Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Gledao prvu i prvo poluvreme druge. Sve super ali upada u oko da zavrsava na 2m od kosa 95% situacija. Dao jedan buzzer beater, ima i te highlightse i sve, inteligentan igrac, nije ni sebican, ne pumpa statistiku, skace, deli lopte, sve. Nije sada ni za procenu kakav mu je sut jer gotovo sve zavrsava blizu kosa gde ima stvarno mnogo osecaja u ruci

Ipak puka statistika je brutalno surova: 1/6 za 3 i 8/14 sa penala ipak pokazuje da verovatno dobijamo jos jednog talentovanog beka bez suta. Da ima sut bi vec bio mnogo interesantan igrac. Ako kod njega mozda cak ima i nade da postane neki solidan igrac za Bikica po meni nema. Jedan u nizu igraca koji se verovatno nazivaju "skolovanim" u nasim krugovima ali cije karakteristike moderna kosarka ne ceni. 

Za kraj, najvise sam se smorio oko Simjanovskog, znam da je godinu dana mladji, ali sam ocekivao dosta vise. Mnogo mi se svidjao na kadetskom prvenstvu zadnje godine. Na ovom turniru je do sada pokazao skoro pa nista. Gubi se pod pritiskom, ok u tim godinama je velika razlika da li ti protivnik ima 17 ili 18 godina, ali sut je bas tvrd, kreacija 0. Nadam se da je jednostavno imao los dan jer sam imao trip da je interesantan materijal za zvezdu sledecih godina.

Pišeš o Nedeljkoviću?

Posted

E, eto prilike Partizanovim igračima Djurovicu, Dramićaninu, Bojovicu, Mijailovicu ...da vidje gdje su jer Insep je fizicki premocan.

Posted

Tesko ce ovo izdržati Partizan, Mijailovic sa faulovima bas je problem napravio...

Sta je sa Djurovicem, da li je toliko loš defanzivno da ne sme videti teren.

Posted
4 minutes ago, Tex_Willer said:

Sta je sa Djurovicem, da li je toliko loš defanzivno da ne sme videti teren.

Vuče neku povredu. 

Krilo Milan Đerić (201 2008) iz Toronta pozvan na okupljanju U18 reprezentacije 🇷🇸 za AST. 

• Like 1
Posted (edited)
8 hours ago, Darko said:

Zna li neko šta je sa Matijom Lukićem? Trebao je valjda da igra na onom turniru a nije ga bilo.

Trebao je da nastupi na proslom u Bolonji. Verovatno neka povreda. 

08 generacija bas podbacila u Ulmu i Beogradu. Zna li se ko ce biti selektor ovog leta? Ako je to opet Nikitovic, nece svetsko gledati dogodine (top 5 ide valjda?).  

Edited by Aleks
  • Like 1
Posted

Početkom Aprila juniorska repka igra na čuvenom turniru Albert Schweitzer, imaćemo tada bolju sliku razvoja naših igrača 2008 godišta i deo njihovih vršnjaka iz Evrope.

• Like 1
Posted
12 hours ago, MikiMilane said:

Početkom Aprila juniorska repka igra na čuvenom turniru Albert Schweitzer, imaćemo tada bolju sliku razvoja naših igrača 2008 godišta i deo njihovih vršnjaka iz Evrope.

Ko ce biti selektor?

Posted
13 hours ago, Radovan III said:

Bojdo ti pratiš mlađe igrače.Možeš li dati analizu srpskih igrača na ovom turniru.

Kasnije pojedinacno. Misljenja sam da nema nikoga ko ce zavrsiti u NBA. Mozda Djurovic ako dodje do jacanja grudnog kosha i ramenog pojasa. 

Posted

Trener je najverovatnije Vlada Jovanovic za U18, videcemo. Nema problema sa 2008 generacijom, dosta talentovanih klinaca tako da ce biti dobar rez na EP. Pokazace to i AST u Nemackoj. Imate grupe i raspored u mojim ranijim postovima. 2009 jeste talentovana gen ali su imali dosta srece zbog ispadanja favorita  u zadnjim sekundama sto im je otvorilo put do zlata.

Posted

Sto se tice ANGT , generalno sa sva 4 turnira , cinjenica je da su svi nasi momci koji su bili na U16 EP odigrali na nivou koji se od njih i ocekivao. Maksic iz Cacka je iskoristio priliku, tako da je na sirem spisku pred AST. Pripreme krecu u petak.

Posted

2009 je bukvalno rutinirala najveceg favorita Turke, koji nisu znali za poraz, kasnije su ti isti Turci razbili Spance 15+ razlike .A i Litvanci su takodje bili u najuzem krugu favorita.  Izdanje koje smo pruzili u eliminacionim mecevima na U16, je nivo iznad ostalih reprezentacija. Kod nas je bio samo problem kako popraviti odbranu, jer to je na onom turniru koji smo igali prije prvenstva bio najveci problem. Kako je EP odmicalo, pronalazili smo efektan način da igramo odbranu i vec se protiv Španaca vidjelo da je ova generacija za sam vrh Evrope, kasnije smo jos podigli nivo igre i rutinirali sve koji su nam se nasli na putu u eliminacionim mecevima: 20 razlike Turke, 30 razlike Slovence i oko 15 razlike Litvance. Stvarno ne vidim ko nam je tada mogao stati na put. Možda francuski akceleranti ali imali smo mi dobri fiziku da i na njih odgovrimo. 

• Like 2
Posted (edited)

Kako se Nikitović pokazao kao trener i selektor?

Nikad ga nisam mirisao, Dudin zet, ovaj ga vukao da sobom, imao je open path od samog početka. 

Onomad je uspeo da Olimpiju iz Ljubljane unakazi, tj da ispadne iz ABA, samo su je pravnim manevrima zadržali u ligi. Čini mi se da su sa 12 ekipa vratili na 14, ponajviše zbog njih...

Edited by ljutikrilo
Posted
31 minutes ago, ljutikrilo said:

Kako se Nikitović pokazao kao trener i selektor?

Nikad ga nisam mirisao, Dudin zet, ovaj ga vukao da sobom, imao je open path od samog početka. 

Onomad je uspeo da Olimpiju iz Ljubljane unakazi, tj da ispadne iz ABA, samo su je pravnim manevrima zadržali u ligi. Čini mi se da su sa 12 ekipa vratili na 14, ponajviše zbog njih...

Najgori u skorije vreme definitivno.

3 hours ago, Vreme čuda said:

Trener je najverovatnije Vlada Jovanovic za U18, videcemo. Nema problema sa 2008 generacijom, dosta talentovanih klinaca tako da ce biti dobar rez na EP. Pokazace to i AST u Nemackoj. Imate grupe i raspored u mojim ranijim postovima. 2009 jeste talentovana gen ali su imali dosta srece zbog ispadanja favorita  u zadnjim sekundama sto im je otvorilo put do zlata.

Ako je Jovanovic onda nece biti problema, samo sam misljenja da bi Nikitovic i njih unakazio.

Posted
44 minutes ago, MikiMilane said:

Pa on je igra D1 i ove sezone. 

Da moja greska. Bio pročitao da se nikada nisu pojavili na Ncca D1 turniru a ne da nisu D1.

Posted

Momak verovatno nece ni biti profesionalni kosarkas kad je mogao da studira Computer Science na CalTech-u