MikiMilane Posted March 26 Posted March 26 2 hours ago, Aleks said: Momak verovatno nece ni biti profesionalni kosarkas kad je mogao da studira Computer Science na CalTech-u Lepo je napisano da je Glogovac "in the portal" što znači da namerava da napusti Cal Tech da bi igrao na višem nivou.
Aleks Posted March 26 Posted March 26 4 hours ago, MikiMilane said: Lepo je napisano da je Glogovac "in the portal" što znači da namerava da napusti Cal Tech da bi igrao na višem nivou. I ja sam lepo napisao "mogao da studira". Opet moze da zavrsi na Ivy Legaue koje su tu na istom novou akademski. Nisam rekao da ne moze da igra nego da ne mora jer samo to sto je upao na Cal Tech govori da je momak brilijantan akademski.
MikiMilane Posted March 31 Posted March 31 Za trenera U20 reprezentacije imenovan je Nemanja Jovanović. Juniorsku U18 reprezentaciju vodiće Saša Ocokoljić. U17 mušku selekciju na Svetskom prvenstvu predvodiće Stevan Mijović. Trener kadetske U16 reprezentacije biće Branko Milisavljević. 1
Aleks Posted March 31 Posted March 31 Kako vam se cini Vladan Vujovic iz mege? 46% za tri, na ne previse pokusaja (37) ali sut fino izgleda i ima gradju za kosarku. Takodje cini mi se kao da je late bloomer?
Miki8 Posted March 31 Posted March 31 (edited) Ilic iz Vojvodine i Stevic iz Radnickog iz Kragujevca treba da budu barem na spisku u17 reprezentacija, ja bi ih licno stavio kao sigurne putnike za SP. To su dva igraca koja statisticki dominiraju nasom kadetskom ligom. Oba igraca su daleko bolji od na primer Milicica. Uz njih naravno treba pozvati Djurovica pa i Macesica. Edited March 31 by Miki8
Darko Posted March 31 Posted March 31 Just now, Bojdo said: Eurohopes skinuo Kusturicu sa prvog mjesta. Nauštrb Solimana pretpostavljam? Ne slažem se, pogotovo što je Kusturica late bloomer. Ali moraće da popravi šut, to je fakat. Dobro je što ima dobar procenat slobodnih, trebao bi da ga može dovesti u red.
Bojdo Posted March 31 Posted March 31 22 minutes ago, Darko said: Nauštrb Solimana pretpostavljam? Ne slažem se, pogotovo što je Kusturica late bloomer. Ali moraće da popravi šut, to je fakat. Dobro je što ima dobar procenat slobodnih, trebao bi da ga može dovesti u red. Ne. http://www.eurohopes.com/rankings/2009 1
Aleks Posted March 31 Posted March 31 19 minutes ago, Bojdo said: Ne. http://www.eurohopes.com/rankings/2009 Ako Spanci naturalizuju ovog i ovog (Boumtje Boumtje) imacemo problema jer ne verujem da iko od nasih visokih 09 da cuva njihove visoke.
Miki8 Posted March 31 Posted March 31 (edited) Spanci se nisu plasirali na U17 SP tako da nam nisu konkurencija. Mislim da cemo biti dosta jaci u reketu ove godine ako se ne budu pravile greske kao prosle godine. Djurovic ce biti veliko pojacanje u reketu, spomenio sam i Macesica koji je veoma dobar igrac. Cak mogu da se i dodaju Saraba ili Pajovic ako treba visine u reketu , mada nece dobiti sansu pre Miladinovica. Steta sto CZ ne zna da radi sa visokim igracima. Pajovic je bas dobar materijal za obradu ,kao sto je i godinu dana stariji Zivojinovic ali ne znaju jbg. Edited March 31 by Miki8
Darko Posted March 31 Posted March 31 1 hour ago, Bojdo said: Ne. http://www.eurohopes.com/rankings/2009 Ok, nisam znao da Amere stavljaju tu. Pretpostavljam da je izuzetak zato što igra i odrasta u Španiji.
Tex_Willer Posted April 1 Posted April 1 Po Američkim draft podacima za 2028g, Kusturica je svuda 1 ili 2 pik, dok Soliman je 3 maltene po svim prognozama( ovaj centar iz Barsa nigde nije ni u top 5, neko 8 mesta tu se kotira). On je već fizički solidno izgrađen igrac, nisam bas siguran koliko ne dominira na toj osnovi, pa i Soliman sirovom snagom dobar prostor sebi pravi. Ovaj decka su stavili jer je bio mvp, a nije ni trebao biti, pogotovo ne na osnovu finalnog meča. 1
Aleks Posted April 1 Posted April 1 9 hours ago, Miki8 said: Spanci se nisu plasirali na U17 SP tako da nam nisu konkurencija. Mislim da cemo biti dosta jaci u reketu ove godine ako se ne budu pravile greske kao prosle godine. Djurovic ce biti veliko pojacanje u reketu, spomenio sam i Macesica koji je veoma dobar igrac. Cak mogu da se i dodaju Saraba ili Pajovic ako treba visine u reketu , mada nece dobiti sansu pre Miladinovica. Steta sto CZ ne zna da radi sa visokim igracima. Pajovic je bas dobar materijal za obradu ,kao sto je i godinu dana stariji Zivojinovic ali ne znaju jbg. Djurovic ce biti pomoc u napadu. Bjelica je izgleda ostao kratak za poziciju 5 a nema sut da bi sirio na 4, dok je Miladinovic malo spor za moderniju kosarku. Da li Pajovic uopste igra? Kada su ga doveli pisano je bilo da je veliki talenat. Zivojinovic se fino krece za poziciju i ima osecaja u ruci cini mi se, ali kao sto kazes nikada nisu umeli u zvezdi sa visokima.
Delfinarijum Posted April 1 Posted April 1 Kakvi su ovi ex-yu klinci iz Ilinoja sto ce sada da igraju zavrsni NCAA turnir, jel ih gledao neko?
Miki8 Posted April 1 Posted April 1 (edited) 7 hours ago, Aleks said: Djurovic ce biti pomoc u napadu. Bjelica je izgleda ostao kratak za poziciju 5 a nema sut da bi sirio na 4, dok je Miladinovic malo spor za moderniju kosarku. Da li Pajovic uopste igra? Kada su ga doveli pisano je bilo da je veliki talenat. Zivojinovic se fino krece za poziciju i ima osecaja u ruci cini mi se, ali kao sto kazes nikada nisu umeli u zvezdi sa visokima. U mladjim kategorijama malo ko igra dobru odbranu vazno je da trpa, mada kod Djurovica postoji i defanzivni potencijala pokretljiv je i dugacak. Pajovic igra ali sa minutazom koja varira i bez neke definisane uloge. U CZ u kadetskoj ekipi forsiraju Bubanju koji na zalost nije nesto preterano izrastao. Mislim da je Zivojinovic trebao da bude na onom spisku za turnir u Nemackoj, pogotovo posto u tom godistu nema preterano kvalitetnih visokih igraca. Takodje ne znam kakav je status Stojiljkovica iz Vojvodine, mislim da ima dvojno drzavljanstvo, Crna Gora Srbija, dobro bi dosao U18 reprezentaciji. Nema ni Maksica ni Zekavica na sirem spisku. Kao ni Draskovica iz Vojvodine koji ima veoma dobru sezonu. Edited April 1 by Miki8
MikiMilane Posted April 1 Posted April 1 Nije Pajović, nego Pajević. Stojiljković je pozvan na okupljanju juniorske repke na Divčibaru za turnir u Manhajmu. Majka mu je bjelopoljka. Otac iz Vlasotince. Malac je državljanin 🇷🇸. Da podsetim da 🇲🇪,po zakonu, ne priznaje dvojna državljanstva. Maksić je takođe pozvan na okupljanju za AST bar po objavi njegovog kluba na instagramu. 1
Bojdo Posted April 1 Posted April 1 Eurohopes je azurirao sve liste. Mada su im podaci i dalje stari u pogledu mjerenje. Kusturica sigurano je sada minimum na 205 bare foot. Mali Ukic vec je izvukao minimum 188-189. Ima jos starih podataka. http://www.eurohopes.com/ 1
Miki8 Posted April 1 Posted April 1 Stojiljkovic se na sajtu kadetske lige vodi kao drzavljanin Crne Gore. Zato sam i pitao. Dobro je sto je pozvan na okopljuanje.
MikiMilane Posted April 1 Posted April 1 23 minutes ago, Miki8 said: Stojiljkovic se na sajtu kadetske lige vodi kao drzavljanin Crne Gore. Zato sam i pitao. Dobro je sto je pozvan na okopljuanje. Stojiljković ne igra kadetsku U17 ligu pošto je 2008 godište. Kad je juniorska U19 liga u pitanju, pošto nju igra, tu stoji u koloni mesto rođenja : "Podgorica, Crna Gora", nigde nije navedeno da je strani državljanin. Uz to registrovan je po broju 0800216014 što znači da je prvi licenciju dobio kao član kluba 08002, to jeste OKK Vlasotince.
Miki8 Posted April 1 Posted April 1 Mislio sam na juniorsku ligu. Tamo pise da je mesto rodjena Podgorica, Crna Gora. Pa sam pomislio da je mozda strani igrac. Super ako je istina to sto si napisao. Ovo je lista igraca na zvanicnom sajtu turnira. Manje vise ekipa sa kadetskog EP pre dve godine uz nekoliko novih kandidata. Na sajtu KSS nema nikakvih vesti niti spiska igraca. DanilovicVuk02.01.2008190 cmGMega Basket KaralicNikola20.09.2008202 cmPFMega Basket StikovicAleksa10.11.2008195 cmFMega Basket NedeljkovicAleksej05.05.2008197 cmGRoter Stern Belgrad PavlovicNovak05.12.2008190 cmPGRoter Stern Belgrad MijailovicUros06.03.2008195 cmFPartisan Belgrad NedeljkovicTadija28.01.2008200 cmPFMladost Veba RadulovicDamjan23.07.2008188 cmPGBorac Cacak SusicAndrija09.04,2008197 cmGFC Bayern München KrunicAleksandar25.07.2008199 cmGBorac Cacak IvkovicAleksej30.10.2008191 cmPGDynamic BikicJovan15.01.2008201 cmPFBeko SavicMarko01.09.2008185 cmPGMega Basket GavranovicVukasin21.04.2008202 cmCIgokea BjelicAndrej17.03.2008193 cmGReal Madrid ZelicStrahinja25.09.2008209 cmPFUSA PavlovicAndrej04.06.2008213 cmCMega Basket 1
Tex_Willer Posted April 2 Posted April 2 Koliko Dramicanin i Djurovic mogu pomoći na sp, Dramicanin je fino telo, mada tu je sa Lukicem i Kusturicom pozicija( verovatno ce Lukic biti bek i imaćemo bas ozbiljan size). Pavlović je fino delovao na Antg, možda će biti ispred Simjanovskog u rotaciji čak. 1
Aleks Posted April 2 Posted April 2 11 hours ago, Bojdo said: Eurohopes je azurirao sve liste. Mada su im podaci i dalje stari u pogledu mjerenje. Kusturica sigurano je sada minimum na 205 bare foot. Mali Ukic vec je izvukao minimum 188-189. Ima jos starih podataka. http://www.eurohopes.com/ Baba Miller ispred Momcilovica? Baba Miler mi nije ispred Borovicanina ili Djokovica. 3 hours ago, Tex_Willer said: Koliko Dramicanin i Djurovic mogu pomoći na sp, Dramicanin je fino telo, mada tu je sa Lukicem i Kusturicom pozicija( verovatno ce Lukic biti bek i imaćemo bas ozbiljan size). Pavlović je fino delovao na Antg, možda će biti ispred Simjanovskog u rotaciji čak. Dramicanin prekjuce Megi ubacio 34 poena (doduse u KLS), sa nekim bas finim sutevima sa polu distance i sa dosta prodora sto je fino videti jer ga je Mega pre bas fizicki dosta mucila i drzala na sutu za tri poena. Samo bi bilo lepo da ovo vec sada prenese na JLS. Djurovic se izgleda povredio na ANGT. Djurovic je talentom u ovoj generaciji iza Kusturice. Nadam se da cemo sa njim dosta trcati i igrati brzo, i bice zanimljivo videti njega i Bjelicu u istoj petorci. I ja mislim da Pavlovic ima prednost na pleju pogotovo protiv atletskih ekipa. Ne mogu ni reci da ce sa njim sut da nam pati jer ni Simjanovski ne pogadja.
MikiMilane Posted April 2 Posted April 2 12 hours ago, Miki8 said: Mislio sam na juniorsku ligu. Tamo pise da je mesto rodjena Podgorica, Crna Gora. Pa sam pomislio da je mozda strani igrac. Super ako je istina to sto si napisao. Ovo je lista igraca na zvanicnom sajtu turnira. Manje vise ekipa sa kadetskog EP pre dve godine uz nekoliko novih kandidata. Na sajtu KSS nema nikakvih vesti niti spiska igraca. DanilovicVuk02.01.2008190 cmGMega Basket KaralicNikola20.09.2008202 cmPFMega Basket StikovicAleksa10.11.2008195 cmFMega Basket NedeljkovicAleksej05.05.2008197 cmGRoter Stern Belgrad PavlovicNovak05.12.2008190 cmPGRoter Stern Belgrad MijailovicUros06.03.2008195 cmFPartisan Belgrad NedeljkovicTadija28.01.2008200 cmPFMladost Veba RadulovicDamjan23.07.2008188 cmPGBorac Cacak SusicAndrija09.04,2008197 cmGFC Bayern München KrunicAleksandar25.07.2008199 cmGBorac Cacak IvkovicAleksej30.10.2008191 cmPGDynamic BikicJovan15.01.2008201 cmPFBeko SavicMarko01.09.2008185 cmPGMega Basket GavranovicVukasin21.04.2008202 cmCIgokea BjelicAndrej17.03.2008193 cmGReal Madrid ZelicStrahinja25.09.2008209 cmPFUSA PavlovicAndrej04.06.2008213 cmCMega Basket Na pripreme na Divčibare bili su pozvani sledeći igrači: Vuk Danilović (Mega) Nikola Кaralić (Mega) Đorđe Gnjato (Mega) Andrej Pavlović (Mega) Marko Savić (Mega) Aleksa Stiković (Mega) Uroš Mijailović (Partizan) Aleksej Nedeljković (Crvena zvezda) Novak Pavlović (Crvena zvezda) Luka Roganović (Crvena zvezda) Luka Živojinović (Crvena zvezda) Aleksej Ivković (Dinamik) Lazar Maksić (Čačak 94) Vuk Savčić (Dunav 2014 Mihajlo Stojiljković (Vojvodina) Jovan Bikić (Beko) Andrej Bjelić (Real Madrid 🇪🇸) Andrija Šušić (Bajern 🇩🇪) Vukašin Gavranović (Igokea 🇧🇦) Milan Đerić (Three City Prep HS 🇨🇦)
Recommended Posts