Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kanga se iskupio golom za slabiju igru do tog trenutka. Mada je već bolje zaigrao nekih 10tak minuta prije istog.

• Like 2
Posted (edited)

Od naseg gola , igramo Sampionski . 

Posle onakvih 20 minuta iskreno nisam se nadao ovakvom preokretu, ovo dovoljno govori o karakteru ekipe. 

Drugo poluvreme jos jace , da ih dokusurimo. 

Edited by iamsho4sho
Posted
26 minutes ago, Abizolirni said:

gol nam je visio od 1 min. Kanga, klasicna sklanjalica i nijemi posmatrac. E moj Rodicu ...

Samo pljuj, uz Kangvu najvise i pretrcao i najvise tacnih dodavanja kod nas. 

Posted

Bolji smo od ovih ali su ocigledno ekipa momentuma posle naseg user gola su pali. I fino adaptiranje Stankovica gde je poslao centralne veznjaka da pokrivaju nase bekove posto su to pravili visak za Katai i Bukarija.
Sve u svemu MIlun mora da neutralise ovog Pierota

• Like 1
Posted

Rekoh da preuzimamo inicijativu od 30 minute nadalje. Dva gola , još dve mrtve. Prva polovina poluvremena loše, pomalo sretan gol ali zato drugi dio odličan. Veza proradila, Kanga proigrao , Bukari i Kangva isto dobri. Sve u svemu odličan rezultat i igra koja obećava u zadnjih 20tak minuta.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Na stranu zicer, momak bas aktivno ucestvuje u igri za razliku od panja Pavkova

A jos uvek nike fizicki na nivou...no dzaba pricati pojedinima. Neka on nastavi ovako.

• Like 2
Posted

Da budem iskren, prosto nisam navikao da budem ovako smiren kad nas gledam. Nekako stalno imam taj neki osećaj, da nam treba sekvenca ili dve po 10-15 dobrih minuta, da damo gol, dva, i to je to.

Posted

To sto smo preokrenuli rezlutat na nasu vodenicu ne ponistava to sto su nas u prvoj polovini I poluvremena stisli...I da smo u tom istom periodu mogli da primimo par komada.I zato su upisi u tom periodu malo vise negativniji...

Posted
27 minutes ago, Don Radonja said:

Nije ovo Radnik ili Pjutnik pa da ne kaznjavaju ovakvu odbranu,

Ali neka mi drzimo Gobeljica u timu pa mora Erakovic na beka jer nemamo koga!

Znam da ti nije lako, samo crnjaci

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...