mare80 Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Terza prešao igricu ... Koji će nam moj sada ovaj Argentinac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Just now, mare80 said: Terza prešao igricu ... Koji će nam moj sada ovaj Argentinac ? Pa to je Adolf Gaic, kako sta ce nam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 16 minutes ago, Bagzzi said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/ohi-sutra-u-brondbiju-zvezda-dovodi-na-pozajmicu-napadaca-cska/429136 Pozajmica za napadača, nakon sto smo potpisali dva napadača? Super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Hahaha, pomahnitali skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 4 minutes ago, kendrick said: Momak iz Kordobe dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz moskovskog CSKA, mada je na stadionu Rajko Mitić postojala određena bojazan zbog sumnje u njegove korene. Ipak, ustanovljeno je da je poreklom Sudetski Nemac. Zna li neko šta bi ovo trebalo da znači? Da nisi ti pitao pitao bih ja, jer samo što sam kopirao iz teksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Valjda ce stici i koje krilo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Pazi ovo.... Quote Momak iz Kordobe dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz moskovskog CSKA, mada je na stadionu Rajko Mitić postojala određena bojazan zbog sumnje u njegove korene. Ipak, ustanovljeno je da je poreklom Sudetski Nemac. Zemljo otvori se. Ja sam pomislio da su imali bojazan da li je kvalitetan, oni mu gledali rodoslov 🤣 4 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 1 minute ago, berti said: Hahaha, pomahnitali skroz. Tako se to radi kad apsolutno nikom ne odgovaras za svoje postupke😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Vidis da odgovaraju Generalstabu, cim gledaju krstenicu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Just now, Marokanac said: Vidis da odgovaraju Generalstabu, cim gledaju krstenicu. Bez DNK testa ne potpisivati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) 22 minutes ago, Marokanac said: Lik dao 12 golova na 92 utakmice. I ima 190 cm. Ovo mora da je Mita zavrsio. Sutra ce Mita da kaze da ga je dugo pratio. To je jedino sto covek zna da kaze. Cak su i na predstavljanju Milojevica pre neki dan rekli da su ga dugo pratili!? Verovatno ga Mita snimio jos dok je bio profesor fizickog na Islandu. Mita je vec sad snimio trenera za 2025-u i pomno ga prati. Edited August 29, 2022 by Venger 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Kazu jedini problem u igri mu je to sto nikako ne daje golove. Znaci dobro se krece, kao Pesule. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Отјерали адаптираног десног и још једног домаћег бека, а сада и шпица који само треба мини континуитет, отјераш. Ова сјајна визија заслужује да има назив-Дркела. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Mora da se zamazu oci navijacima i prodaja magle mlad igrac itd a od beka nista naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Nego...šta je sa budalama, zna li se? U napadu po 3 igrača na poziciji, u odbrani se moraju moliti Bogu da se neko ne povrijedi da ih ima dovoljno za trening. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Iz Sudetske Nemacke moji, znas ti dobro koji 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 More, mutan je ovaj meni. Ko jos daje detetu ime Adolf? Ima tu nesto, treba istraziti 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 10 minutes ago, Don Juan said: Pazi ovo.... Zemljo otvori se. Ja sam pomislio da su imali bojazan da li je kvalitetan, oni mu gledali rodoslov 🤣 Znaju se prioriteti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Inace, Makabi je onog svog desnog beka doveo za dz, pritom lik ima 27 godina. Toliko o pracenju i skautingu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Hteli ste mlađeg napadača, dobili ste mlađeg napadača 🙄.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Adolf Gajić iz Argentine, mislim da je poreklom Lužički Srbin. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 1 minute ago, Guru said: Adolf Gajić iz Argentine, mislim da je poreklom Lužički Srbin. Nije Adolf Gajić nego Adolfo Gaič 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Adolf iz Argentine, i dolazi da reseta pa misim, koga oni to zahebavaju ?!? 😒 kako to da nije Blagoje? ili jovo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Imam neki osecaj da ce najverniji da blokiraju ovaj transfer. Mada ne mora uopste da znaci da je los igrac, vidim da ima i jedan nastup za argentinsku A selekciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 ovo vise nije podjebavanje, jebu navijace u mozak direktno, koliko treba da budu bagra pa da se ovako ponasaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts