Green23 Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Vilijam Hil spustio kvotu na 5 da osvajamo SP 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 10 hours ago, Green23 said: Ja ne mogu da verujem da je nekome Raduljica ispred Marjanovića, po bilo kom kriterijumu Glavni kriterijum - Marjanovic ravnoglavas, Raduljica nije. Nema dalje price. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Nije bas nebitan treci centar. Posebno ako Sale bude spustao Jokica na cetvorku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Grupa G bas jaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Koliko sve ovo podseća na 2005g...loženje na max https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=07&dd=24&nav_id=1569864 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 i 2005e smo se lozili da cemo pobediti amere, tacno ista prica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Znaci, ispadanje u cetvrtfinalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 ne bre nego necemo igrati sa amerima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 16 hours ago, Miki8 said: Marjanovic je cirkuska atrakcija u NBA ligi Koliko god ponavljali ovo, nece da da postane istina. Marjanovic je imao solidnu i pravu ulogu u Filadelfiji prosle sezone, cak i u PO. Ne vidim jedan razlog zasto bi bio nebitan ili visak. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 (edited) 24 minutes ago, Obi-Wan said: Koliko sve ovo podseća na 2005g...loženje na max https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=07&dd=24&nav_id=1569864 Ne podseca ni najmanje. Kakvo lozenje, covek je rekao da ce uraditi sve? To da li se mi navijaci lozimo ili ne, nece imati uticaj na rezultat, kao sto nije ni pre 14 godina. Kao da smo pukli tada zbog naseg lozenja... Drugaciji je kvalitet ljudi pre svega u reprezentaciji. Edited July 24, 2019 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Tipa pre dva meseca kada sam vam napisao da bih mirne duše ostavio Kalinu van spiska, svi ste me uglas napali, a euforija koja je tada vladala je po intenzitetu prevazišla onu iz 2005. Danas su svi manje-više puno oprezniji u procenama, pominju se i neki drugi kandidati za medalje. Što se mene tiče, konačno dobra atmosfera u javnosti pred veliko takmičenje. Loženje pod kontrolom, radi se u tišini, a kad se dobro radi, mora lepo i da se krka, što vidimo iz fotki. Odličan pet za Sujetu i ekipu. Poyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 au zivote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 17 hours ago, Green23 said: Ja ne mogu da verujem da je nekome Raduljica ispred Marjanovića, po bilo kom kriterijumu Ni ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 this post was brought to you by Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 I ovo kao treba da bude duhovito Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 daj neki link vecernjih novosti, nisam pratio od onomad kada si postavio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Bagujes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 1 hour ago, Drakaris said: Znaci, ispadanje u cetvrtfinalu. Mislis u osmini finala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Sources: Cleveland Cavaliers star Kevin Love is expected to withdraw from Team USA's training camp for World Cup. Toronto Raptors All-Star Kyle Lowry remains committed on USA roster and is expected to be recovered from thumb surgery and return midway through camp in L.A. Ode i Ljuba, the hype is real!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 7 minutes ago, Squabbit said: Ode i Ljuba, the hype is real!! Jesi li ga ti bese posedovao u fantazijama? Ako jesi, onda znas da bi povredio nozni palac i pre nego sto se zavrsi grupna faza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Jesam. preko nekih svojih kanala sam pokusavao da mu sugerishem da ga odseche.. bo ga palac.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Ako zamena za Ljubu bude Rendl, onda su se tu pojačali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 A ti igraci kao Rendl su u fazonu, sta je picko, sad si me setio kad su te svi ispalili... Ovo se sve desava preblizu pocetku prvenstva, deluje kao da nije slucajno i da se namerno sabotira. Kao da nije ovo moglo sve da se zna pre mesec, dva, njima je svaki sekund zivota isplaniran. Al' ko ih j.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Citam vesti i vidim stalno neki igraci otkazuju svoje ucessce u USA timu, sve odlicni igraci. Vidim Sale daje izjave da ce uraditi sve da napravimo iznenadjenje. Ja se nadam da hocemo, ali nekako sam ipak skeptican zbog ovakvih izjava i svih ovih desavanja. Bolje ne izjavljivati nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts