DameTime Posted February 28 Posted February 28 (edited) 7 hours ago, Marko said: ... I jer smo imali dan više odmora (Znači kod rekreativaca, a ne u pro sportu, pogotovo taj jedan san više) Teško da je to bio toliko bitan faktor, u smislu da je odmor presudio. Naši su posle tekme pričali, parafraziram, tukli su nas sve vreme, terali da trčimo, izuzetno fizički zahtevna utakmica je bila. Edited February 28 by DameTime
Marvin Posted February 28 Posted February 28 Smajli svakako treba da se mota oko sireg spiska. Jer kada sklonimo prvi esalon (Jokic, Milutinov, Petrusev, Jovic) ostaje poprilicna tuga. Drugim recima, dovoljna je jedna povreda ili izostanak i eto opet nekog Rileta ili Plavse. 5
Problem sa licnim greskama Posted February 28 Posted February 28 12 minutes ago, Marvin said: Smajli svakako treba da se mota oko sireg spiska. Jer kada sklonimo prvi esalon (Jokic, Milutinov, Petrusev, Jovic) ostaje poprilicna tuga. Drugim recima, dovoljna je jedna povreda ili izostanak i eto opet nekog Rileta ili Plavse. I toliko željenog Tristana. 😄 1 5
Chaos Is Me Posted February 28 Posted February 28 1 hour ago, Marvin said: Smajli svakako treba da se mota oko sireg spiska. Jer kada sklonimo prvi esalon (Jokic, Milutinov, Petrusev, Jovic) ostaje poprilicna tuga. Drugim recima, dovoljna je jedna povreda ili izostanak i eto opet nekog Rileta ili Plavse. Uz ovu četvoricu, on i jeste peti najbolji visoki koga imamo, posebno jer može i na 5 i na 4. 1
Dzo23 Posted February 28 Posted February 28 Slažem se za Smailagića. On ima kvalitet za reprezentaciju, tačnije 12 najboljih. Pokriva obe unutrašnje pozicije, ima solidan šut, eksplozivan je, dobar u skoku.
MilošVB Posted February 28 Posted February 28 Veliki sam optimista da će biti nešto od Markovića i Jovića. 1
Problem sa licnim greskama Posted February 28 Posted February 28 (edited) Prvi smo na evropskom rankingu koji određuje šešire pred žreb. Izašla je rang lista 25.02.2025. Šeširi: 1: Mi, Nemačka, Francuska, Španija 2: Letonija, Litvanija, Slovenija, Grčka 3: Italija, Crna Gora, Poljska, Češka 4: Finska, Gruzija, Turska, Izrael 5: Belgija, BiH, Estonija, Velika Britanija 6: Švedska, Island, Portugal, Kipar Do sada je Finska izabrala Litvaniju, Letonija Estoniju i Kipar Grčku. Čeka se Poljska. Edited February 28 by Problem sa licnim greskama 3
Problem sa licnim greskama Posted February 28 Posted February 28 (edited) Ne bih voleo jedino Grčku na Kipru. Najbolje da budemo od starta u Rigi. Naravno, nevezano za potencijalno ukrštavanje sa drugim grupama i raspletom u grupama. Edited February 28 by Problem sa licnim greskama 1
Marko Posted February 28 Posted February 28 6 hours ago, DameTime said: Teško da je to bio toliko bitan faktor, u smislu da je odmor presudio. Naši su posle tekme pričali, parafraziram, tukli su nas sve vreme, terali da trčimo, izuzetno fizički zahtevna utakmica je bila. Ja nigde nisam ni rekao da je to bilo presudno, naravno da to ne znam jer nemam neki univerzalni merač za te stvari. Ali utiče dosta svakako i jeste bitan faktor, taman da to možeš lagano da svrstaš u top5 možda i top3 razloga za rezultat. Mi igrali četvrtfinalni meč, evo gledam, prethodni dan popodnevni termin, Kanađani naredni dan u večernjem (Razlika 28 sati u početku četvrtfinalnog meča, odnosno mi puna tri dana od četvrt do polufinala, oni manje od 48h). U njihovom slučaju to je najviše osakatilo SGA jer im je on prvi nosilac naravno (Poenterski dva put slabiji protiv nas u odnosu na 1/4f). Organizacija fibe još jednom genijalna ne samo po razbacanim dvorama za celo prvenstvo, već i što su sve eliminacione nagurali u tu dvoranu u Manili, ali o fibi ne vredi više trošiti tipke. Hipotetički, da mi na terminu neko ponudi da igramo, nije bitno da li 1v1, 3v3 ili 5v5, i to u gajbu piva, 50e ili tako nešto, ne znam da li bih oćutao/olako prihvatio, da znam da je imao toliko više da ladi od mene/moje ekipe od prethodnog termina. Izvini na detaljisanju sad, morao sam da bi više pokrio u vezi ovih i ovakvih situacija
Kooineeperk Posted March 3 Posted March 3 On 2/28/2025 at 3:51 PM, Problem sa licnim greskama said: Prvi smo na evropskom rankingu koji određuje šešire pred žreb. Izašla je rang lista 25.02.2025. Šeširi: 1: Mi, Nemačka, Francuska, Španija 2: Letonija, Litvanija, Slovenija, Grčka 3: Italija, Crna Gora, Poljska, Češka 4: Finska, Gruzija, Turska, Izrael 5: Belgija, BiH, Estonija, Velika Britanija 6: Švedska, Island, Portugal, Kipar Do sada je Finska izabrala Litvaniju, Letonija Estoniju i Kipar Grčku. Čeka se Poljska. Zelim Italiju u grupi - da ne bi ukrstali sa njima i igrali eliminacionu utakmicu 🙂 Dakle opcije su nam grupe A, B ili C. Izbegao bih Grcku na Kipru, tako da nam je opcija ili A ili B. Ne bih gledao da izbegnem Litvaniju 🙂 uostalom, igrali bi u Finskoj, bolje nego protiv druge dve balticke zemlje u Letoniji. Tako da glasam za Grupa B: Srbija, Litvanija, Italija, Finska, Velika Britanija, Island.
drperce Posted March 3 Posted March 3 Da budemo u Letoniji idealno, a ne ovo zajebavanje gde grupu igras na Kipru a onda ides na eliminacione u Rigu 1
DameTime Posted March 3 Posted March 3 (edited) 12 minutes ago, drperce said: Da budemo u Letoniji idealno, a ne ovo zajebavanje gde grupu igras na Kipru a onda ides na eliminacione u Rigu Jesu pustili opet karte za KO fazu? Džedžim na mejlu i sajtu, ali zasad... da ne kažem šta 🥲 Edited March 3 by DameTime
drperce Posted March 3 Posted March 3 Just now, DameTime said: Jesu pustili karte za KO fazu? Džedžim na mejlu i sajtu, ali zasad... da ne kažem šta 🥲 Isto, F5 se izlizao 1
DameTime Posted March 3 Posted March 3 (edited) 1 minute ago, drperce said: Isto, F5 se izlizao Znači, kurčina 😆 'Ajde budi car kao i prošli put, pa prosledi info ovde ako vidiš prvi... Edited March 3 by DameTime typo
drperce Posted March 3 Posted March 3 Just now, DameTime said: Znači, kurčina 😆 'Ajde budi car kao i prošli put, pa prosledi info ovee ako vidiš prvi... Naravno, cim se pojavi javljam 1
Problem sa licnim greskama Posted March 3 Posted March 3 Bice karata tek posle zreba. Ovo je distributer - prilicno brzo reaguju i ljubazni su jako. Ja sam npr. zatrazio preko njih racun za karte finalnog vikenda (nije stigao uz karte) koje sam kupio preko njih za svaki slucaj i uredno su mi sve sredili i poslali istog dana. Na pitanje kada pocinje prodaja ostalih kontingenata za osminu finale i cetvrtfinale kazu da nemaju datum i to odredjuje letonski savez a isti taj savez Letonije deluje dosta amaterski. Sve u svemu, treba reagovati instant kada krece prodaja, hala je na zalost bas mala za takav dogadjaj. Jedva nesto vise od 11.000 prima.https://eurobasket.bezrindas.lv/ 1
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Quote On i Marinković su kao dva drugara iz zadnje klupe, gde jedan tu je i drugi 2
Recommended Posts