vinogradskaopera Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Ja sam budala sto gledam ovo i nerviram se, kakav skup nicega 1
NMX Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Za ono Dangubino u kontri se u juniorima prekida trening i salje na tusiranje
Dzo23 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Čovjek je zvao Andjusica, Dangubica i Jaramaza, a izostavio Pavla Nikolića, ne igra mu Barna. Sramno! Tako je to kad menadzer kroji tim.
Problem sa licnim greskama Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Alimpije izgubio 3 cetvrtine u Bosni i u dve je dao 13 i 14 poena. Alal vera majstore. Samo zovi zipper NBAovski. Bas se pitam koje ce Bajaga fore da prodaje na pres konferenciji danas.
MrTripleDouble Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Poku bi sam resio ove levate, al ga ne pusti Srbski sampion
ljutikrilo Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 3 minutes ago, Papadac said: Ali Jaramaz 😄 😄😄 Postade od njega klasičan zadnji vezni
Teleći sač Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Promasi Dobric oba. Ogledalo nase "igre" veceras.
Kooineeperk Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Jaoj Dobricu... Kakvi su ovo FIBA prozori majko mila... a jos plus i sudije uvek neka katastrofa u prozorima (a ni na prvenstvima nije mnogo bolje).
JPM Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Just now, ljutikrilo said: zašto jebeni Dobrić šutira? Pouzdan šuter, šta ima...
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Tanaskovoc razgrce sve. Ali Danguba i njegov sut😀
Recommended Posts