jedibojan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Kakav zadnji napad. Still got it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 2 minutes ago, Issey said: Najzad Beli da pogodi nešto... ako ovo gleda Robija...ništa od taze asfalta u mom sokaku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 5 minutes ago, oubrevo. said: teo je bolji u odbrani od kobre Stvarno smaras sa hejtom Dobrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Bobi baš u moodu danas... Edited July 3, 2021 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 kad Braunu ističe ugovor? ...zna li se šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 pineiro kam tu red star bro 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 8 minutes ago, Don Radonja said: Stvarno smaras sa hejtom Dobrica. nema pojma de;ko al ajde daj ovog pineira da ga trejdujemo ya kobru grimasu truda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Teo je i dalje point god. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 petrušev nam treba, bukirao je mesto u svakom smislu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 3 minutes ago, oubrevo. said: petrušev nam treba, bukirao je mesto u svakom smislu pa i nije da tu imamo previse izbora Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: pa i nije da tu imamo previse izbora nemamo ali je profil koji nam nedostaje. od sunovrata raduljice nam fali taj centar koji je vešt u dva na dva igri i pokretan i ima dobre ruke i sve u napadu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Bobi kao baobab pod oba koša. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Delujemo bolje nego na prošle dve tekme. Očigledno da je istinito zborio Koko kako nedostaje treninga momcima da zaigraju bolje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Petrusev bi bio siguran i u najjacem sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) 4 minutes ago, oubrevo. said: nemamo ali je profil koji nam nedostaje. od sunovrata raduljice nam fali taj centar koji je vešt u dva na dva igri i pokretan i ima dobre ruke i sve u napadu imamo mi takvog, samo vise voli konje od basketa jbg petrusev svakako ima mesta u ovom sastavu da smo kompletni, bilo bi klanje izmedju njega i bobija za ulogu treceg centra meni ipak tu najvise nedostaje milutinov nemamo odbrane u reketu ni za lek ne znam kakav je njegov status ako izborimo OI, ali mnogo bi nam znacio Edited July 3, 2021 by Takeshi_Kovacs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Meni Petrušev više deluje kao četvorka. Barem dok ne nabaci malo mase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Meni Petrusev na terenu izgleda onako kako zamisljam da centar treba da igra. Poslednji nas takav igrac bio je Krle 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Just now, drgnk said: Meni Petrušev više deluje kao četvorka. Barem dok ne nabaci malo mase. možda 1982. nema on igru za PF u aktuelnoj košarci 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Evo mene u Pioniru. Napad još i ide, odbrana go nježnik. Na tribini koji je je jedina puštena, preko puta kamera, gužva ko u GSP-u u pet popodne. Svi nose maske (u džepu) i poštuju distancu (od 25 centimetara). Srpske epidemiološke mere u punom sjaju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Petrušev je premium klasa u najavi. Uz to ladniji od leda u rosteru koji nije Megin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Nema ko nije polozio pored i preko Bobana. Bekovi idu i polazu kao da nema nikoga. Meni je neverovatno da covek koji kuca bez da se odlepi sa parketa moze da bude toliko nebitan u odbrani reketa. Evo sad mu izbijaju loptu nakon defanzivnog skoka...koji moj spusta ruke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 39 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: petrusev svakako ima mesta u ovom sastavu da smo kompletni, bilo bi klanje izmedju njega i bobija za ulogu treceg centra bobi je gimmick. kul je imati ga za treceg centra i 5 minuta pomene konteksta ali je sustinski nebitan milutinov ako ne bude tu, nemamo cemu da se nadamo 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 lopovi lopovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 5 minutes ago, oubrevo. said: bobi je gimmick. kul je imati ga za treceg centra i 5 minuta pomene konteksta ali je sustinski nebitan milutinov ako ne bude tu, nemamo cemu da se nadamo slazem se samo kazem, da smo kompletni, bilo bi koncepijsko pitanje da li je petrusev taj treci, kao zalog za buducnost...ili bobi, upravo zbog tih svojih 5-10min u kojima moze brzinski da natrpa sto se nadanja tice, ja sam se negde pomirio da je ovo ekipa sa kojom bi isli na OI, i nemam neka preterana ocekivanja eventualno da se izadje iz grupe i muski odigra kad dodje do ispadanja pa sta bude i da ne bude novih povreda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 da smo kompletni, za mene bi petrusev bio treci, jer bi nam i dalje trebalo to sto on ima vise nego bobanov skill. ali ja sam prilicno celav, aka prevara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts