mmajstor Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Ne zna se jos koju ce poziciju on igrati s obzirom da je do prosle godine igrao pleja, a ja bi najvise voleo da igra na poziciji Sveda ili Porzingisa... a koja je to pozicija pojma nemam. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Ne znam sto ubacujete Simanica u kombinacije kad znate da se preferira Bircevic. Meni se nikad nije svidjao ali fakat je da je miljenik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 uu bas ima sweet stroke ovaj 212 klinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Đorđević za Maxbetsport: Uf, al’ je Španija oslabljena – ni za nas ne igraju Kića i Praja Macvan nece u Kinu ali ce biti na pripremama. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Jesu Kica i Praja povredjeni ili moraju da okrecu traktorske gume? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darby O'Gill Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Trenutno nisu u takmičarskoj formi, vuku hronične povrede. Pokušavali su da se izleče alternativnom medicinom (privijanje krštenice na bolna mesta), ali iz nekog meni nepoznatog razloga ne pomaže. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 svi kod kotura. ima albanca trne jezik. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Uvek me je zanimalo kada bi se neki matorac opet aktivirao, kako bi to izgledalo... Tipa, da Kukoc udje u ozbiljan trening par meseci, imam osecaj da bi od nekog tipa Bircevica pravio mladog majmuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Kica je morao da poprica sa porodicom prijateljima i agentima, i doneli su zajednicki zakljucak da je najbolje da propusti SP i posveti se sopstvenim prioritetima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Mislim da je previse rano otpisivati Borisu ili Radeta. Takvi igraci mogu da kliknu i u 25 godina. Nema veze sto Borisa cesto izgleda kao krpa, on ima samo 21 godinu. I ono sto je pruzio u plej ofu ABA neki igraci ne pruze ni u citavoj karijeri. Ovaj mali sa 212 izgleda bas sexy. Ipak ce u buducnosti najveci problem biti pozicija pleja, pogotovo jer smo se navikli na visok nivo. Valjda će neko iskociti u naredne 2-3 godine iance najebasmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 On 6/8/2019 at 2:20 PM, SteveFrancis#3 said: Ovako nam je trojka i dalje na elitnim fizikalcima bez kreacije, a na cetvorci smo prinudjeni da se oslonimo na Borisu. Da, samo što kada imaš vrhunske kreatore na 1,2,4 i 5, onda baš i nije loše imati neku poziciju pokrivenu elitnim fizikalcima. Šta više, ne bi škodio i još jedan takav, na nekoj drugoj poziciji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Kakva je situacija oko Pokusevskog? Ima li pravo nastupa i za neku drugu repku ili je sve cisto sto se tice nastupa za Srbiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 25 minutes ago, Golijat said: Kakva je situacija oko Pokusevskog? Ima li pravo nastupa i za neku drugu repku ili je sve cisto sto se tice nastupa za Srbiju? Decko je rodjen u Beogradu, odrastao u Novom Sadu, a porodica mu je poreklom sa Kosova i Metohije. Mislim da je kod njega sve cisto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 25 minutes ago, Duh koji lebdi said: Decko je rodjen u Beogradu, odrastao u Novom Sadu, a porodica mu je poreklom sa Kosova i Metohije. Mislim da je kod njega sve cisto. Odlicno.Gledam njegove klipove,jako,jako ozbiljan talenat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbija Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Покушевски је исто потенцијални олстар. Надам се да неће више расти. Уз Покушевског ту су и Мишковић, Петрушев, Копривица, Пецарски, Илић уз већ формиране Јокића и Милутинова. Лука Тарлаћ ће исто највероватније израсти у центра. Можда смо најјачи икад на позицији 5. Edited June 10, 2019 by Srbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 @Kronostime kako ti se dojmi borisa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 3 minutes ago, uini said: @Kronostime kako ti se dojmi borisa Dusica u nosu, k`o u Avalici da se hrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Gledam ovih 20 igraca Amera, meni nista posebno spisak. Ima tu ozbiljnih imena ali mozemo se posibat sa njima itekako Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 39 minutes ago, uini said: @Kronostime kako ti se dojmi borisa Isto kao Stefan Janković prošle godine u ovo vreme... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Da ništa posebno, za neke nisam nikad ni čuo. Harison Barnes, Myles Turner, Jason Tatum, PC Tuker. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Harden AD Lillard CJ Beal Love E. Gordon Drummond Lowry Middleton Barnes T. Harris Kemba Turner Milsap B. Lopez Mitchell Tatum PJ Tucker Kuzma Dobar sastav ali jbg, nema KD, Kawhi, Lebrona, Stepha, Klay, Kyrie itd itd Edited June 10, 2019 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 9 minutes ago, realno *w said: Isto kao Stefan Janković prošle godine u ovo vreme... taj neki nivo bede maxija klebera ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Niđe veze baš, baš... Samo kažem da mu ne mogu suditi po igranju protiv Novice, to je sve. Protiv Mege, koja nije nikakav reper, ali su barem fizički spremni igrači, 0-5 iz igre na dve utakmice i debeli minus sa njime na terenu u tekmama koje je Zvezda dobila. Super, talenat je sve stoji, ali daleko od priče na ovoj temi. Edited June 10, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Nema kod Amera nijedne od trojki koje bi nam j kevu, na centru smo jaci, ima sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 13 minutes ago, realno *w said: Niđe veze baš, baš... Samo kažem da mu ne mogu suditi po igranju protiv Novice, to je sve. Protiv Mege, koja nije nikakav reper, ali su barem fizički spremni igrači, 0-5 iz igre na dve utakmice i debeli minus sa njime na terenu u tekmama koje je Zvezda dobila. Super, talenat je sve stoji, ali daleko od priče na ovoj temi. pa jel' misliš da sam bezveze cimao kronosa? bio je u fazonu da boriša nije ništa napredovao od kada je prvi put čuo za njega btw, ne mislim da je toliko daleko od priče na ovoj temi, sticajem okolnosti ali da se ne ponavljam, sve je tu na prethodnim stranama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts