Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

2 hours ago, Borky said:

Kako vreme prolazi sve sam blize misljenju da je Deki ustvari bio vrhunski trener jer drugacije ne mogu objasniti one (ipak) dobre rezultate sa ovom grupom bezveznjaka,ne spremnih mrcina, splavara, ne disciplinovanih polu igraca, igraca koji osnove fudbala ne poznaju (ne gubi nikako loptu na 30m od svog gola ili ne skaci sa rukama iznad glave). 

Zabrinjavajuce da samo par igraca mogu igrati ls a i tu stoji upitnik na kojem nivou. Jos veci problem je ogranicavanje broja stranaca pa se samo mozemo nadati nekim domacim bezveznjacima koje preplacujemo jer nemamo drugog izbora a i jedno oni razumiju rec TAL. 

Teska prica bas!

 

Ма какви.

Овај ростер је било никада лаше надоградити за Европу уз претпоставку беспрекорне физичке спреме. Ми ни претпоставку нисмо имали а апгрејд је претворен у даунгрејд који ни непријатељ не би боље одрадио. Најурили су оба десна бека, на лијевом беку довели алтернативу мученом Родићу неку грузијску пахуљицу, најурили су најбољег шпица којег смо имали а довели пањеве Пешића и Кулибалија и најавили ЛШ!?

Надреално...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, tsva said:

 

Mani se fasizma

 

Jel ima neka dobra dusa da ovom neukom coveku objasni pojam fasizma, sta je, sta predstavlja i gde je prigodno koristiti ga. 
Poceo je precesto da se vidja na ovim stranicama i poprilicno grozno zvuci da na forumu gajimo fasite, tako da molio bih @Don Juan il objasnite liku 

da nema pojma sta znaci i da ne koristi vise taj izraz ili odstranite te fasite sa foruma pliz. 

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, dzoneee said:

 

 

3 hours ago, dzoneee said:

Ne radim ovo često da citiram sam sebe, ali ovo su bile moje neke prognoze pred start LE za ovu sezonu. 

Jedino ako im je logika da ga skroz upropaste i unazade pa da ga nedograđuju od nule.... 

Edited by Azazelkg
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Perkos2 said:

Svako ko kritikuje Kangu blage veze da fudbalom nema. Ni jedna njegova greška( naravno da ih ima) nije zbog fudbalskog neznanja ili kurcobolje. Kanga pokušava da poveže igru Zvezde i napravi neku ofanzivnu akciju, nažalost ograničen ku je broj saigrača sa kojima može nešto da odigra, zlobnici bi rekli da mu je najsigurnije da odigrava sa našim štoperima pošto bi tu %grešaka bio najmanji. Kao nekad Negoš što je igrao skoro bez greške, loptu nazad a burekdžije sa arene hvale 98% tačnih dodavanja. Najmanji problem ove ekipe je Kanga, zna se ko je glavni krivac što imamo najviše 4-5 igrača koji mogu da igraju evropske utakmice 

 

Videlo se protiv Makabija koliko zeli da napravi ofanzivnu akciju.Ima igraca i levo i desno za pas u ofanzivi al mora on nesto da izmisli da bi primili gol(uz veliku pomoc Borjana).Ipak treba razumeti ovu igru.

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, Ljubitelj baklave said:

 

Igrali smo derby pre 15 dana sa istom ovakom igrom i oni sa istom ovakvom igrom koju sada pruzaju, pa jedva uzeli poen, na poklon Kataija.

 

 

Jesi li gledao juče Grobare protiv Nice? Petrić je za manje od mesec dana postigao da SVIH 10 igrača u polju trče kao navijeni 90 minuta.

Čitavu utakmicu igraju VISOKI PRESING. Takođe imaju i najboljeg igrača lige, što je velika prednost.

 

Da smo igrali juče derbi dobili bi nas sa 2:1 ili 3:1

 

14 hours ago, Marokanac said:

Meni je Kangva u SLO izgledao kao najbolji ubod u zadnjih brdo godina. Pretvori se u medjuvremenu jednog kvalitetnog U15 igraca (po uticaju na igru). E sad, cinjenica je da Kanga nije igrao u tim utakmicama pa je ovaj bio glavni. 

 

Kangva je tako izgledao sve do Makabija, odnosno, do prve jake ekipe. Koja igra neprestano "obaveznu igru" i visoki presing.

Ima 3 velike mane:

 

- presitan i preslabašan za ozbiljan fudbal

- slab u duel i "obaveznoj" igri (što proizilazi iz prve slabosti)

- ekstremno slabo taktički obučen i nedisciplinovan

 

Dakle, igrač isključivo za Linglong i neke Jermene i slične timove. Čim krene tvrdo, nestaje sa terena, a sklon je i taktičkim propustima - pogledati njegovo kretanje i gde se nalazio prilikom prvog gola juče, nakon što je Balerina prekakala loptu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne bi nama pomogao ni Klop sada. Mi smo trenutno vrlo bolestan klub. Dolazak bilo kog trenera sada je kao kad bolesnik kome su srce i mozak totalno propali hoce da ide da operise klempave usi i time resi sav svoj zdravstveni problem. Bez totalnog reseta spasa nema. A posto znamo da od toga nema nista jer sa severa nema abera za to, onda da se pripremimo za dalju agoniju. Mi titule ako ovako ostane videti necemo jer je evidentno da cemo da se mucimo protiv svih i da kiksevi moraju da dodju.

Ja stvarno ne mogu da verujem da onu gnjidu nosatu niko da pomene, prozove...  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Klub je poodavno oboelo nego mu se stalno davala infuzija i vitamini u raznim bojama uz zero napitak pa se nekako održavao. Sad kad je prvi put ponestalo te veštačke hrane počele su te boleštine da izlaze na videlo. Savesni "deca"zabrinutinza život kluba potražuli bi pomoć od stručnih doktora umesto što optužuju širu rodbinu da je svojim gunđanjem doprinela da se klub razboli.

Edited by Perkos2
Link to comment
Share on other sites

Dobro, to se pricalo i pre 5-6 godina. Nema spasa, moramo iz beton lige reset itd. Pa se pokazalo da nije bas tako.

 

Ako mislite da ce odlazak Terze i Mrkele nesto promeniti varate se. Pratim Zvezdu od kasnih 90ih i ne znam da smo za to vreme imali jednu normalnu upravu. A verovatno ni pre toga, stariji se secaju. Mozda Cvele dok je bio, ali to je bilo skroz drugo vreme. Ocekivati da ce bas sad nesto radikalno da se promeni, posebno u ovakvom stanju u drustvu, gde ni deca ne mogu u vrtic ako im roditelji nisu politicki podobni je vrlo naivno.

 

Nama ostaje jedino nada u taj sportski sektor u okviru kluba koji je davao rezultate poslednjih godina, uprkos totalnoj nesposobnosti i diletantizmu uprave.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Perkos2 said:

Klub je poodavno obelo nego mu se stalno davala infuzija i vitamini u raznim bojama uz zero napitak pa se nekako održavao.

 

Klub nije poodavno oboleo,on je takav i napravljen kao i svi ostali SFRJ klubovi od 1945 ...

Dakle, uvek su zavisili od političke volje elita ... nešto kao javna tj. društvena preduzeća ...

Nekada je interesovanje za nijh bilo veće,nekada manje,sposobne ili manje sposobne uprave su postavljane, bilo je uspeha ili neuspeha,ali matrica funkcionisanja kluba suštinski nije promenjena ...

Ono što danas vidimo pod Terzinom i Drkelinom upravom nije neki ekces ili iskliznuće iz sistema već više društveno i političko stanje srpske elite ...

Jedan lakmus papir Srbije kako danas funcioniše ...

Isto je i sa Partizanom,ako se gleda nešto šire isto je i sa npr . EPS ili Telekomom....

Klub ne može biti na zdravim nogama dok sistem ne bude na zdravim nogama,možemo se za sada samo nadati da će umesto Terze jednom doći sposoban ološ umesto nesposobnog ološa ...

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Od svega najvise bole koraci u nazad, kako rezultatski tako i igracki. Mi do sad nismo imali ovakve padove, i kad se cinilo da ce ih biti pravili su se logicni potezi. Lopovi to pre svega mogu da zahvale Dekijevom autoritetu, koji je koliko toliko drzao tim i verovatno ni sam nije verovao sta mora da radi (pocev od grljenja debelog pavkova nakon napusavanja, visemesecnog izdrkavanja kange, izdrkavanja borjana i gospodje, gobelje, srnica...). Sve je to jedino on umeo da amortizije jer je ipak bio i ostace ime u igrackom svetu.

 

Ne verujem da je i sam pristao da mu raskurcaju talentovan tim zarad mustafe, kulibalija i srnalda a da se pri tim odrekne klinaca koje je sam birao prosle godine. Na stranu sprema ekipe, bilo je toga i ranijih sezone, prosto se videlo da ne ume da spremi tim za tu jednu najbitniju tekmu godine (da Miloje je to umeo), ekipa bi se svakako digla da je imao podrsku slepaca iz uprave. 

Smena je bila samoubistvo, kao i prodaja dva napadaca fudbalera, dovodjenje treceg koji to nije, levog beka lubenicara,  silovanje igraca da igraju van svojih pozicija (a realno ni svoje pozicije nisu naucili da igraju), forsiranje likova zbog starih zasluga, dovodi do toga da sad ocekujemo magiju od autisticnog random lika koji ni sam ne zna gde je dosao. Nije ni cudo sto su nam se svedjani smejali a bas bih voleo da znam ime li ovaj da napise diktat iz srpskog a kamo li taktiku protiv Milana. Njega kao i igrace ne treba kriviti ni za sta 

Kinte je sve manje, ocigledno se racunalo  na CL a LE i nije za cimanje sto dalje dovodi to toga da ce biti jos gore

 

i da, smradovi salju na pozajmice 3-4 vise nego dobra talentovana igraca, na pozicijama koje nam skripe da bi doveli klinca iz omladinaca da ih vadi jer  Betonlingar ne ume ni loptu da doda.

 

ozbiljna zajebancija sa ljudima koji vole Zvezdu...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Kakve zamene teze ili ti tiho opravdanje lopovluka nestručnog rada u FKCZ😣  Ja Zvezdu pratim od sredine 70-tih i nikad nije imala ovako lošu upravu a bilo je raznih protuva u klubu. Pritom niko više para nije pokrao uz kluba od osnivanja do danas od terze i mrkele. Uopšte me ne zanima imaju li podršku AV za to ili rade i njemu iza leđa. Mozda dele pare koje pokradu ali i to me ne zanima, živim za dan da ih oteramo iz Zvezde pa makar došao Dule Vujosević da vodi FKCZ.

Edited by Perkos2
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Perkos2 said:

živim za dan da ih oteramo iz Zvezde pa makar došao Dule Vujosević da vodi FKCZ.

 

Ne boj se neće ti doći Dule Vujošević,  Vulin možda ili na primer  Djuka Bizon ...

I na kraju,ne da ne opravdavam ovu upravu nego joj mislim sve najgore,razlog što je kod ranijih uprava bilo manje lopovluka je isključivo posledica toga što je bilo i manje para u protoku, da ih je bilo  kao danas isti bi film gledali ....

Edited by mare80
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Venger said:

Dobro, to se pricalo i pre 5-6 godina. Nema spasa, moramo iz beton lige reset itd. Pa se pokazalo da nije bas tako.

 

Ako mislite da ce odlazak Terze i Mrkele nesto promeniti varate se. Pratim Zvezdu od kasnih 90ih i ne znam da smo za to vreme imali jednu normalnu upravu. A verovatno ni pre toga, stariji se secaju. Mozda Cvele dok je bio, ali to je bilo skroz drugo vreme. Ocekivati da ce bas sad nesto radikalno da se promeni, posebno u ovakvom stanju u drustvu, gde ni deca ne mogu u vrtic ako im roditelji nisu politicki podobni je vrlo naivno.

 

Nama ostaje jedino nada u taj sportski sektor u okviru kluba koji je davao rezultate poslednjih godina, uprkos totalnoj nesposobnosti i diletantizmu uprave.

Sve receno, AMIN.

od raspada drzave sve je isto ( samo njega nema ). Svaka uprava se pljuje. Kazu drzava postavila svoj kadar. Pa gospodo da Zvezda mozda nije privatni klub. Kleli smo se cak i u Dzajica kad se vratio u klub pa se ispostavilo da je lijepu sumu sklonio i robijao. Nama je bitno da svaka naredna uprava ne valja. 

Kad dodje trenutak da klub jednog dana bude privatni, odnosno da drzava izglasa takav zakon, onda nam opet nece valjati jer cuj, gdje ce nasa Zvezda da pripadne nekom Arapu, Amerikancu ili sl..pa da radi s njom sta hoce i da onda nece moci tribine mijenjati upravu, trenere i sl...

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Laki21 said:

 

Jesi li gledao juče Grobare protiv Nice? Petrić je za manje od mesec dana postigao da SVIH 10 igrača u polju trče kao navijeni 90 minuta.

Čitavu utakmicu igraju VISOKI PRESING. Takođe imaju i najboljeg igrača lige, što je velika prednost.

 

Da smo igrali juče derbi dobili bi nas sa 2:1 ili 3:1

 

 

Kangva je tako izgledao sve do Makabija, odnosno, do prve jake ekipe. Koja igra neprestano "obaveznu igru" i visoki presing.

Ima 3 velike mane:

 

- presitan i preslabašan za ozbiljan fudbal

- slab u duel i "obaveznoj" igri (što proizilazi iz prve slabosti)

- ekstremno slabo taktički obučen i nedisciplinovan

 

Dakle, igrač isključivo za Linglong i neke Jermene i slične timove. Čim krene tvrdo, nestaje sa terena, a sklon je i taktičkim propustima - pogledati njegovo kretanje i gde se nalazio prilikom prvog gola juče, nakon što je Balerina prekakala loptu.

 

Igrali smo pre nedelju dana protiv Monaka, koji je jaci od Nice, pa sta sa tim? Igrali smo odlicno , sveli Monako na jednu jedinu sansu, nakon greske nase i to je to. Imali par solidnih akcija, zicer Bukarija na  0 0 izmisljen penal za goste, nedosudjen penal za nas. Nica na 0 1 promasila zicer da ode na 0 2, primili gol i to je to. 

 

Video sam isti Partizan da prima 2 komada i biva dotucen do nogu od Slovackog. Isto je Zvezda igrala i derby i ovo sada, stvar je psihologije, a ne kvaliteta tima, zar stvarno mislis da ovaj tim Zvezde moze ovako lose da igra, zato sto nema kvaliteta. Nema od toga nista, jednostavno los momenat u sezoni i to je to. Bice bolje. 

Partizan je slabiji nego prosle sezone, imaju Dijabatea, otisao im Scekic , Zdjelar i trener, nemoj da me zezas da je Petric neki novi Murinjo. 

 

Kao sto su oni bili u raspadu u julu i avgustu, pa sad vidimo da to nije realno, isto tako i FKCZ nije u raspadu kakvim se sada cini, sve je to deo fudbalske igre. Imali smo mi i bedniji perioda i kod Milojevica i kod Dejana lani, kod Milojevica je to bilo prolece 2019, samo sto je Partizan bio raspad i na -20. 

 

Uostalom, imamo +5 na tabeli, tako ce i ostati do kraja jeseni, mozda i vise. Previse kvalitata ima u timu Zvezde da bi ih jsl ligasi sapleli, cak i taj Pazar bio u top formi, Zvezda nikad goroj, pa opet smo dobili utakmicu, na bazi laganezeta, dupetom Pesica. Da nije bilo slucajno gola kad je od Rodica otisla u mrezu, dobili bi to mnogo lakse.

Link to comment
Share on other sites

Nije fer stavljati Nikolica u isti kos sa Srnicem, Gobeljom i ekipom. Za razliku od njih je skolovan fudbaler, a ove sezone je u svega 40ak odigranih minuta dao dva veoma lepa gola. Protiv Trabzona je golu prethodio i jako lep potez na sredini terena kada se oslobodio cuvara, predao loptu na stranu i onda se ubacio napred za gol. 

 

Druga stvar je sto mi njegov povratak u tim nema previse smisla kada imamo na toj poziciji mladjeg i talentovanijeg Stankovica i Kangvu kojeg treba vratiti u ritam. 

Link to comment
Share on other sites

Nikolic mozda ima talenta, nije balvan da se lopta odbija od njega, zna da posalje poneki dobar pas i slicno. Medjutim, izuzetno neodgovoran igrac. Daje lopte protivniku u noge na sred terena, ne pokriva dobro pozadi, salje brdo pogresnih pasova, sutira cesto vrlo nerezonski. Bezobrazan tip. Jedva cekam da ga se resimo.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Venger said:

Nikolic mozda ima talenta, nije balvan da se lopta odbija od njega, zna da posalje poneki dobar pas i slicno. Medjutim, izuzetno neodgovoran igrac. Daje lopte protivniku u noge na sred terena, ne pokriva dobro pozadi, salje brdo pogresnih pasova, sutira cesto vrlo nerezonski. Bezobrazan tip. Jedva cekam da ga se resimo.

Kanga je ljubomoran 🙂

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...