Stiletto Posted Thursday at 07:34 PM Posted Thursday at 07:34 PM Ako skinemo ispod 10 do kraja četvrtine možemo da se nadamo.
Geronimo Posted Thursday at 07:35 PM Posted Thursday at 07:35 PM Gospodjica gospodja sudija je jedini grdji akter ove predstave od nasih kosarkasa... 3
propolis Posted Thursday at 07:35 PM Posted Thursday at 07:35 PM Dobili smo 12 razlike i ovu sada 12 i to je to
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 07:35 PM Posted Thursday at 07:35 PM 1 minute ago, Issey said: IQ ove ekipe u debelom minusu... Boga mi ozbiljno ih drzimo u igri idiotizmom. Doduse Alimpije ni sam ne zna kako igramo odbranu. Puka improvizacija.
Markoss Posted Thursday at 07:36 PM Posted Thursday at 07:36 PM Meni je glavni utisak da je Alimpije ovde robovao imenima i 12 najzvucnijih stavio u sastav, bez da je promislio. 1 1
ljutikrilo Posted Thursday at 07:39 PM Posted Thursday at 07:39 PM gde su kod Švajcaraca ona braća rađen ili kako se beše zvaše?
Issey Posted Thursday at 07:41 PM Posted Thursday at 07:41 PM Just now, ljutikrilo said: gde su kod Švajcaraca ona braća rađen ili kako se beše zvaše? Mlađan... Austrijanci... 1
Kosjan Willavić Posted Thursday at 07:42 PM Posted Thursday at 07:42 PM Miljen je ovde najveci mudonja 1
Issey Posted Thursday at 07:42 PM Posted Thursday at 07:42 PM Opa, evo nas na -3... Čim smo ih stisli ne mogu da se sastave... Rile okrenuo ovo... Biće jebeno jer ćemo pocrkati...
McLeod Posted Thursday at 07:42 PM Posted Thursday at 07:42 PM Just now, Issey said: Mlađan... Austrijanci... Svajcarci su. Ali Dusan ima 39, a Marko je objektivno tanak. Igraju svajcarsku ligu zajedno i dalje valjda. 2
Žilee Posted Thursday at 07:42 PM Posted Thursday at 07:42 PM Miljenovic od starta jedini vredan pomena,samo neka nastavi 💪
GameChanger Posted Thursday at 07:43 PM Posted Thursday at 07:43 PM Bravo Miljenovicu! Jbt koja tuga kad je Ristic najtalentovaniji akter na terenu
drperce Posted Thursday at 07:43 PM Posted Thursday at 07:43 PM 6 minutes ago, Geronimo said: Gospodjica gospodja sudija je jedini grdji akter ove predstave od nasih kosarkasa... Ubedjen sam da gospoja ne zna pola pravila Fiba sudije su i ovako ocajne, ali je ovo novo dno sudjenja 1
Kosjan Willavić Posted Thursday at 07:44 PM Posted Thursday at 07:44 PM Just now, McLeod said: Svajcarci su. Ali Dusan ima 39, a Marko je objektivno tanak. Igraju svajcarsku ligu zajedno i dalje valjda. "Covjek bez imalo savjesti sto se tice suta za 3 poena". Dobro ga je Edin okarakterisao pre 😄 Mislim da im je cale igrao kosarku isto 1
zorex Posted Thursday at 07:44 PM Posted Thursday at 07:44 PM Jebote, Jaramaz izgleda kao da je preležao tifus. A i igra tako. 2 1
McLeod Posted Thursday at 07:45 PM Posted Thursday at 07:45 PM Jaramaz najbolje da sutira iskljucivo iz ocajnih pozicija, kad je sam baca kamenje. 1
La mano de Dios Posted Thursday at 07:45 PM Posted Thursday at 07:45 PM Ako ih ova trojka Jaramaza ne slomi ne znam sta ce 🙂
McLeod Posted Thursday at 07:46 PM Posted Thursday at 07:46 PM 1 minute ago, Kosjan Willavić said: "Covjek bez imalo savjesti sto se tice suta za 3 poena". Dobro ga je Edin okarakterisao pre 😄 Mislim da im je cale igrao kosarku isto Jeste, tipa Radnicki NBG, mislim. Dusan mi je bio jedan od omiljenih igraca u Radnickom. 1
Recommended Posts