Jump to content

Recommended Posts

Posted

Biju nas samo tako... sudije su dopustile kontakt igru...

Bdželica baš loš, vidi se da nema svežinu. Boban i Petrušev tuga... 

Jedino je Aleksaaa nešto odigrao, ali tri polaganja je usrao usput...

Sad kad ih krene šut biće jebeno... imali smo šansu da se odlepimo...

Posted

Uf kakav raspad, a oni ništa posebno nisu odigrali. Ne znam šta bih rekao za Bdželicu, ima li svrhe da on igra uopšte posle teške sezone... i prošle godine pred OI je bio očajan...

Posted

А имамо центра од 2.50 и бацимо му лопту на пенал да игра леђима а лик у животу није дао такав кош + остаје предуго на терену.

Бобана треба убацити 3-4 минута хранити ка под кошем да изнуди фаулове и да пар зицера и одма напоље јер је распад у одбрани.

Posted

Zašto Milutinov nije tu - neka povreda ili naporan drugi deo sezone u CSKA?

Generalno je šteta što tu nisu igrači koji treba da preuzmu igru reprezentacije u narednim godinama.. Vasa, Gudura, Pokusevski, Milutinov.. pa i Nedović

Što Pokusevski ne igra? Da se ne uvredi Uini, ovo bi mu bio najtakmicarskiji meč u karijeri, idealna prilika da se oseti šta može.

Bjelkan i Bobi će ne kraju da postanu sinonimi gubljenja utakmica u reprezentaciji. Sramotno izgledaju i ne deluju da su više spremni za profi FIBA košarku.

• Like 7
Posted
Just now, iamsho4sho said:

🤣 Koliko smo mi propali u svim sportovima,a posebno u kosarci...

Bruka kako igramo

Pesic je penzioner odavno .

od kad je usao novac u sport

prepuno stranaca itd itd

u svim sportovima ista prica

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Issey said:

Uf kakav raspad, a oni ništa posebno nisu odigrali. Ne znam šta bih rekao za Bdželicu, ima li svrhe da on igra uopšte posle teške sezone... i prošle godine pred OI je bio očajan...

lepo bi bilo da je to razlog...ali tesko

slabo sta nemanja ima danas da ponudi u evropskoj takmicarskoj kosarci

uglavnom, rekao bih da je ovo gotovo

jedino avram da poludi, ne vidim drugi nacin da okrenemo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...