Jump to content

FK Partizan 2022/23

Barkley#34

Recommended Posts

Posle 2-0 i vise od sat vremena igre sa igracem manje rezultat je dobar. Odbrana nam je najveca boljka. Nijedan nas stoper ne ume sa loptom, a tu se Sanicanin posebno istice. 

A sto se tice protivnika jedino sto imaju je centarsut. Ove moramo da rutiniramo u Beogradu i odbranimo bodove za ulazak u grupe.

Glupa mi je ova taktika Partizana bila da im dopuštaju jedno 115 centaršuteva u 90+ minuta. Pogotovo kada je Slovacko ekipa koja je loša u odbrani. Sa takvim ekipama igra se na gol više, sa presingom i držanjem lopte na njihovoj polovini a ne na kontre. Jbg. Dobro ste prošli kako je moglo biti.

Ekipa koja vodi 2:0 na poluvremenu i ima igrača više sa,a je kriva kada prospe bodove. Ili su se opustili, mislili da će vam dati još dva komada i to je to i tako ušli u drugo poluvreme. Kada uđeš tako u utakmicu ili na poluvremenu znaju da se dese ovakve situacije, a moguće i da ih je presekao rani gol, a tek dva kasnije. Šteta za onaj šut Rikarda, bila je fina šansa, tj lep šut. Diabate baš ok igrač, video sam i na derbiju to. 

Partizanu sredina treba. Loša je ili može se reći i nepostojeća. Neverovatno da se prepusti posed lopte ovakvoj ekipi. Nisu oni toliko užasni ovako overall ali jednostavno su loši u defanzivi da je to trebalo bolje da se iskoristi.

Edited by dzoneee

Samo bez prica o nekakvom karakteru i ostalim sranjima

Mi smo teska krsina od tima 

Kod rezultata 2:0 mislim se jel gmazura uopste zna da mi igramo ?! Mozda misli da smo od 21h... a mozda i zna ali i dalje razmislja o kraljici noci koja mu je ispraznila jaja, jel mogla da bude i bolja ufff a mozda sam ostavio previse baksisa oooppaaaaa 2:1 idemoooo cekaj bre jaooo nisam valjda tompuse negde zaboravio da ponesem

10 minutes ago, ranzo said:

Samo bez prica o nekakvom karakteru i ostalim sranjima

Mi smo teska krsina od tima 

Kod rezultata 2:0 mislim se jel gmazura uopste zna da mi igramo ?! Mozda misli da smo od 21h... a mozda i zna ali i dalje razmislja o kraljici noci koja mu je ispraznila jaja, jel mogla da bude i bolja ufff a mozda sam ostavio previse baksisa oooppaaaaa 2:1 idemoooo cekaj bre jaooo nisam valjda tompuse negde zaboravio da ponesem

Koja je poenta tvog posta? Ovde smo da pisemo o fudbalskoj igri, a ne ko sta radi u svoje slobodno vreme.