Dzoni_m Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 E ‘fala ku**** i Petru Dobrnjcu. Na jadevite jade. Jedno kljuse izdrzalo. zao mi Sainza u mnogo. Bas je bio u lepom naletu, sa onom pobedom iz prosle trke stvarno bi samopouzdanje bilo na visokom nivou. Ovo je bas samar. Pa i za Lec. Bez obzira sto je dobio ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Steta za propustenih 1-2. Nisam fan Feriarija ali jesam neizvesnih sezona. Bravo za muceni Haas. Nisu preveliki poeni, ali 2 trke za redom su obojica u poenima. Za Guntera svakako razlog da se napije Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Znaci Carli je imao najvise problema u sporim krivinama 3 i 4, je mu je pedala gasa uvek bila na 20 do 30%. Sto znaci da je prakticno i davao gas i kocio u isto vreme u tim krivinama. Dobro da nije ostao bez goriva, jer se proracun radi vrlo precizno. U svakom slucaju, kao neko ko je ono umereni navijac Maxa, zelim da vidim dobar fajt uz uvazavanje izmedju vozaca, a to imamo kada su u pritanju Max i Carli. B Bravo Leclerc! P.S Mislim da nisam nista pogodio na fantaziju. @Romantik ja sam Edward, promenio sam nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Jbg, ništa nisam video, ceo dan jurim lost baggage negde izmedju Beča, Frankfurta i Larnake. Avionom putujte samo ako imate do 10kg ručni prtljag. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 28 minutes ago, alberto.ascari said: Jbg, ništa nisam video, ceo dan jurim lost baggage negde izmedju Beča, Frankfurta i Larnake. Avionom putujte samo ako imate do 10kg ručni prtljag. I ako ste preležali omikron skoro. Nema kolege koji nije putovao avionom a da nije popio koronu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Mora da se kaze da se iz trke u trku vidi koliko su nove regulacije pun pogodak kad je trkanje u pitanju. Nema sanse da je ovo moglo da se vidi prosle godine u 20 i nekom krugu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 Kompletan podijum kaznjen sa po 10 hiljada zbog krsenja park ferme procedure posle trke. Bodovi ostaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesdin Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Šta su uradili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 Odnedavno im je zabranjeno da kontaktiraju sa fizioterapeutima dok se ne zavrsi ceremonija na podijumu. Ovo je prvi put da FIA pravi frku oko toga. Bezveze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrIncredible Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) Data clearly showing Leclerc’s throttle problem: it was stuck at ~20%: Edited July 10, 2022 by MrIncredible 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 11, 2022 Author Share Posted July 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Fenomenalna trka! Onaj momenat kad ih je bilo praktično četvorica paralelno, a nije start, je za večno pamćenje. I na sve to red je da i ja jednom pohvalim sudije, verujem da to nisam uradio u poslednje dve decenije 🙂 Sve su dobro uradili osim onog Saincovog starta kad je morao dobiti kaznu, ali rešavanjem njegovog bolida uz VSC umesto pravog je za svaku pohvalu i za mene sasvim neočekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts