Cooper Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Popović - Živković, Marković, Vujačić, Urošević - Fejsa, Traore - Diabate, Natho, Andrade - Rikardo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Ja ne pamtim kad je neki srpski klub pobedio neki francuski u evrokupovima. Da vidimo šta će biti večeras. Evo matori mi dobacuje "pobedio Partizan Nant 1965!" On bar ima šta da pamti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 Mislim da je poslednja bila pobeda Zvezde u Bariju. Jbt, da bar primimo gol iz neke akcije. Kakva konfuzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 4 minutes ago, Stiletto said: Evo matori mi dobacuje "pobedio Partizan Nant 1965!" On bar ima šta da pamti. 😄 Više sam puta mislio priupitati te kako ti je matori, drago mi je da je živ a očito i zdrav u pameti 😁🙂 pozdravi ga 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Krenuli sa hendikepom. I am not even mad. To smo mi. Pogubljenost level beskonačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 1 minute ago, Barkley#34 said: Mislim da je poslednja bila pobeda Zvezde u Bariju. To je bio X, ali može da prođe pobeda na penale 🙂 1 minute ago, gledan van, ludilo 1 said: 😄 Više sam puta mislio priupitati te kako ti je matori, drago mi je da je živ a očito i zdrav u pameti 😁🙂 pozdravi ga 🙂 Hoću, hvala 😄 Samo nemam blagog pojma pod kojim te imenom pamti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 1 minute ago, Stiletto said: Hoću, hvala 😄 Samo nemam blagog pojma pod kojim te imenom pamti 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 Pu, kako baš onog da pogodi na liniji. Uspevano povremeno da imamo smislene napade ili da iskoristimo njihovu smušenost, valjda ćemo da umuvamo koji. Samo se bojim još nekog pomračenja u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Borimo se, ali bas smo tanki. Mnogo gresimo u prostim pasovima. Tako smo i primili gol, i opet mi se cini da je Sveta pogresio. Dijabate opet najbolji na terenu. Rikardo mora da ponekad proba i da doda nekom. Onaj njegov sut iz okreta je bio bezobrazan, imao je 2 igraca u naletu ka sesnaestercu. A i pokusava sa driblinzima kao da igra protiv Trajala. Ovde bi bod bio veliki kao kuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Sveta je morao da lansira loptu na tribine, on je pokušao da pošalje nekom u napadu i zeznuo. Napad još i igra nešto, odbrana kao i obično bušna. Pop je dvaput spasao gol, ali i Šmajhel je. Da vidimo da li možemo da uvaljamo neki u drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Strajnic iz pećine prenosi izgleda. Kaže 1 0 za Keln. Jebeni kralj. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Kakva igračina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Kako se Dijabate uopšte obreo u Partizanu? Ima kvalitet za mnogo više i jače lige. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Pa jebem mu miša, Riki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 Verovatno će i doći do neke jače posle ove sezone, kako je krenuo. Opravljamo nekadašnje talente. 🙂 Nerviraju me banalne greške iz kojih prave šanse - ispucavanja Popovića, loši pasovi ili ona reakcija Vujačića. Jaoooooo Riki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 (edited) Je l' mi to idemo po pobedu uvođenjem Baždara? A što pičimo presing. 🙂 Edited September 15, 2022 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Kapa dole za izmenu, idemo po pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Bogami, Petrić vas podigao dobro, nikad ne bih rekao. Kao da smo zamenili ekipe s početka sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 Baždar je neoprezan sa pasovima na sredini. Izbrojao sam tri rizična. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Bravo za pristup. Riki vcr bio u stetocina modu. Jos pobeda kuci protiv Ceha i dosta za ovu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Dobra utakmica, protiv ozbiljnog protivnika. Bas velika steta onaj promasaj Rikarda. Da smo pobedili postojala bi sansa da se borimo za prolazak. Ovako, bas, bas tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Prvo poluvreme smor, drugo odlična tekma. Šteta za samo bod, jbg falilo je to malo što uglavnom često fali. Kvalitet, koncentracija, sreća šta god. Moglo je i ono ući da bude autogol, a vala imali su i oni onu čistu šansu. Ovaj Traore deluje da vam je podigao vezni red, no ovog puta je i Fejsa solidna odigrao, znam da se kritikuje često od kada se vratio. Oni su ekipa solidna, vidi se da nešto mogu da urade, ali im dosta toga fali, pre svega mislim na kvalitet da to deluje ozbiljnije. E sad Keln je navodno najkvalitetnija ekipa i igraju najbolje, videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Ako nastavimo ovako da igramo, i da se borimo, polizaću sva govna koja sam polio po Gordanu, with pleasure 😋. Bravo bre! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 (edited) Bravo grobari. Lepo se borite, i igra sve bolja. Dijabata ubod decenije, Rikardo presebican. Drago mi je sto sledecu sa vama igramo tek na prolece. Traore isto lepo pojacanje, Andrade meh. Mislim da vam najvise fali jedan dobar stoper. Da, Nica je bas sramotna s obzirom na fond igraca. 88 minuta nicega. Edited September 15, 2022 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts