Wook Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Nema sad kukanja. Igramo sa ovim sto imamo. Selektor se lepo upucao katovanjem Kaline. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 16, 2019 Author Share Posted August 16, 2019 Bogami i Nedovica uzimajuci u obzir u kakvom je kanalu Jovic 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Prestanite da oplakujete Nedovica i Kalinica. Sve da se svi povrede nece ih zvati. I uzece medalju. Imamo sta imamo i sve lepse igramo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milisav Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Sad je najbitnije koliko mi verujemo njima, koliko oni jedni drugima i koliko sami sebi. S tim da mi u ovoj jednačini ić nismo bitni, pa ono... lako za računanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Zna li se kakva je povreda u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 (edited) 7 minutes ago, Gb92 said: Prestanite da oplakujete Nedovica i Kalinica. Sve da se svi povrede nece ih zvati. I uzece medalju. Imamo sta imamo i sve lepse igramo. To je praktično nemoguće, budući da se ta glupost sada već obija o glavu više ne iz dana u dan već iz sata u sat. PS Hoće li Žvalavi da oduzme pasoš Đorđeviću da sad kojim slučajem pozove Kalinića? Edited August 16, 2019 by Laki21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Ne znam koliko je ispravno ići na prvenstvo samo sa ovako okrnjenom bekovskom linijom, za slučaj da Teo i Milosav ne budu mogli da igraju (ne daj Bože). Još je pride Lučić sklon povredama. Mislim da bi bilo dobro da neko (ili više njih) progutaju ponos i učine najbolju stvar za reprezentaciju u ovom trenutku. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Da li je uopste moguce pozvati igrace koji nisu bili na sirem spisku? Ako nije bar da prestanemo sa tom pricom Sale zovi ovog ili onog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Ako ne idu Teo i Milosavljevic, na SP ce ici Simonovic i Bircevic. Sa Lucicem nista nije ozbiljno i on ce takodje ici u Kinu. To je 12 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 8 minutes ago, Cavani said: Da li je uopste moguce pozvati igrace koji nisu bili na sirem spisku? Ako nije bar da prestanemo sa tom pricom Sale zovi ovog ili onog. Ne, uklesano je u kamenu, zaliveno titanom i obloženo dijamantom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Aman, bre, ljudi - ovo je brutalna ekipa. Ima tu jos da se uradi fine tuning kod pojedinih igraca, ali lepota igre se nazire. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Smorio sam se kao ambalaza ispijenog piva. Valjda ce biti ok, veliki udarac bi bilo odsustvo dvojice vaznih igraca iz spoljne linije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Ima li statsa za ovu utakmicu negdje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 u ovim pripremnim bi valjalo uvoditi Bogdana i Jokaru samo koliko da probamo razne kombinacije, na kraju tekme kada su svi umorni a protivnici Bože zdravlja ošureni i nervozni ...pretrnem kada nam obore nekoga jer ne znaju gde je lopta. Gudura mrda, ali Jovke ič. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Bogdan je prespreman (da kucnem u drvo). Evo gledam sad cetvrtu cetvrtinu ponovo, bukvalno sve stize u odbrani, nisam video koji tacno igrac turske ga je od muke pogledao i maltene pitao "druze pusti me da mi dodaju" Napad ne treba pominjati, cini se kao da moze sta god zeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Najbolje da batalimo ove pripremne utakmice i da se strpaju Sale i igrači u karantin. Ako je Milosavljević zaista ozbiljno povrijeđen, vanjska linija nam postaje jadna i siromašna. Moraće Bogdan da rilja 40 minuta kad se bude odlučivalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 53 minutes ago, Cavani said: Da li je uopste moguce pozvati igrace koji nisu bili na sirem spisku? Ako nije bar da prestanemo sa tom pricom Sale zovi ovog ili onog. Pa da nije, Ameri bi isli na prvenstvo sa 3 igraca. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Au jebote : (Uopšte mi se ne sviđa ovaj snimak povrede, ne vidi se neki nezgodan doskok, da ne kažem sad na koju situaciju me podseća : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Konačan spisak se predaje 48 sati pre početka prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Sranje, valjda ce biti sve ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Au jebote : (Uopšte mi se ne sviđa ovaj snimak povrede, ne vidi se neki nezgodan doskok, da ne kažem sad na koju situaciju me podseća : ( Nije doskok, vec odskok. Vidi mu se grimasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Uopšte nije ovde poenta ko šta kako, spisako ovo ono... Gagi je baš drag momak i stvarno bi bila nepravda da ne ide. Koji smor jbte. odavno smoreniji nisam bio. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Malo mi uliva nadu činjenica da hoda bez pomoći saigrača i da se ne vidi da vidljivije hramlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts