Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije

Mile1

Recommended Posts

7 minutes ago, drperce said:

Odvratni AirBaltic otkazao let iz Beograda za Rigu, sad moram da jurim drugi let a ovaj em bio direktan em za smesne pare

Jesi cuo nesto u vezi ulaznica za osminu i cetvrt finale? Napisao sam mejl letonskoj federaciji, nisu odgovorili jos. Kompanija bezrindas iz Letonije mi je pisala da jos nemaju informacije u vezi tih ulaznica.

1 minute ago, Problem sa licnim greskama said:

Jesi cuo nesto u vezi ulaznica za osminu i cetvrt finale? Napisao sam mejl letonskoj federaciji, nisu odgovorili jos. Kompanija bezrindas iz Letonije mi je pisala da jos nemaju informacije u vezi tih ulaznica.

Isto poslao mail, isto bez odgovora

Mislim da ce kad bude zrebanje grupa u martu da puste u prodaju i 1/8 i 1/4 i novi kontigent ulaznica za polufinale i finale

• Like 1

28 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bez obzira što se jesu pomalo ofucali sa dizajnom i kvalitetom - nike je nike i teško će u dogledno vreme neki kinez moći da stane u priču sa njima. Dresovi reprezentacija koje je nike izbacio za OI su bili top, posebno grčki:

Ma kakvi Kinezi, zna se u košarci, Nike a nakon toga Addidas. Ranije je bio jak i onaj Champion, ne znam šta se sa njima desilo, sponzorisali su reprezentaciju od 2002. do 2006. ako se ne varam, znači u Indianapolisu 2002. i Švedskoj 2003. sigurno, to se odlično sećam, sponzorisali su i USA Basketball 90ih , ali su nestali poslednjih godina. 

Under Armour isto nije za baciti (Mada su samo za Stefa vezani, tj zbog njega poznati takoreći). Kvalitet im je dobar do odličan što sam imao prilike i da čujem i vidim iz prve ruke. 

Reprezentacija i Nike - Ima logike da će biti sponzori repke u onom periodu, dok je Jokić još tu, tj trebalo bi da bude za ta dva velika takmičenja...