drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Nini3112 said: Backo je suvo zlato,decko mi se bas svidja,Marc Gasol preslikani
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nikitović se blamira ozbiljno. Litvanija dosadna ali dobra ekipa. Plus 13 deluje kao plus 20 u ovakvoj utakmici.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Litvanija dosadna ali dobra ekipa. Litvanci in a nutshell, svaka generacija ikada.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 7 minutes ago, DameTime said: Litvanci in a nutshell, svaka generacija ikada. Pa da, 30g su takvi. Kao da ih prave u nekim vojnim bazama. Sve sa 1980 KGB haircutom. Ali svaka čast, disciplina maks. Edited 3 hours ago by Problem sa licnim greskama 1
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imamo li neku generaciju a da nije kamenjarska. Onaj zvuk obruča mi odzvanja dugo nakon što se završe utakmice naših mlađih selekcija. 🤔
Miki8 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovde su ljudi stvarno verovali da nasa reprezentacija moze nesto da napravi ovako selektirana i sa indijancem koji ih vodi sa klupe.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam ostale repke ni gledao ali mi ova naša generacija deluje kao nedovoljno dobra za neki uspeh. Kao što rekoše neki koji imaju živaca pratiti tu decu.
Miki8 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Iz 2008 godista poveo je na EP jednog igraca i to onog koji atletski ne moze isprati igru. Dva puta su nam litvanci pravili velike serije posle koseva Backa, gde ga ovaj ostavlja na klupi posle tajm outa. Mora da forsira Ostojica, posto je ovaj presao kod njega u klub. Edited 3 hours ago by Miki8
Aleks Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Osim cetvorice igraca (dvojica od njih <185cm), niko nije postigao preko 2 poena.
Recommended Posts