izgleda zna sta radi. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 14 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Previše smo ih respektovali u prvih 10-15 min.... Čim su prestali Katai i Bukari da se vraćaju da pomažu, dva gola i dve stopostotne... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Kanga se iskupio golom za slabiju igru do tog trenutka. Mada je već bolje zaigrao nekih 10tak minuta prije istog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 minute ago, Green23 said: Kakav posao radi Pešić Na stranu zicer, momak bas aktivno ucestvuje u igri za razliku od panja Pavkova 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Koliko je bitno otici na poluvreme sa 1:2 ... Uhhh ,sjajno bi bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Novi Kanga ocajan za sada,Sanogo da ga zamjeni i bice to ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Od naseg gola , igramo Sampionski . Posle onakvih 20 minuta iskreno nisam se nadao ovakvom preokretu, ovo dovoljno govori o karakteru ekipe. Drugo poluvreme jos jace , da ih dokusurimo. Edited August 17, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ne kapiram sto se slavi kad se tolko crnjacilo,evo ispalo sve kontra od onoga stonste vecina pricali,znaci ispadate dunsteri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ne treba jebavati majku Stankovicu non stop, napravio je korekcije i Zvezda se stabilizovala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 26 minutes ago, Abizolirni said: gol nam je visio od 1 min. Kanga, klasicna sklanjalica i nijemi posmatrac. E moj Rodicu ... Samo pljuj, uz Kangvu najvise i pretrcao i najvise tacnih dodavanja kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 2 minutes ago, Borky said: Novi Kanga ocajan za sada,Sanogo da ga zamjeni i bice to ok. Slazem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Bolji smo od ovih ali su ocigledno ekipa momentuma posle naseg user gola su pali. I fino adaptiranje Stankovica gde je poslao centralne veznjaka da pokrivaju nase bekove posto su to pravili visak za Katai i Bukarija. Sve u svemu MIlun mora da neutralise ovog Pierota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Rekoh da preuzimamo inicijativu od 30 minute nadalje. Dva gola , još dve mrtve. Prva polovina poluvremena loše, pomalo sretan gol ali zato drugi dio odličan. Veza proradila, Kanga proigrao , Bukari i Kangva isto dobri. Sve u svemu odličan rezultat i igra koja obećava u zadnjih 20tak minuta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ja se iskreno ni posle primljenog gola nijesam previše uzrujavao, osjećao sam da okrećemo rezultat. Iskusniji smo dosta i individualno bolji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Na stranu zicer, momak bas aktivno ucestvuje u igri za razliku od panja Pavkova A jos uvek nike fizicki na nivou...no dzaba pricati pojedinima. Neka on nastavi ovako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Da budem iskren, prosto nisam navikao da budem ovako smiren kad nas gledam. Nekako stalno imam taj neki osećaj, da nam treba sekvenca ili dve po 10-15 dobrih minuta, da damo gol, dva, i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Uplatio sam tiket na Zvezdu kad smo primili gol. Greskom uplatim i drugi put 😄 Sta sad da radim? Nude mi cash out, pola para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 To sto smo preokrenuli rezlutat na nasu vodenicu ne ponistava to sto su nas u prvoj polovini I poluvremena stisli...I da smo u tom istom periodu mogli da primimo par komada.I zato su upisi u tom periodu malo vise negativniji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 27 minutes ago, Don Radonja said: Nije ovo Radnik ili Pjutnik pa da ne kaznjavaju ovakvu odbranu, Ali neka mi drzimo Gobeljica u timu pa mora Erakovic na beka jer nemamo koga! Znam da ti nije lako, samo crnjaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts