Elias Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Izgubice ovo Novak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Gotovo je ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Ajde penzija Nole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 minute ago, Drug Crni said: Gotovo je ovo Da nije rano druze Crni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Ja pomislio gubi bar 2-0 a on set izgubio samo lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Šta ovo radi Hurkač? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Lagano odradjivanje posla. Ostao duze na terenu, da se uigra. Opasno igra Nole, ubjedljivo 1 favorit ovdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 19 minutes ago, Miki28 said: Lagano odradjivanje posla. Ostao duze na terenu, da se uigra. Opasno igra Nole, ubjedljivo 1 favorit ovdje. Sa ovom igrom!? 😳 Pa unistice ga Milman ili Tabilo u trecem kolu. Stavise, cak i mocni Kokinakis nije bez sansi u sledecoj rundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 4 minutes ago, Elias said: Sa ovom igrom!? 😳 Pa unistice ga Milman ili Tabilo u trecem kolu. Stavise, cak i mocni Kokinakis nije bez sansi u sledecoj rundi. Najveci nisu najveci zato sto igraju odmah u fullu vec zato sto kako turnir odmice igraju sve bolje i bolje. Nista novo od Novaka ili Rafe da koriste prve 2-3 runde kao zagrijavanje za drugu nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 (edited) Alkaraza i Štrufa prenosi ovaj što me nervira Čudi me kako nijedan kanal nema centralni teren i meč Radukanu-VU Edit: iskopala sam na SK 4K, zaboravila sam i da postoji taj kanal. Edited June 27, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Ispao Hurkac, a tu je glavni nosilac Rud i sad u SF moze da prodje bi ko, skroz otvoren deo zreba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 27, 2022 Author Share Posted June 27, 2022 Morace Nole preko uvek nezgodnog Manarina do finala… bukvalno hvala ATPju sto je ukinuo bodove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Kako se Djere samoubio na kraju 😑 I Aleksandra izgubi dva TB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 hour ago, Darth Steva said: Morace Nole preko uvek nezgodnog Manarina do finala… bukvalno hvala ATPju sto je ukinuo bodove. Manarino i zna da igra na travi, ja se plasim da ne dodje do finala preko uvek neugodnog Ruda ili tako nekog Cilic dobio koronu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 O bre je li mu ovo prvi put da ima koronu? Više ne mogu da ispratim. Đerea sam probala malo da gledam ali nisam imala živaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 (edited) PCB imao medicinski TO, pocinje opet. Vodi Duci 5:4 u drugom. Predade Busta Edited June 27, 2022 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Prošao i Kecmanović Neke mečeve če morati sutra da nastavljaju, ne znam ima li neki da nije ni počeo nego da su ga samo prebacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Ima ih vise, ovi su svi odlozeni za sutra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Evo sad još jedan komentator koji me nervira a ne znam ko je kao da se nije dovoljno izlupao u toku Endijevog meča, sad i on priča o dizanju lestvice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Ja sam sebe počela da pripremam da bi od Novaka to bilo to-Australija ga je teniski ubila. Zajvalna sam mu na svemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Ih da je Đere imao sreće na kraju, mogao je biti veliki dan za srpski tenis, 4/4 prolazak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Đere ima neki nenormalni broj uzastopno izgubljenih TB-a, ne znam je li samo ove godine ili uključuje i prošlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Dobio prvi ov godine protiv Baene, od tada 15 izgubljenih u nizu, a ako se uracuna i ovaj Super TB to je 16. Neverovatno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 I Beretini se povukao zbog korone 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Auuu... šta je ovo,novi talas, neka sigma varijanta? Taman sam se opustila i kontam da se vraćamo u normalu malo-pomalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts