Markoss Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Sace i Milun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) Je l' mi naše igrače kačimo na jo-jo? Neverovatno. Edit. Nekada je bilo skoro nemoguće da se vratiš u Zvezdu kada jednom odeš, pa ni Šekija nisu vratili. A sada imamo gomilu igrača koji su odlazili i vračali se. Neverovatno. Pored svoje škole. Edited July 16, 2022 by Don Juan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Ma Milun je ok za jedno od mesta na stoperu, ali Silja stvarno nemam reci jbno… da li markos ili neko mogu da kazu trazi li se jos jedan napadac ili je to samo dimna zavesa za dovodjenje ovog maga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Nije skupo da platimo dobrog igraca i 8 miliona pa nek bude jedan po sezoni, ali ovi od po milion-dva nam jebase majku... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Sta li radi Pavle Ninkov? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Ja se pak nadam da cemo ukoliko udjemo u LS dovesti neko stvarno kvalitettno pojacanje. Zadnji put kad smo ulazili u LS Terzic nas je castio jebanim Van La Parom. Sto se tice zreba u ponedeljak javlja mi se Bodo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Pa bili bi potpuni imbecili ako u tom slucaju ne bi dosao premium napadac i dobar desni bek. Ali to smo mi tako da je sve moguce Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Al od nas izgraci odlaze u slabije klubove gde ne igraju nijedno evropsko takmicenje a imamo primer da igraju i drugu spansku i onda ih mi vracamo da napadamo Lš sa njima. Nema logike Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Dakle, danas pobedjujemo, dolazimo na prvo mesto i na njemu smo do maja naredno godine. U to ime neka veceras grmi jako !!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Majko mila. Najavljuje se jebeni Vesovic. Pola covek pola strelica u desno. Markose, imaj milosti i demantuj ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) Crvena zvezda: Borjan, Stanković, Eraković, Dragović, Rodić, Kanga, Kangva, Ivanić, Katai, Bukari, Pavkov @pantelia Nije niko najavio Vešovića, priča ide od ovog članka, gde više ovaj što piše članak igra Fm, kao što to i mii ovde ponekad radimo. Nikakav izvor, nikakva izjava iz kluuba. Navodno se juri neki stranac na toj poziciji, koji bi bio prijatno iznenađenje (info od dobro obaveštene osobe sa drugog foruma) Edited July 16, 2022 by KrX037 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Nema albina?😯 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 6 hours ago, Green23 said: Da li sa kartom koja se kupi online može da se uđe bez štampanja iste? Ako nije kasno ... moze, tj ja sam kasno kupio ceri kartu i nisam stigao da je odstampam...samo download "bar koda" , ili preko nekog "walleta".. Btw, greh je mladog Stankovica na silu gurati na desnog beka, kada smo videli da je odlican u veznom redu 4 hours ago, drperce said: Ma jok, nece biti taljenja, cuj mene taljenja ko bi to i pomislio kada igraca koji je otisao za dzabe vratis i potrosis 2 miliona za obestecenje i platu 😑, mogli bi ovo sto su meni duzni da plate a ne da moram da jurim i da molim i cekam dve godine i idalje nista... Nisi jedini... pisao sam mozda nekada davno na pokojnom nam B92, kako je drug prodao Terzi (preko nekih veza vezica) viski za proslavu diplome na ekonomskom...nekako je na kraju naplatio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Dame i gospodo - Katai 👏👏👏👏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Magikooo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Magičnooooo 😚 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Bukari upisao asistenciju molicu lepo. Otvoreni na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) Jos jednom Veliko Hvala Tea Ali Pavkov koji gazi golmana po rukama i posle toga jos se raspravlja i sa njim i ... edit ... typo Edited July 16, 2022 by Tri Korne Penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Koliko je talican ovaj Pavkov. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Opaaaaa,kad smo doveli ovog beka... prva utakmica, odmah asistencija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 1 minute ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Koliko je talican ovaj Pavkov. Znanje bato..😁Nego, ko beše zadužen za moje pivo kad Pavkov da gol....🤔evidencije radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 1 minute ago, Avda Zekić said: Znanje bato..😁Nego, ko beše zadužen za moje pivo kad Pavkov da gol....🤔evidencije radi... Duplo pivo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Pavkov opet 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Puni se gajbica, a 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Kolko je talican ovaj Pavkov. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts