Stiletto Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Ako skinemo ispod 10 do kraja četvrtine možemo da se nadamo.
Geronimo Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Gospodjica gospodja sudija je jedini grdji akter ove predstave od nasih kosarkasa... 3
Problem sa licnim greskama Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 1 minute ago, Issey said: IQ ove ekipe u debelom minusu... Boga mi ozbiljno ih drzimo u igri idiotizmom. Doduse Alimpije ni sam ne zna kako igramo odbranu. Puka improvizacija.
Markoss Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Meni je glavni utisak da je Alimpije ovde robovao imenima i 12 najzvucnijih stavio u sastav, bez da je promislio. 1 1
ljutikrilo Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago gde su kod Švajcaraca ona braća rađen ili kako se beše zvaše?
Issey Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Just now, ljutikrilo said: gde su kod Švajcaraca ona braća rađen ili kako se beše zvaše? Mlađan... Austrijanci... 1
Issey Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Opa, evo nas na -3... Čim smo ih stisli ne mogu da se sastave... Rile okrenuo ovo... Biće jebeno jer ćemo pocrkati...
McLeod Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Just now, Issey said: Mlađan... Austrijanci... Svajcarci su. Ali Dusan ima 39, a Marko je objektivno tanak. Igraju svajcarsku ligu zajedno i dalje valjda. 2
Žilee Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Miljenovic od starta jedini vredan pomena,samo neka nastavi 💪
GameChanger Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Bravo Miljenovicu! Jbt koja tuga kad je Ristic najtalentovaniji akter na terenu
drperce Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 6 minutes ago, Geronimo said: Gospodjica gospodja sudija je jedini grdji akter ove predstave od nasih kosarkasa... Ubedjen sam da gospoja ne zna pola pravila Fiba sudije su i ovako ocajne, ali je ovo novo dno sudjenja 1
Kosjan Willavić Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Just now, McLeod said: Svajcarci su. Ali Dusan ima 39, a Marko je objektivno tanak. Igraju svajcarsku ligu zajedno i dalje valjda. "Covjek bez imalo savjesti sto se tice suta za 3 poena". Dobro ga je Edin okarakterisao pre 😄 Mislim da im je cale igrao kosarku isto 1
zorex Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Jebote, Jaramaz izgleda kao da je preležao tifus. A i igra tako. 2 1
McLeod Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Jaramaz najbolje da sutira iskljucivo iz ocajnih pozicija, kad je sam baca kamenje. 1
La mano de Dios Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Ako ih ova trojka Jaramaza ne slomi ne znam sta ce 🙂
McLeod Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: "Covjek bez imalo savjesti sto se tice suta za 3 poena". Dobro ga je Edin okarakterisao pre 😄 Mislim da im je cale igrao kosarku isto Jeste, tipa Radnicki NBG, mislim. Dusan mi je bio jedan od omiljenih igraca u Radnickom. 1
Recommended Posts