fradler Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Dok jadni Pesic ne postoji na terenu protiv poluamaterske ekipe, Ohi ga metnuo Kopenhagenu. Kakva bagra vodi ovaj klub... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 2 minutes ago, fradler said: Dok jadni Pesic ne postoji na terenu protiv poluamaterske ekipe, Ohi ga metnuo Kopenhagenu. Kakva bagra vodi ovaj klub... Bagra i nesposobni lopovi . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 2 minutes ago, Venger said: Ovo je bukvalno vremeplov na neku 2011-2012. Tako izgledamo. Kod Prosineckog smo igrali atomski fudbal za ovo danas. Mene bas podseca na onu Grofovu drugu sezonu kad su Ruiz i Mouce igrali krila. Nula od fudbala. 2 minutes ago, Venger said: Ovo je bukvalno vremeplov na neku 2011-2012. Tako izgledamo. Kod Prosineckog smo igrali atomski fudbal za ovo danas. Mene bas podseca na onu Grofovu drugu sezonu kad su Ruiz i Mouce igrali krila. Nula od fudbala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Da, greska. Mislio sam na Murinjovu eru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Jel igrao prvo poluvreme MVP Gobelja? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Onome ko je napravio ovu reklamu za Mocart "Sale ti si srce ekipe, mora jace tako se igra Evropa" treba prvo zabraniti prilaz bilo kom mediju, zatim mu suditi u nekom Hagu za reklame, a onda na zasluzenu robiju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 28 minutes ago, Knipex said: Ne mogu da opišem koliko ne podnosim ovakve seljačke ekipe kao što je ova Radničkog. Od početka utakmice provociraju, simuliraju, bune se i mašu rukama. Odvratni su. Seljacke jer pruzaju dobar otpor zvezdi i zapravo nece samo da se brane? Pesic je jako talentovan da se nadje na pogresnom mestu u pogresno vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ben i Pešić braca po padanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 6 minutes ago, Redstar0356 said: Seljacke jer pruzaju dobar otpor zvezdi i zapravo nece samo da se brane? Pesic je jako talentovan da se nadje na pogresnom mestu u pogresno vreme Seljacke jer se valjaju posle svakog kontakta i sire ruke i na ocigledne stvari. Ali meni to zanimljivo, draze su mi i takve ekipe nego one koje skinu gace u tunelu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Krstičić menja Kangu 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 What the actual fuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Srnic kakva borba coveka i lopte Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 1 minute ago, Markoss said: Seljacke jer se valjaju posle svakog kontakta i sire ruke i na ocigledne stvari. Ali meni to zanimljivo, draze su mi i takve ekipe nego one koje skinu gace u tunelu. Pa upravo na to mislim, bolje to nego da se zabiju u 16 i gledaju da ne prime vise od 2 gola Imali su neke sanse, vrse presing, imaju domace navijace, igraju bez respetka. Nisam skoro gledao bolju utakmicu u domacoj ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) 1 hour ago, Redstar0356 said: Seljacke jer pruzaju dobar otpor zvezdi i zapravo nece samo da se brane? Pesic je jako talentovan da se nadje na pogresnom mestu u pogresno vreme Ne, nego zbog seljačkog ponašanja, opstrukcije igre, simuliranja, valjanja po terenu na svakih par minuta i konstantnog vršenja pritiska i prigovaranja sudiji. Još nešto? 1 hour ago, Don Juan said: Krstičić menja Kangu 🤣 Još jedan WTF potez vrsnog nam trenera... Edited October 16, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 2 minutes ago, pantelia said: Srnic kakva borba coveka i lopte Kako bese ono ide Ronaldo a ja i Nesta sami Ide Srnic sam ispred gola a golman i lopta i vise nego dovoljni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Gobeljić, Srnić, Krstičić, Pešić su nam trenutno na terenu. Nema leba od ovoga. Ne mogu tri igrača da igraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) Ovaj šut Gobelje govori koliko neko poleti posle dva slučajna gola u Zvezdi. Može mu se i ne sme niko ništa da mu kaže. Edited October 16, 2022 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Gobeljić se primio posle ona dva userska gola i samo piči ove polu voleje koji idu 20m od gola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) Ovo je za momentalni otkaz mrkeli i ovom treneru football managera na pc-ju. Kupicemo mu igricu pa neka vodi Zvezdu sa igrice. Ciscenje ekipe od mustafa,srnica,gobeljica ,kalifa! Ovaj nas je jos vise ukanalio!! Titulu ce izgubiti lagano! Ili ce da se sredi klub ili mars! Zvezdasi jbt , sta cekamo???? Na tribine svi i da pokazemo sta misli vecina ! Edited October 16, 2022 by iamsho4sho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 I Mustava pre mucenog Azarova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ovde ako se ne izvuku sva 3 boda, morace otkaz da padne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Bice dobro ako budemo prvi na polusezoni. A trebace nam novi trener, mislim da je svima jasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 1 minute ago, iamsho4sho said: ,kalifa! On ne moze, menja Bentila u Kk dok je ovaj u Gani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Pih. Smeca mrtva, da ovako uzimas tri boda protiv sasvim skromnog Radnickog da ne kazem neku ruzniju rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ovo je klasičan penaltizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts