Jump to content

FIBA Champions League


Del Piero

Recommended Posts

Како је било лепо видети Уертаса уживо, и после толико година човек је савршено физички припремљен, као струна.

 

Виродета је одлично поставио одбрану на Регленду, агресивна искакања, удвајања, а у нападу чист квалитет њиховог тројца, иако је Перистери добро парирао и није се дао до самог краја, свиђа ми се како изгледа Спанулисова идеја да се игра кошарка. Одлична подршка за Перистери, грмелиђсу Грци све време.

 

 

У другом полуфиналу окршај старих ривала из Шпаније, Уникаха ушла пренервозно у меч, Мурсија са друге стране тачно знала шта напада, како брани, одличан скок, Куруц са НБА телом, Тодоровић old school. Добили су на моменат и Ениса у 3/4, а онда се све преокреће почевши од тројке Ђедовића од таблу, да би се потом растрчали, пустили руку и кренули да мељу ритмом као много пута до сада ове сезоне.

 

Ово такмичење је свакако занимљивије од Еврокупа, није лошије, али није ни боље, квалитет је ту негде, мада и даље мислим да је Париз ту за копље изнад свих.

 

Утисак кваре ФИБА судије, велике незналице.

 

 

Штета што је посета била никаква, растерећујуће кошаркашко поподне у Арени.

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Unikaha šampion, treći evropski trofej u istoriji kluba nakon Kupa Koraća 2001. i Evrokupa 2017.  :23: Sjajna odbrana na perimetru, bekovi predvođeni kapitenom Diazom kao osice, dobra iskakanja visokih igrača, dobre rotacije... Naterali Tenerife na 19 izgubljenih lopti, u napadu timski i strpljivo, a kada je trebalo iskočio MVP Peri koji je prava bombica na ovom nivou košarke.

 

Perry-MVP.png

 

:classic_love:

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...