bergkamp bcd Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 2 hours ago, T.L.T.I said: Potpisujem. Meni su The Witch i It Comes at Night kvitesencija horora. Vidim da je ista produkcijska kuća (A24 Films) izbacila novi film, po trailer-u deluje bas primamljivo i jedva cekam da ga bacim na play. Da li The Jaunt spada u zbirku prica "Gole Kosti" (Skeleton Crew)? Hvala. Da, spada. Kad smo kod horora, gledao sam Evil Dead (2013). E ovo je ono o cemu sam pricao, glupe reakcije glavnih junaka price da bi film mogao da se razvija. I posle kazu da je to jedan od najboljih horora danasnjice. Ne mozes samo da imas demone i posednute ljude i da to automatski bude dobar horor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Midsommar 2019 je fantastican. Konacno nesto konkretnije od ovog zanra koji je nazalost u krizi. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.L.T.I Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 11 hours ago, Sector said: Midsommar 2019 je fantastican. Konacno nesto konkretnije od ovog zanra koji je nazalost u krizi. A24 Films ozbiljna ekipa. Na taj film sam i mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Za sada, i mislim da u skorije vreme, jedini horor koji me je zaista uplašio je Kuća na Ukletom Brdu (1999). Gledao sam to kao dete, sam u kući jer su roditelji otišli kod prijatelja na kartanje. Uglavnom kad su se vratili kući videli su mene sklupčanog, uplakanog, bledog u krevetu. Dokusurila me me scena s onim mesarom što maše satarom koja se vidi u onoj sobi s CCTV kamerama. Od ovih modernih horora cenim Suspiriju, Raw i naravno Saw. Horor koji sam najviše pogledao do sad je Raw. Ima nešto u tom filmu što me pali i plaši istovremeno. Možda je do glmice Ele Rumf, okle znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Pogledao sam u zadnja dva tri dana dva horora, rekoh ajde davno nisam. Da vidim kako stoji taj zanr trenutno i mogu reci da sam blago razocaran. Pogledao sam: Brightburn https://www.imdb.com/title/tt7752126/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 IT 2019 https://www.imdb.com/title/tt1396484/?ref_=nv_sr_2?ref_=nv_sr_2 Dva filma koji imaju ponajbolje ocene u ovom zanru u skorije vreme. Definitivno je Holivud skenuo u tesku komercijalu i mlacenje para bez mnogo razmisljanja oko scenarija i smaranja oko razrade likova.... Odgledao sam i ni jednom se nisam ni strecnuo niti mi je bilo nelagodno oko neke scene. Bukvalno sam mogao u 24h da postavim TV na nekom groblju i odgledam ova dva filma koliko su strasni. Bukvalno bacenih 3-4h sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 IT prvi deo je bio daleko bolji, drugi me se nije dojmio. A knjiga mi je omiljena odvajkada. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 (edited) I ja sam pre neki dan gledao Brightburn. Zli supermen je najbolji opis filma. Ocena 4,5/10. Najbolji deo filma je muzika u odjavnoj špici. Nakon njega sam gledao Polaroid i svideo mi se. Zanimljiva tema i razrađena priča pride je prepun jump skerova. Za njega ocena 7,5/10. Edited October 7, 2019 by Knipex Slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Princ Tame upravo na Pink Horroru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 50 minutes ago, Kronostime said: Princ Tame upravo na Pink Horroru. Pa on je stalno tamo. Je l' opet bio kod Šarape? 2 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) 1 hour ago, DonJuan said: Pa on je stalno tamo. Je l' opet bio kod Šarape? Ne taj - onaj Carpenterov sa Wongom i Plezensom PS. Mada - ovi sadasnji vlastodrsci i opozicionari bi odigrali na prirodan talenat sve te uloge. Edited October 31, 2019 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) Ne znam za ostale, ali ovaj me je svojevremeno iscimao za sve pare. 🥶 Edited October 31, 2019 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) I ovaj mi je bio gadan. Edited October 31, 2019 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Oba su ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 On 10/31/2019 at 11:42 PM, drgnk said: Ne znam za ostale, ali ovaj me je svojevremeno iscimao za sve pare. 🥶 Bas dobar. Spoiler Ali kraj su zasrali za sve pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) Edited November 2, 2019 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 @drgnk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 The curse of la Liorona https://www.imdb.com/title/tt4913966/ Sinoć gledali ćera i ja. Solidan. Priča je skroz na mestu, lepo razrađena, rađena po latino-američkom predanju kojim se plaše deca kao kod nas što je priča o Baba Rogi. Radnja se dešava sedamdesetih i povezana je nekim detaljima sa Conjurig filmovima i Annabelle. Tu je bivši sveštenik Perez (Tony Amendola) koji se pojavljuje u filmu Annabelle. Ima priličan broj jump scare scena i deluje da su tome posvetili veću pažnju nego samoj priči, ali meni više deluje da je to zbog trajanja filma od 90min. Ne treba ga propustiti svakako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) Tajlandski, na momente prilično scary. Nekoliko godina kasnije, Amerikanci uradili rimejk znatno slabijeg kvaliteta. https://www.imdb.com/title/tt0440803/?ref_=nv_sr_srsg_3 Edited December 28, 2019 by drgnk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 29, 2020 Author Share Posted May 29, 2020 Potrebna mi je sitna pomoc ovdenak. Bilo bi strava da je Dravot ovde, ali mozda se i ostali razumeju. Triba mi sitno objasnjenje kraja filma "Pun mesec nad Beogradom". Cisto da vidim da li sam na pravom putu da skontam pozadinu price. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 U Halloween, na početku, kad Majkl Majers polomi staklo od kola, glumcu je na dlan lepljivom trakom bio zalepljen veliki viljuškasti ključ za šrafove Vidi se kad se pauzira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Ima li dobrog horor filma da ga nijesu uništili sa još 10 nastavaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts