Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, fradler said:

Prevazisli smo Kataija jbg, jasno je i njemu, pa je nervozan i kontraproduktivan...

Prevazišao je sam sebe jer je ove sezone jedan od najlošijih. Nema motivaciju, trčkara i greši 

Posted

Povraca mi se od nasih bekova. Ne znam da li je mucnije gledati ovog kilavog cunja Rodica kako nas prodaje po milioniti put ili raspalog Gobeljica.

Posted
Just now, suptil said:

Katai je dao vestacko disanje Partizanu. Neoprostivo! 

ma kakav katai, od 20. minuta igraju viktorije ispred našeg gola. Nešto će da se desi kada non stop napadaju.

Posted

Ja mislim da jeste bio penal (partizanov igrač prvi kod lopte, Katai kasni i šuta ga u list), ako se gleda po ovim novim VAR kriterijumima, gde se u sitna crevca gledaju ti minimalni kontakti i povlačenja za dres bez imalo osječaja za utakmicu. 

To što su ti novi kriterijumi težak bullshit i uništavaju fudbal, to je več za odvojenu debatu.

• Like 1
Posted

Penal smesan jer kad bi se ovako svirao svaki kontakt u sesnest bio bi vaterpolo rezultat.

Za drugo poluvreme naravno nemamo kondicije a to bi bila sramota i u nekom seoskom klubu. Bruka i sramota na sta nam Zvezda lici!

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, L' Imperatore said:

Ja mislim da jeste bio penal (partizanov igrač prvi kod lopte, Katai kasni i šuta ga u list)

a kako objasnjavas fiziku lopte nakon tog kontakta?

kako lopta leti onoliko ako katai sutira igraca u list otpozadi a ne loptu?

Edited by NikadProtivKaline
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...