Marko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 8 minutes ago, Stiletto87 said: Ko može da krivi ljude što im je dojadila španska serija oko igranja Jokića koja se ponavlja pred svako prvenstvo. Onaj kome reprezentacija stvarno znači, nema dilemu da li će da se odazove ili ne i jedva čeka svako reprezentativno okupljanje. One koji puškom moraju da se teraju da igraju, ne treba ni zvati. Tu špansku seriju mediji i ljudi kreiraju sami svaki put bez izuzetka, sa sve atmosferom i očekivanjima, kao da je Jokić stavio potpis da će uvek igrati za repku kada bude pozvan Edited 4 hours ago by Marko 5
Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 12 minutes ago, Marko said: Tu špansku seriju mediji i ljudi kreiraju sami svaki put bez izuzetka, sa sve atmosferom i očekivanjima, kao da je Jokić stavio potpis da će uvek igrati za repku kada bude pozvan Potpuno je logično što ljude to interesuje, sa sve atmosferom i očekivanjima. A to što somborska mlada ne može da kaže odmah da ili ne, nego oteže do poslednjeg trenutka, je samo njen problem. Edited 4 hours ago by Stiletto87
aleksandar2806 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Stiletto87 said: Potpuno je logično što ljude to interesuje, sa sve atmosferom i očekivanjima. A to što somborska mlada ne može da kaže odmah da ili ne, nego oteže do poslednjeg trenutka, je samo njen problem. Covek je rekao da ce razgovarati sa Pesicem i saigracima i doneti odluku.
Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Perkos2 said: pustite neka to rešavaju Čović, Kari i Jokić između sebe svoj patriotizam iskažite svakodnevno na ulici, poslu, školi, u prevozu, na izborima pljuvanje uspešnih jeste omiljeni sport kod Srba ali nikakve koristi od toga Nema problema. Radićemo tako čim vi prestanete da komentarišete transfere i igru KKCZ i pustite da o tome odlučuju Drčelić, Čović i ko sve već. A svoje zvezdaštvo iskazujete svakodnevno na ulici, poslu, školi, u prevozu, na izborima... Sa boldovanim se slažem.
drperce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Igrace, kapiten ga vec na poluvremenu zvao i sredio sve Bice zlato,ako je neko zasluzio to je Bogi kapiten 4
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad smo kod toga, Turci i Grci vrebaju Nunna. Ako ga dogovore ih to opasno dize, i jedne i druge. Bice spektakl od EP. Sem Mo Wagnera i Sabonisa igra svako ko je dostupan.
Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, aleksandar2806 said: Covek je rekao da ce razgovarati sa Pesicem i saigracima i doneti odluku. To sam mogao da ti kažem i pre nego što sam pročitao vest, pošto svaki put kaže isto🙂
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Prilično sam sigurna da će igrati. Ovo je jedinstvena (da ne kažem i poslednja) prilika za ovu generaciju da kruniše svoje uspehe jednim zlatom, a tu je i faktor Karijevog opraštanja od reprezentacije, koji je neminovan nakon ovog prvenstva. 8
aleksandar2806 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Stiletto87 said: To sam mogao da ti kažem i pre nego što sam pročitao vest, pošto svaki put kaže isto🙂 Nije istina svaki prethodni put je izbegavao da da odgovor,govoreci nije vreme za to 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam ubjeđen da se on na OI opasno primio na nacionalni dres i igranje za reprezentaciju, i da nema dileme da li će ili ne igrati na EP. Takav mi neki utisak. Bukvalno je postigao sve što se može, ostalo je da donese Srbiji zlato i da zaokruži priču. 3
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Prilično sam sigurna da će igrati. Ovo je jedinstvena (da ne kažem i poslednja) prilika za ovu generaciju da kruniše svoje uspehe jednim zlatom, a tu je i faktor Karijevog opraštanja od reprezentacije, koji je neminovan nakon ovog prvenstva. Zar nema ugovor bar do svetskog?
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Darko said: Zar nema ugovor bar do svetskog? Ma Kari još EP i ide. Namolili su ga da odradi ovo, s obzirom da u 2026.godini nema velikih takmičenja, pa će novom selektoru biti lakše da se uhoda. 1
Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 11 minutes ago, aleksandar2806 said: Nije istina svaki prethodni put je izbegavao da da odgovor,govoreci nije vreme za to Srećom sad nije izbegao da odgovori hoće li igrati ili ne i sve je poznato. Koji on to razgovor ima da obavi sa selektorom i saigračima? Nije siguran da li je dovoljno kvalitetan, pa da ih pita da li ga žele u timu? Edited 4 hours ago by Stiletto87 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Darko said: Zar nema ugovor bar do svetskog? Koliko ja znam, do 2026. ili tako nešto.
aleksandar2806 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Stiletto87 said: Srećom sad nije izbegao da odgovori hoće li igrati ili ne i sve je poznato. Doduse prethodni put su mu postavljali pitanja nasi novinari
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/svetislav-pesic-selektor-kss-covic-konferencija-izjava/ Ugovor do 30. septembra 2025 1 1
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bilo bi suludo zadržavati Pešića duže od ovog EP sve i da je uzeo svako zlato do sad, pustiti čoveka da uživa u penziji dok još može 3
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, Stiletto87 said: Nema problema. Radićemo tako čim vi prestanete da komentarišete transfere i igru KKCZ i pustite da o tome odlučuju Drčelić, Čović i ko sve već. A svoje zvezdaštvo iskazujete svakodnevno na ulici, poslu, školi, u prevozu, na izborima... Sa boldovanim se slažem. Klub i reprezentacija nisu isto, svaki igrač koji je u KKCZ prima lepu lovu za ugovor koji odrađuje. Igranje za reprezentaciju je dobrovoljna stvar, ako neko ne može, ne oseća se dobro ili mu je lakše da igra basket sa drugarima njegovo je. Ničim nije u obavezi da se odazove i igra za reprezentaciju. 1
woolgatherer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago rekao je da ce pricati sa "main players" - to zvuci kao da kad ostali potvrde da ce i on, da se ne cima bez veze ne prija sto mu ljubav prema majci reprezentaciji nije bezuslovna kao bogijeva, avramova ili gudurina ali jbga nadjimo nekako utehu u tome da preko qrca potvrdi u minut do 12 pa odigra ono sto je odigrao na oi
Stiletto87 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Perkos2 said: Klub i reprezentacija nisu isto, svaki igrač koji je u KKCZ prima lepu lovu za ugovor koji odrađuje. Igranje za reprezentaciju je dobrovoljna stvar, ako neko ne može, ne oseća se dobro ili mu je lakše da igra basket sa drugarima njegovo je. Ničim nije u obavezi da se odazove i igra za reprezentaciju. Naravno da klub i reprezentacija nisu isto. Reprezentacija mi je neuporedivo važnija. Niko ne kaže da igranje za reprezentaciju nije dobrovoljna stvar, samo nam smeta Jokićevo foliranje pred svako prvenstvo. Ko ne dolazi na reprezentativna okupljanja sa zadovoljstvom, ne treba ni da igra.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mislim da je posle ovih OI prilično trula ta priča kako "ne dolazi sa zadovoljstvom". Edited 3 hours ago by DameTime typo 6 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam jos pre plejofa pricao da nema razlike za reprezentaciju da li ide do kraja ili ispada u prvoj rundi. Ocekujem da igra, ako ne igra, opet, osvajali smo medalje i bez njega, osvojicemo opet. 1
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 9 minutes ago, DameTime said: Mislim da je posle ovih OI prilično trula ta priča kako "ne dolazi sa zadovoljstvom". Trula je ta priča od EP 2022. ali neki ljudi to još uvek odbijaju pa ne vredi ni pričati. Edited 3 hours ago by Урош19
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ova njegova izjava sinoć nakon game 7 deluje ohrabrujuće. Nije odjebao novinare nego rekao da je nakon OI došao kao bolji igrač, sam je i potpuno svojevoljno pomenuo evrobasket i rekao da će razgovarati sa trenerima i glavnim igračima iz reprezentacije, meni to zvuči obećavajuće. 10
Stiletto87 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @Урош19 Tom logikom je trula priča od OI 2016., pošto je i nakon EP 2022. ispaljivao reprezentaciju. Edited 2 hours ago by Stiletto87
Recommended Posts