Jump to content

Recommended Posts

Posted

Да ли памти неко, када нам је десна страна била јача од леве у некој утакмици, ја не :Д :Д :Д 

Posted
  On 8/3/2022 at 7:35 PM, Casaubon said:

Kangwa, Bukari i Dragovic igraju sami. Pesic jednako dobar kao i da nije na terenu...

Expand  

Iako sam bio najblaze receno skeptican povodom Siljinog povratka, za sad je dosta dobar i koristan.

• Like 3
Posted

Свака част момци,напад нам је бруталан, иако игра није нешто спектакуларна била, квалитет у нападу долази до изражаја и доноси нам 3:0 !!!

Posted

Uopste nismo odigrali impresivno poluvreme. Cak bih rekao da su nas malo takticki nadigrali, zatvorili uglove dodavanja, hvatali pre svega Erakovica u zamke. Katai i Ivanic maltene neprimetni. Nakon prvog gola smo se malo sabrali u pas igri i izgledalo je to bolje. Cudno je da ovo pisem na 3:0, ali to je moj utisak.

• Like 14
Posted
  On 8/3/2022 at 7:42 PM, Del Piero said:

Uopste nismo odigrali impresivno poluvreme. Cak bih rekao da su nas malo takticki nadigrali, zatvorili uglove dodavanja, hvatali pre svega Erakovica u zamke. Katai i Ivanic maltene neprimetni. Nakon prvog gola smo se malo sabrali u pas igri i izgledalo je to bolje. Cudno je da ovo pisem na 3:0, ali to je moj utisak.

Expand  

Milun tempirana bomba, Eraković izlazi iz povrede, Katai ne želi da igra, Ivanić mu se pridružio, da nije bilo Kangve i Bukarija bilo bi ovde mučenja.

Posted

Odlican rezultat obzirom da se Katai nije pojavio na utakmici.

Konacno imamo i desnu stranu. Jos kada bi doveli nekog krstenog desnog beka….prstalo bi na sve strane.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...