Boxy Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 1 minute ago, double fault said: vidis tebi je jasno , nemoj onda da pitas Nisam ni pitala, samo sam konstatovala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Op op Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Quote Nisam ni pitala, samo sam konstatovala... e, neka si ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Sto je slatko ovo dete kod Tan u boksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Gospođa u publici očigledno nije dovoljno jako stisla fige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Prosto je nemoguće da je Tam prošla Serenu sa ovakvim serviranjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Dobro je što se nije povredila. Tan koliko god da ima loš servis, slajsevi su joj jako nezgodni. Baš me zanima hoće li biti pitanja o penziji na konferenciji. Inače sam ponosna na sebe kako sam se na vreme setila da je ovaj TB do 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Quote Prosto je nemoguće da je Tam prošla Serenu sa ovakvim serviranjem. da je samo servis, serena je za nju uzmislila tenis,stizu godine .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Just now, blesingejm said: Gospođa u publici očigledno nije dovoljno jako stisla fige. Joj, ima identičan snimak nekog dede na W '15.ako se ne varam, kad drži fige Fedu u finalu protiv Novaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Quote Inače sam ponosna na sebe kako sam se na vreme setila da je ovaj TB do 10 meni palo napamen dali serena zna da se igra do 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Just now, double fault said: da je samo servis, serena je za nju uzmislila tenis,stizu godine .... Ovo je sasvim solidan tenis za travu od Tam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Nisam znala da je trenira Natali Tozija. Nikako doduše ni da zapamtim da je Tan Francuskinja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Quote Jon Wertheim Serena has lost two completed first-round matches at Majors in her 25 (!) year career....both to French women secam se kad je razzano dobila, neke suze, neka drama .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 5 minutes ago, alcesta said: Nisam znala da je trenira Natali Tozija. Nikako doduše ni da zapamtim da je Tan Francuskinja... Nesto kao Fiona Ferro, ja nikako da zapamtim da je ona Francuskinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Da, pominjali smo to kad je bio RG Serena prosto ne može samo tako da dođe na najvažniji turnir posle godinu dana bez ijednog meča i da se nada ni manje ni više nego tituli, odlično je prošla što je čitava posle 3+ sata ovolike borbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Svaka čast Sereni što se toliko bori, ali ipak, to su 40-e. Mislim da će se povući posle USO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Vidim da je Kirgios opet pravio neke scene posle meča? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 https://t.co/nuivf5NuWD Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 (edited) Quote “In the direction of one of the people disrespecting me, yes,” he said when asked if he spat towards the crowd. “I would not do that to someone who was supporting me.” Ma nije valjda e pa onda je sve u redu, njegovi navijači mogu da budu srećni što ne pljuje njih Novak je tom logikom dosad trebalo da ubije nekoga. Edit: gledam sad Filipovu izjavu, rekao je da se fizički raspao do kraja meča. Doduše nije ni Kirgios poznat po kondicionoj spremnosti, tako da će valjda presuditi ko bude luđi Edited June 28, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 17 minutes ago, alcesta said: Ma nije valjda e pa onda je sve u redu, njegovi navijači mogu da budu srećni što ne pljuje njih Novak je tom logikom dosad trebalo da ubije nekoga. Pa tačno je u pravu, svaka budala koja dođe može da urla i i da im smeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 11 hours ago, Darth Steva said: Kakva bezanija iz donje polovine, koja sprdacina od turnira. Izgleda da put do #21* ide preko Manarina i De Minaura Stvarno si ovo napisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Jeste bas steta sto mocni Manarino nije u donjoj polovini da malo prodrma stvari sa te strane zreba. Ovako Raficina livada do finala... Stavise takva je konkurencija dole, da bi i jedan Tio Toni da sutra resi da navuce bele sorceve i patike, dosao bi do polufinala iz te sekcije zreba, mekano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Ma steva došao da peca, šta vam je 10 hours ago, Helena said: Pa tačno je u pravu, svaka budala koja dođe može da urla i i da im smeta. Sećam se da je jednom Hanesku poludeo kad su mu neki idioti na manjem terenu psovali majku koja je ili skoro umrla ili je bila teško bolesna znam da je on zbog toga bio kažnjen, a sumnjam da je po njih bilo nekih posledica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Znam ja da je došao da pec(k)a, ali zna se kako se to radi: hrani se mesto, odabere adekvatan mamac, odabereš opremu... Steva, međutim, uzeo štap i njime mlati po površini vode.. Nema tu ulova, samo se voda (za)talasa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 nije bas da si zavrsio isprzen i preliven limunom, maslinovim uljem i belim lukom u stevinom tanjiru ali jesi doplivao da povrsine vode i malo izbacio glavu da vidis kakva je to galama i ja sam sinoc imao impuls da odgovorim onom karijernom statistikom o pobedama nad top 10 igracima pa sam batalio za lagano uvodno trolovanje posle prvog kola i vise nego dovoljno reakcije je proizveo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts