Siki Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Dali drugi gol i ugasili se. Stojimo očajno na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Sta mi igramo od gola jbt, tacno cemo ga primiti zbog ovog ciganisanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 A kad će akvizicija iz Nanta ,naše veliko skautirano pojačanje biti spreman da zapleše na terenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Daj bre, sta rade ovi sakupljaci lopti, sto ne ubacuju jos jednu u teren kad gosti imaju inicijativu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Treba nam ovde još jedan gol, da bi nam igrao X u Monaku, ako Trabzon ne pobedi Mađare zadnje kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Treba nam ovde još jedan gol, da bi nam igrao X u Monaku, ako Trabzon ne pobedi Mađare zadnje kolo. Mislis da na klupi neko o tome vodi racuna? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Odmah bi menjao sad BUkarija. Kakva sebičnost jbt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 minute ago, Kooineeperk said: Mislis da na klupi neko o tome vodi racuna? 😄 Nadam se da neko čita forum bar iz dosade, pa neka vidi 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Sad se mi seljacimo kao Radnicki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Sad se mi seljacimo kao Radnicki... Ni priblizno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 minute ago, Kooineeperk said: Ni priblizno... Jeste ali opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Bravo momci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Jeste ali opet. 😄 Prezivesmo ovo... sad u knezevinu, da iznenadimo i sami sebe, pa da Terza i Mrkela opet likuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Just now, Kooineeperk said: 😄 Pa ako sam kritikovao Radnicki onda treba i nase kad to urade.Ovako ispadam licemeran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Dobra pobeda. Sad jako u Monako i pobedom proci dalje! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Pa ako sam kritikovao Radnicki onda treba i nase kad to urade.Ovako ispadam licemeran. Ma znam, samo kazem da nije znak jednakosti. Uvek tog ciganisanja ima, samo je pitanje u kojoj meri, a ono u Nisu je bilo dno dna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Pustite Mitrovica, covevk bio odlican protiv Madjara ovde, i najbolji tamo. Spoiler Kakvu panjinu su doveli umesto mene 🙏 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Prija svaka pobjeda u Evropi, ali baš su nam mizerne šanse protiv Monaka. Dragović je suspendovan tako da će Gobeljić vjerovatno u prvih 11, a tu je i Srnić. Ne vjerujem da se može dobiti Monako sa takva dva lika u prvoj postavi. Da je tu barem Sanogo šanse bi nam bile veće. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 19 minutes ago, Siki said: A kad će akvizicija iz Nanta ,naše veliko skautirano pojačanje biti spreman da zapleše na terenu? U Monaku ce da zablista. Maltene domaci teren, het-trik u najavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 2 minutes ago, pantelia said: Pustite Mitrovica, covevk bio odlican protiv Madjara ovde, i najbolji tamo. Hide contents Kakvu panjinu su doveli umesto mene 🙏 Ja ne verujem kakvog smo mi igraca a i ljudinu oterali zarad kosarkasa i Mrkele juniora. Fujcina smo od kluba pa makar i osvojili Le 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Nije mi jasno samo kako je bolje, što reče ovaj komentator sa Arene, što je Ferencvaroš izjednačio? Oni su sada sigurno prvi i mogu da izađu sa omladincima protiv Trabzona a Monaku treba pobeda. Da je dobio Monako Ferencvaroš bi i dalje morao da igra za prolaz ovako Ferenc siguran prvi, a Monako će najverovatnije biti drugi. A ako izgubite vama visi takmičenje i u onom kupu što Partizan igra. Naravno sada može Zvezda da se pretvori u neki Lion ili Marsej za nedelju/dve i da dobije tamo, al bolje realnije da se sagledaju pozicije i konačan ishod Inače što se tiče utakmice manje lošija ekipa dobila, što se i videlo još u prvom da će biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Koliko je mlitav Ivanić... U onoj kontri umesto da gurne loptu napred i zagradi je, izlazi sam pred golmana, on kaska lagano kraj nje i pušta da mu je čovek odnese ko trogodišnjaku lilihip.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Sad mi pred ocima onaj penal protiv Monaka.😡 Toliko smo ove godine gluposti napravili, pravo je cudo da cemo ipak sami odlucivati u zadnjem kolu. Da pohvalim i Pesica, dobro je odigrao veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Računa se pobeda, realno nismo za prolazak ali eto dok ima nade treba se boriti iz sve snage da budemo i dalje u Evropi. Igramo samo na neke individualne ludorije, timski smo baš tanki. Čestitke igračima na pobedi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Sta je sa komentarima boze me sacuvaj,greote zaista. Jebi Siljo u kurac te ljubim nek crknu dusmani koji te bukvalno mrze, srnaldo startuj svaku ovakva forumska publika ne zasluzuje nista bolje. Bravo momci,zali boze nemate za koga da igrate. Idemo jako na monako pa ata bog da 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts