Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

Je l' mi naše igrače kačimo na jo-jo?

Neverovatno.

 

Edit. Nekada je bilo skoro nemoguće da se vratiš u Zvezdu kada jednom odeš, pa ni Šekija nisu vratili. A sada imamo gomilu igrača koji su odlazili i vračali se. Neverovatno. Pored svoje škole.

Edited by Don Juan
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ja se pak nadam da cemo ukoliko udjemo u LS dovesti neko stvarno kvalitettno pojacanje. Zadnji put kad smo ulazili u LS Terzic nas je castio jebanim Van La Parom. Sto se tice zreba u ponedeljak javlja mi se Bodo.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Crvena zvezda: Borjan, Stanković, Eraković, Dragović, Rodić, Kanga, Kangva, Ivanić, Katai, Bukari, Pavkov

 

@pantelia Nije niko najavio Vešovića, priča ide od ovog članka, gde više ovaj što piše članak igra Fm, kao što to i mii ovde ponekad radimo. Nikakav izvor, nikakva izjava iz kluuba. Navodno se juri neki stranac na toj poziciji, koji bi bio prijatno iznenađenje (info od dobro obaveštene osobe sa drugog foruma)

Edited by KrX037
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Green23 said:

Da li sa kartom koja se kupi online može da se uđe bez štampanja iste? 

 

Ako nije kasno ... moze, tj ja sam kasno kupio ceri kartu i nisam stigao da je odstampam...samo download "bar koda" , ili preko nekog "walleta"..
 

 

Btw, greh je mladog Stankovica na silu gurati na desnog beka, kada smo videli da je odlican u veznom redu

 

4 hours ago, drperce said:

Ma jok, nece biti taljenja, cuj mene taljenja ko bi to i pomislio kada igraca koji je otisao za dzabe vratis i potrosis 2 miliona za obestecenje i platu 😑, mogli bi ovo sto su meni duzni da plate a ne da moram da jurim i da molim i cekam dve godine i idalje nista... 

 

 

Nisi jedini... pisao sam mozda nekada davno na pokojnom nam B92, kako je drug prodao Terzi (preko nekih veza vezica) viski za proslavu diplome na ekonomskom...nekako je na kraju naplatio :classic_biggrin:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...