Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

12 minutes ago, Guru said:

A na klupi Trent Alexander-Arnold i Reece James čekaju šansu, al' tvrdoglavi trener uporno prednost daje Srniću, neverovatno.

Pa nije da nema opcija. Ako smo spali na Srnića u LE, onda treba da doživljavamo ono što doživljavamo. Dečko je direktno i indirektno svojim potezima uticao na dva poraza i ne vidim da mu se daje šansa u nedogled, a da neki talwnrovaniji, i to mnogo, od njega greju klupu ili da se šalju na pozajmice do beskraja. Izgubili smo celu jednu generaciju igrača, zato što se gura Srnić i slični.

Znaš li, a ovo što ću ti reći se odnosi na našeg trenera, koja je definicija glupog čoveka? Onaj koji dva-tri puta radi istu stvar, nadajući se da će rezultat biti drugačiji. Jednostavno neće. Svaki put kada su Srnić i Gobeljić u 11 mi dajemo protivniku fore. I to je jasno ko dan.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, drperce said:

Nisu oni ali ima GOMILA klinaca koji bi mogli da beru iskustvo a ne da dajes coveka koji te iz utakmice u utakmicu ubedjuje da igra protiv tebe...

 

Ja u trenutnom timu ne vidim nijednog klinca koji može da igra desnog beka/vingbeka, probalo se nešto malo sa Stankovićem, al' to ni protiv Voždovca nije izgledalo dobro. Na stranu što se ovde i tada kukalo kako će upropastiti dečka gurajući ga na desnog beka... 

 

Just now, Don Radonja said:

Koliko puta treba da te Srna sahrani?Pa da ga ne stavljas u ovim evro tekmama?

A pre toga se trebao dovesti neki bolji igrac...Samo nemoj reci da ih nema(dobro kod Mite i nema)...

 

Naravno da je trebalo dovesti boljeg igrača, a možda i dvojicu (s obzirom da smo ostali i bez Pićinija koji je bio projektovan za startera i bez Gajića koji je to bio u prolećnom delu prvenstva), al' to se nije desilo, prelazni rok za Evropu je završen, u timu nemamo druge igrače koji to mogu da pokriju - znači jasno je ko dan da će makar do zimskog prelaznog roka to pokrivati Srnić i Gobeljić. 


Pritom, trener je došao nakon što je prelazni rok već završen i stvarno ne vidim šta on tu može da uradi, osim da proba iz ove dvojice balvana da izvuče neki njihov maksimum. Meni je lakše, a i daleko logičnije da to prihvatim kao surovu realnost, nego da se pre svake utakmice iznova skandalizujem što je neko od njih dvojice u startnoj postavi.

 

 

  • Like 5
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, СамоТи3 said:

Играј Звездо играј и победи!! 

 

Срнић даје гол за победу вечерас. 😁

Moze da da 5, to nece promeniti da je duduk za ovu igru. Desi se da nekad i ne bude beskorisns masa, ali to ne menja nista. Skandal je da takav igrac ima prednost u odnosu na bilo koga. Jebes ti ti takvu skolu fudbalu kad ne smes da gurnes nijednog klinca umesto Srnica.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...