Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije

Mile1

Recommended Posts

7 minutes ago, Gb92 said:

Prestanite da oplakujete Nedovica i Kalinica. Sve da se svi povrede nece ih zvati. I uzece medalju.  Imamo sta imamo i sve lepse igramo.

To je praktično nemoguće, budući da se ta glupost sada već obija o glavu više ne iz dana u dan već iz sata u sat.

PS

Hoće li Žvalavi da oduzme pasoš Đorđeviću da sad kojim slučajem pozove Kalinića?

Edited by Laki21
  • Like 1

Ne znam koliko je ispravno ići na prvenstvo samo sa ovako okrnjenom bekovskom linijom, za slučaj da Teo i Milosav ne budu mogli da igraju (ne daj Bože). Još je pride Lučić sklon povredama. Mislim da bi bilo dobro da neko (ili više njih) progutaju ponos i učine najbolju stvar za reprezentaciju u ovom trenutku.

• Like 1
  • Thanks 1

8 minutes ago, Cavani said:

Da li je uopste moguce pozvati igrace koji nisu bili na sirem spisku? Ako nije bar da prestanemo sa tom pricom Sale zovi ovog ili onog.

Ne, uklesano je u kamenu, zaliveno titanom i obloženo dijamantom.

• Like 1

u ovim pripremnim bi valjalo uvoditi Bogdana i Jokaru samo koliko da probamo razne kombinacije, 

na kraju tekme kada su svi umorni a protivnici Bože zdravlja ošureni i nervozni ...pretrnem kada nam obore nekoga

jer ne znaju gde je lopta.

Gudura mrda, ali Jovke ič.

Bogdan je prespreman (da kucnem u drvo). Evo gledam sad cetvrtu cetvrtinu ponovo, bukvalno sve stize u odbrani, nisam video koji tacno igrac turske ga je od muke pogledao i maltene pitao "druze pusti me da mi dodaju"

Napad ne treba pominjati, cini se kao da moze sta god zeli