vinogradskaopera Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja sam budala sto gledam ovo i nerviram se, kakav skup nicega 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Za ono Dangubino u kontri se u juniorima prekida trening i salje na tusiranje
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Čovjek je zvao Andjusica, Dangubica i Jaramaza, a izostavio Pavla Nikolića, ne igra mu Barna. Sramno! Tako je to kad menadzer kroji tim.
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Alimpije izgubio 3 cetvrtine u Bosni i u dve je dao 13 i 14 poena. Alal vera majstore. Samo zovi zipper NBAovski. Bas se pitam koje ce Bajaga fore da prodaje na pres konferenciji danas.
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Poku bi sam resio ove levate, al ga ne pusti Srbski sampion
ljutikrilo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Papadac said: Ali Jaramaz 😄 😄😄 Postade od njega klasičan zadnji vezni
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jaoj Dobricu... Kakvi su ovo FIBA prozori majko mila... a jos plus i sudije uvek neka katastrofa u prozorima (a ni na prvenstvima nije mnogo bolje).
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, ljutikrilo said: zašto jebeni Dobrić šutira? Pouzdan šuter, šta ima...
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Tanaskovoc razgrce sve. Ali Danguba i njegov sut😀
Recommended Posts