Miki8 Posted June 25 Share Posted June 25 Kvalitetniji je igrac od Pokusevskog i jos nekih igraca na spisku . 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 25 Share Posted June 25 Pokusevskog treba povesti pre Radanova. Zanimljivije je igrac 1000. puta od Radanova, plus je i neko ko se gleda apropo buducnosti. Radanov je bukvalno master of none igrac. Zaista se nadam da nece biti mnogo ludovanja sa spiskom konacnim. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 27 Share Posted June 27 8 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 27 Share Posted June 27 Alexa u prosveti 🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 27 Share Posted June 27 3 hours ago, Marvin said: Alexa u prosveti 🤣 I Radanov ili kuvar ili golman, iz krajnosti u krajnost. Milutinov najpošteniji i najrealniji od svih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 27 Share Posted June 27 18 minutes ago, Урош19 said: I Radanov ili kuvar ili golman, iz krajnosti u krajnost. Milutinov najpošteniji i najrealniji od svih. I Bogdan sa igraonicom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 27 Share Posted June 27 Jovic ima ogromnu zelju da igra, ali nisu bas optimisticne prognoze. Plus mu je jako bitna godina za Nba, zavrsna godina ugovora (posle ove mu je TO godina). To mu je dodatna briga da ne sjebe nesto jos vise ako ode rovit, a on licno ima zelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted June 27 Share Posted June 27 29 minutes ago, Igor_ said: Jovic ima ogromnu zelju da igra, ali nisu bas optimisticne prognoze. Plus mu je jako bitna godina za Nba, zavrsna godina ugovora (posle ove mu je TO godina). To mu je dodatna briga da ne sjebe nesto jos vise ako ode rovit, a on licno ima zelju. Gde je, šta radi Tristan ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 27 Share Posted June 27 1 minute ago, MikiMilane said: Gde je, šta radi Tristan ? To vec ne znam, ovo sam cuo preko zajednickog prijatelja. Kaze njegov utisak da ce Jovic igrati na svoju ruku zbog prevelike zelje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 27 Share Posted June 27 Jović više od dve nedelje ima tu "čizmu". Postoji li nekakav period oporavka s obzirom da se govorilo da se radi o lakšem istegnuću zgloba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 27 Share Posted June 27 13 minutes ago, MikiMilane said: Gde je, šta radi Tristan ? Gleda Netflix i skroluje TikTok. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 27 Share Posted June 27 Mislim da se ne mogu naknadno dodavati imena na širi spisak. Zato i jeste "širi", da se u okviru istog vrši popuna konačnog rostera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 27 Share Posted June 27 Gde su oni što su govorili da nosi čizmu samo u toku leta radi predostrožnosti da se ne bi sapleo o stjuardesu? Kad se skine ta čizma sve i da je noga potpuno zdrava treba bar par dana da "prodiše". Naravno, niko ne stavlja takvu čizmu na zdravu nogu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 28 Share Posted June 28 Vidim da je Jaramaz imao svadbu i da nije na pripremama - kontam da je otpao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 28 Share Posted June 28 Mnogo jak glas ima Aleksa. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 28 Share Posted June 28 Just now, Chaos Is Me said: Mnogo jak glas ima Aleksa. 😀 Kao kad pustis gramofonsku plocu predvidjenu za 33 obrtaja na 45 obrtaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted June 28 Share Posted June 28 10 hours ago, Chaos Is Me said: Gde su oni što su govorili da nosi čizmu samo u toku leta radi predostrožnosti da se ne bi sapleo o stjuardesu? Kad se skine ta čizma sve i da je noga potpuno zdrava treba bar par dana da "prodiše". Naravno, niko ne stavlja takvu čizmu na zdravu nogu. Ma naravno, te čizme se ne nose za najobičnije istegnuće ligamenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 28 Share Posted June 28 Just now, Eddard said: Ma naravno, te čizme se ne nose za najobičnije istegnuće ligamenata. Za istegnuce igamenata je dovoljna i najobicnija bandaza - ne pitaj kako znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 29 Share Posted June 29 Pa već si negde pričao da si upao u neki šanac pri povlačenju preko Albanije 1915... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 29 Share Posted June 29 5 hours ago, fancy said: Pa već si negde pričao da si upao u neki šanac pri povlačenju preko Albanije 1915... Jok, bre, ustopovao nekog ucitelja na malom fudbalu kod Miljakovacke cesme pocetkom 2000. Ja 2 nedelje bandaza, on prelom potkolenice skoro 2 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted June 29 Share Posted June 29 Nikola Jović priznao je da postoji šansa da propusti Olimpijske igre u Parizu. Gde je, šta radi Tristan ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 29 Share Posted June 29 18 minutes ago, MikiMilane said: Nikola Jović priznao je da postoji šansa da propusti Olimpijske igre u Parizu. Gde je, šta radi Tristan ??? Како те не смори више? На основу чега да буде позван уопште? И без Јовића имамо Петрушева, Давидовца и Покушевског. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted June 29 Share Posted June 29 Na osnovu što je trenutno naš najmlađi NBA igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 29 Share Posted June 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29 Share Posted June 29 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts