Xpert Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Nedopustivo je ispustiti 3:1, na svom terenu, zbog nonsalancije i dekoncentracije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 23, 2022 Author Share Posted October 23, 2022 Bilo je pitanje vremena kada će nam otaljavanje posla doći glave. Gordan je pričao da sve može da se sruši za sedam dana, valjda neće biti skroz u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Normalno je sasvim da i kad igraš dobro kiksaš, dešava se svima pa i najboljima. U tom je sva čar fudbala.Neke druge stvari nisu normalne ali o tom ne vrijedi ni pričati. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Normalno je da nekada nemaš sreće i izgubiš bodove. Nije normalno se svira penal protiv domaćina posle starta na loptu. Ne znam kako Gordan misli da izgura sreda nedelja ritam sa 13 igrača. Sent from my Mi A2 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Delovali smo zrelo za kiks i u prethodnom kolu, al' se izvukosmo. Veceras protivnik sa dosta zelje i jednostavnim game planom, jedna 50/50 odluka na pocetku utakmice nam je otisla u korist, zato jedna 80/20 u drugom poluvremenu nije, Belic je cistu loptu izbio. Jebiga, ima stvari koje su morale bolje veceras, ali gledajuci siru sliku, ocekivati od Partizana da se pred svaku utakmicu resetuje i bude na 100% koncentracije, energije i smirenosti, sto ne moze nijedan sportski kolektiv, ne ide. I pored dosta promasenih prilika, uvalili smo tri gola, vecerasnji problem je ipak u koncentraciji i odgovornosti u odbrani. I da, stvari koje su presudne u trci za titulu su zamorile vecinu ljudi, primetno je diljem grobarskog auditorijuma, tako se i ja osecam. Sto bi rekli, it is what it is. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 23, 2022 Author Share Posted October 23, 2022 Sad sam gledao snimak, ovo što je svirano nema veze sa penalom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Napisah 80/20 jer nisam stigao da pogledam situaciju lepo, premotavao sam na Cloud aplikaciji koja nije bas prijateljski nastrojena kada se premotava puno, a naravno, u direktnom prenosu pustili jedared iz najdaljeg ugla i to je to. Cak i tu se videlo da je Belic izbio loptu, a da je blagi kontakt usledio kao posledica prvopomenutog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 23, 2022 Author Share Posted October 23, 2022 Nisam se nadovezivao na tvoj komentar nego sam došao nakon što sam video snimak. 🙂 Izašle su i slike starta. Sudija je kao kompenzovao, očigledno. Opet, bez obzira na to, baš smo se prosuli bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 u evropi bunker protiv svake ekipe kao i Vladan MIlojevic u Czv a u prvenstvu igra samo sa 12 igraca,bez izmena....ali kod Petrica kao da ne postoje zaboravljen Bazdar,cak i Terzic na klupi....igraci premoreni... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 1 hour ago, vlaDixXx said: u evropi bunker protiv svake ekipe kao i Vladan MIlojevic u Czv Jeste, protiv Kelna u gostima bunkerica sa dva centarfora, dva krila i Nathom. Jbt, šta sve ovde može da se pročita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 28 minutes ago, dekifisher said: Jeste, protiv Kelna u gostima bunkerica sa dva centarfora, dva krila i Nathom. Jbt, šta sve ovde može da se pročita. Još nisi upoznao dotičnog? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 13 hours ago, Perkos2 said: Još nisi upoznao dotičnog? 20 do 30 posto posed lopte je bunker,zar ne? a ti sto pricas da gledas na sve ovo kao zezanje i piskaranje po forumu, sto onda imas hiljade i hiljade poruka na ovom mladom forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 (edited) 11 minutes ago, vlaDixXx said: 20 do 30 posto posed lopte je bunker,zar ne? a ti sto pricas da gledas na sve ovo kao zezanje i piskaranje po forumu, sto onda imas hiljade i hiljade poruka na ovom mladom forumu ja sam bre osnivač ovog foruma i mogu da piskaram šta me je volja Edited October 24, 2022 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 24, 2022 Author Share Posted October 24, 2022 29 minutes ago, vlaDixXx said: 20 do 30 posto posed lopte je bunker,zar ne? a ti sto pricas da gledas na sve ovo kao zezanje i piskaranje po forumu, sto onda imas hiljade i hiljade poruka na ovom mladom forumu Ništa, javićemo Petriću da izađe kao tele sledeći put, primi pet komada i tebi lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Nisam juce gledao, ali vidim da smo neiskusno upali u zamku domaceg prvenstva. Opteretili smo prethodne 2 nedelje nosioce pred kljucne utakmice CC i to zbog lige koja je medju naneregularnijim u Evropi. Trebalo bi pametnije iskoristiti resurse ovog limitiranog tima. Znam da je igracima i trenerima najteze, ali neka pikaju tu Evropu kako su je pikali do sada i da ne trose svoje nerve i snagu na domaci cirkus. Idemo po tu Nicu... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Temelji škole fudbala fkp se zasnivaju na gospodsvu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 1 hour ago, Cooper said: Temelji škole fudbala fkp se zasnivaju na gospodsvu... Поштовање за тог тренера клинаца ипак он је изузетак. Убисмо се од господства и једни и други ево већ деценијама. Поготово ви, на 3:52 дивна песмица "Курва умире, курва гаси се" , не од навијача који су тада чини ми се имали перформанс са вијенцима-него играчи и тренер! Тако да, не сери... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Svaka mu je ka u Njegosa! Bravo treneru, kad bi bilo vise takvih, i u seniorima, drugacije bi okruzenje imali... Gde se to izgubi u medjuvremenu, ko ce ga znati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 (edited) 1 hour ago, Kooineeperk said: Svaka mu je ka u Njegosa! Bravo treneru, kad bi bilo vise takvih, i u seniorima, drugacije bi okruzenje imali... Gde se to izgubi u medjuvremenu, ko ce ga znati? Олош у оба клуба посијала злу крв. У времена када се није ни ословљавало са господин, постојало је спортско витештво које није ништа друго него господство, нешто везано за фине манире. Данас господство не излази из уста и једним а у пракси дно дна. Зато овај господин тренер деце и јесте изузетак нажалост. Edited October 26, 2022 by Константин 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Ćele je bliski rodjak Pedje Mijatovica… mislim da je brat od ujaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26, 2022 Author Share Posted October 26, 2022 Bez Filipovića i Andradea u Nici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 6 hours ago, Valensija said: Ćele je bliski rodjak Pedje Mijatovica… mislim da je brat od ujaka. Đorđije? Taj je bio baš dobar sa loptom, može puno toga da pokaže kliincima i na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 9 hours ago, Perkos2 said: Đorđije? Taj je bio baš dobar sa loptom, može puno toga da pokaže kliincima i na terenu. Brat Marko je mnogo bolji igrac. Mislim da je nesto kratko bio u Partizanu Trenutno igra u Mornaru. Djordje je imao simpaticnu karineru. Ok tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 kao što rekoh i na KKP temi: today 18:45 - 22:30 full time sex pa trebaće mi full gajba piva, rođaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts