Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Srzentic je sa juniorskom reprezentacijom. Mada nema nikakve logike da propusta ovaj turnir a bio je vazan clan proslogodisnje ekipe, a mogao je da odigra oba turnira. Nekada su neki nasi igraci igrali po dva turnira , jedan za drugiim. Za mene je licno ovo 2006 godite mnogo jace od 2005-og, Ima mnogo vise igraca koji bi u perspektivi mogli napraviti dobre karijere. Evo pojavio se i Dzepina, koji debituje prvi put sa ovom generacijom. Decko ima veoma dobar osecaj za igru, dobre ruke , steta sto nije visok barem nekih 210 cm. Mada mi deluje da ima solidan raspon ruku a vidimo  da danas u NBA ligi prolaze evropski centri i krilni centri koji su ispod 210 cm, Sengun, Sabonis, Saric, Cancar itd.

Edited by Miki8
Posted
36 minutes ago, Miki8 said:

Srzentic je sa juniorskom reprezentacijom. Mada nema nikakve logike da propusta ovaj turnir a bio je vazan clan proslogodisnje ekipe, a mogao je da odigra oba turnira. Nekada su neki nasi igraci igrali po dva turnira , jedan za drugiim. Za mene je licno ovo 2006 godite mnogo jace od 2005-og, Ima mnogo vise igraca koji bi u perspektivi mogli napraviti dobre karijere. Evo pojavio se i Dzepina, koji debituje prvi put sa ovom generacijom. Decko ima veoma dobar osecaj za igru, dobre ruke , steta sto nije visok barem nekih 210 cm. Mada mi deluje da ima solidan raspon ruku a vidimo  da danas u NBA ligi prolaze evropski centri i krilni centri koji su ispod 210 cm, Sengun, Sabonis, Saric, Cancar itd.

A ok. Mislim da bi mu bilo bolje da je odigrao ovo prvenstvo umesto U18 ali šta je tu je. Bolje da ne igra dva, ipak treba telu vremena za oporavak i za individualni rad.

Posted

Danas u 14:30 sledeca utakmica protiv Argentine. Inace opet je taj glupi FIBA sistem gde niko ne ispadne posle grupe, tako da bi prosli dalje i da izgubimo sve. Ali bilo bi dobro da ne budemo u polovini Amerike jer oni ovog puta imaju bas paklen tim, za to je potrebno da budemo drugi ili cetvtri u grupi. 

Posted

Drezgić je jako loš, ne može ništa u odbrani ni protiv koga, ali zato ne može ni u napadu. Jako dobra reklama za sve klince koji pale na koledž, pogotovo na neki koji ima neke ambicije, no to je već duga a biće zilion posto i tužna priča...

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)

Prvo sto sam video je gubitak lopte na prenosu...

Hahahahaha sad preko pola haahhahaha je li ovi znaju uopste da igraju?

Edited by Don Dusko
  • Tuzno 1
Posted
9 minutes ago, Princeton said:

Kao da ih je neko natjerao da igraju utakmicu.

Argentina pokazala više srca u dva posjeda, nego naši za čitavu 1/4.

Fanatični su, odlično trče kontre. Ipak, nestvarno da izbijaju njihovi bekovi od 1.70 našim centrima loptu iz ruke.

Pored manjka kvaliteta ovde fali i koncentracija i trener. Sve.

• Like 1
Posted

Ne zna niko da prevede loptu i doda prvi pas. Užasno poluvreme.

Evo sad i Kostić gubi loptu, jer valjda hoće da predribla svih 5  Argentinaca na terenu.

Posted
3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Fanatični su, odlično trče kontre. Ipak, nestvarno da izbijaju njihovi bekovi od 1.70 našim centrima loptu iz ruke.

Pored manjka kvaliteta ovde fali i koncentracija i trener. Sve.

Igraju sa dosta energije, samopouzdanja, želje, brzine.. Svega što nama fali.

Sve očekujem neku varnicu, ali ovo je izgleda baš malokrvna selekcija.

Posted

Dobar je Kropp. Generalno igra Argentina bolje za plus 15 a ne plus 7.

Nema ovde ništa. Sve ste rekli, svaki prevod lopte mučenje. Tofoski i Drezgić dominantni juniori naleteli na tvrdo. 

Avdalović je opravdao skepticizam prema njemu. 

9 minutes ago, realno *w said:

Ne zna niko da prevede loptu i doda prvi pas. Užasno poluvreme.

Evo sad i Kostić gubi loptu, jer valjda hoće da predribla svih 5  Argentinaca na terenu.

Kole deluje ne kao najbolji nego najgori naš igrač. Traži ritam isključivo kroz šut iz loših situacija. Zabrinjavajuće. Pored svih hvalospeva sam očekivao barem prosečnog igrača ali je defanzivno teolika rupa a u napadu privatizuje. 

Ceo ovaj naš sistem igre je za klasu ispod proseka turnira. 

Posted

Mogu druge ekipe da budu skocniji, da igraju brze, da sutiraju bolje, ali srpska reprezentacija ne sme da ima ovakvu kosarkasku inteligenciju. Igraju kao da su juce naucili kosarkaske pravile. 

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Skyglider said:

Zbog čega Ognjen Srzentić ne igra ?

Nekima u Savezu je stalo da imamo jednu zlatnu medalju na U18 EP u Beogradu kako bi se hvalili da imamo uspešno leto u mlađim kategorijama.

Isto tako, bilo je bitno staviti imena naših igrača iz 🇺🇸 (Bundalo, Alston i Mitrović) na spiskovima iako nijedan se nije potvrdio dolazak na pripremama.

5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Dobar je Kropp.

Rođen i odrastao u 🇺🇸. Inaće prema svim relevatnim sajtovima Bundalo važi za mnogo boljeg igrač od njega.

Posted
8 minutes ago, MikiMilane said:

Nekima u Savezu je stalo da imamo jednu zlatnu medalju na U18 EP u Beogradu kako bi se hvalili da imamo uspešno leto u mlađim kategorijama.

Isto tako, bilo je bitno staviti imena naših igrača iz 🇺🇸 (Bundalo, Alston i Mitrović) na spiskovima iako nijedan se nije potvrdio dolazak na pripremama.

Bezveze ako je tako.

Od Save Drezgića sam više očekivao. Ovo što je do sada pokazao nije nešto puno.

Posted
14 minutes ago, Skyglider said:

Od Save Drezgića sam više očekivao. Ovo što je do sada pokazao nije nešto puno.

Ja sam upravo to očekivao ćim nije imao minutažu na koledžu, pogotovo ako se uzme u obzir da tamo postoji ograničenje za trening (maksimalno 20 sati sedmićno).

Posted (edited)

Da li su bili Bundalo, Alston i Mitrović bili na pripremama?

Edited by stiv
Posted

Nisu.

Bundalo je 2006 upravo se igra U19 SP za to godište. 

Mitrović igra AAU turnir u Allentown (Pensilvanija).

Alston je na pripremama Maryland.

Posted
1 hour ago, Dzep said:

Drezgić je jako loš, ne može ništa u odbrani ni protiv koga, ali zato ne može ni u napadu. Jako dobra reklama za sve klince koji pale na koledž, pogotovo na neki koji ima neke ambicije, no to je već duga a biće zilion posto i tužna priča...

Dizem za to da je Kostic dobra reklama za ostajanje u Srbiji van Mega sistema...

Posted
13 minutes ago, realno *w said:

Argentina je komedija, samo što smo mi veća sa ovakvim pristupom utakmici. Talentovaniji smo 10 puta, samo je pitanje koncentracije i trčanja.

Drzgic je daleko talentom od ovog playa Argentine, lik ga sprda u odbrani i baca na dupe.

Posted
2 minutes ago, Bojdo said:

Drzgic je daleko talentom od ovog playa Argentine, lik ga sprda u odbrani i baca na dupe.

Kad je naivčina. Mali je pokazao da se muči sa svime osim sa zicerom, ovaj naš se pali da ga juri na step back trojke I gluposti. Ili se zaleti na koš sa 0 želje da završi, nešto polu okrenut leđima, nama 2 igrača skaču da blokiraju i naravno ide pas napolje. 

Pametnija ekipa ne bi pomagala, dao bi 4 poena više i imao 10 dovrih pasova manje.