Kankkunen Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) htt Quote Vladimir Grbić @grbic_vladimir Mi smo kvalifikacije 95te igrali u dresovima kupljenim u supermarketu. Olimpijadu osvojili u Fila dresovima kojima je peglom lepljen platicni broj pred sam pocetak. Kakve su ti misli takav ti je zivot. Uvek samo pozitivno. Hercegovci kazu "Moj je pa da je i od govana". Edited June 7, 2019 by Kankkunen 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Sve je to istina i ok, ali ono, osecaj je da je falilo bukvalno pet minuta nekog cimanja pa i da na tom polju budu svi zadovoljni. Bolji dizajn=veca prodaja=bolji uslovi=potencijalno bolja kosarka i kosarkasi. Mada, ruku na srce, prodaja ce 90 posto zavisiti od rezultata, ali bi potraznja bila veca pred SP da je bolji dizajn. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Naravno da je moglo i trebalo bolje, al džaba to pričati ... što reče Kari, detalji da nisu važni ne bi ni postojali Evo i Zvezda se žali na propuste KSS ... http://mondo.rs/a1191901/Sport/Kosarka/KK-Crvena-zvezda-Saopstenje-Zasto-nismo-pozvani-na-svecanost-KSS.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Znaci najjace je: Teo, Vasa, Jovic Bogdan, Nedovic Lucic, Kalinic Bjelica, __________ Jokic, Bobi, Milutinov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Macvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 9 minutes ago, Squabbit said: Znaci najjace je: Teo, Vasa, Jovic Bogdan, Nedovic Lucic, Kalinic Bjelica, __________ Jokic, Bobi, Milutinov Bez druge klasične četvorke. Nedović,Gudurić, Milosavljević jedan otpada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 ^ To sam i ja krenuo da pisem al' reko' ocigledno je. Sad koga od njih pitanje je... Bice cudno bez ludog Birche, mozda njega bude zvao na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Cetvorka nam je ubedljivo najtanja pozicija u timu, ne bih se ja zezao sa vodjenjem samo Bjelice. Ne treba nam ni Nedovic, a kamoli Milosavljevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Simon/Birca/Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 17 minutes ago, McLeod said: Cetvorka nam je ubedljivo najtanja pozicija u timu, ne bih se ja zezao sa vodjenjem samo Bjelice. Ne treba nam ni Nedovic, a kamoli Milosavljevic. Jedino ako se bojimo (pu pu) povrede Bjelice, inače tih 10-15 minuta njega na klupi može da se popuni na više načina bez rezervne četvorke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Pa uvek moras da budes spreman za takve situacije, ne razumem zasto bi vodio recimo Milosavljevica, da igra protiv Angole 10 minuta i to je to na celom prvenstvu, a ne Macvana ako je spreman, koji ce imati mesto u rotaciji. A i da nema, on je igrac koji moze da uskoci bilo kada i doprinese bar nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ako je spreman, macvan bi trebao da ide, naravno kao opcija sa klupe od 10tak min i neko ko ge da igra protiv angole i sl Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Stvarno je nebitno ko je neki dvanaesti u rotaciji, niti će to doneti ikakvu razliku.. Ja sam tu čak na Jakovljevicevoj liniji, vodio bih nekog mladog prospekta koji može da nam donese nešto ubuduće. Borišu recimo, ili čak nekog još mlađeg tipa Pecarski junior ili sl. Ali kako Sale kaže, Mačvan je verovatno dobar i za kolektiv, duh itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Mirne duše bih ostavio Kalinića, Mačvana i Raduljicu van 12. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 2 minutes ago, Dzistrou said: Mirne duše bih ostavio Kalinića, Mačvana i Raduljicu van 12. Zašto Kalinića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 2 minutes ago, Green23 said: Zašto Kalinića? Ne verujem da je reprezentacija ono što mu je potrebno da povrati prepoznatljivu formu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Kalinić je trenutno možda i najbolji igrač Fenera, igra kao zmaj. Edited June 7, 2019 by Kankkunen 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 4 minutes ago, Dzistrou said: Ne verujem da je reprezentacija ono što mu je potrebno da povrati prepoznatljivu formu. Wtf? Odigrao najbolju sezonu u EL do sada, sa najvećom minutažom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Kalinić mi je bukvalno najveći zicer u 12. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Najsiri moguci spisak trenutno: Милош Теодосић Стефан Јовић Василије Мицић Немања Недовић Богдан Богдановић Драган Милосављевић Марко Гудурић Владимир Лучић Никола Калинић Немања Бјелица Милан Мачван Стеван Јеловац Бориша Симанић Никола Јокић Мирослав Радуљица Никола Милутинов Бобан Марјановић Огњен Кузмић Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Kuzmic nakon ovakve sezone, i problema sa povredama nema sta da trazi na pripremama. U 12 sigurno ne bi usao, sve i da je zdrav. Jelovac mi isto bode oci, al to je vec subjektivno. Elem: Teodosic, Jovic, Micic Bogdanovic, Nedovic, Guduric Kalinic, Lucic Bjelica Jokic, Marjanovic, Milutinov Za sparing na pripremama povesti Milosavljevica, Simona, Macvana i Radulju. Edited June 7, 2019 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ja bih Dangu sigurno provukao kroz pripreme, mogao bi on da bude odlicno krilo za igru uz jokica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 35 minutes ago, Dzistrou said: Mirne duše bih ostavio Kalinića, Mačvana i Raduljicu van 12. Kad istu nemaš 3 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Koga god da povede Djordjevic, odavno jaci tim nismo imali i posle Amera favoriti smo u odnosu na sve ostale selekcije. Samo da ne bude opustanja i da se igra kao na ranijim takmicenjima. Spanci mogu biti nezgodni, Francuzi isto, igra se na jedan mec ali mi smo realno selekcija broj 2 po svim parametrima. Trece finale sa Amerima je realna opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Poslednji put kada se ovako kolektivno išlo na zicer, ostali smo u Novom Sadu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts