Marvin Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Kad pre nismo isti sati. Mogla je malo i metla da radi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 16 hours ago, Marvin said: Kad pre nismo isti sati. Mogla je malo i metla da radi Prijaviš 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Ma da, nego je to bilo 20 postova, ne znaš koji da prijaviš 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 6 minutes ago, Marvin said: Ma da, nego je to bilo 20 postova, ne znaš koji da prijaviš 🙂 Prijavis 1 post i kazes odavde obratite paznju jer se provlaci nismo isti. I mi cemo videti i obrisati a doticne ako su preterali kazniti. Kazes u reportu tipa: "ovde je pocetak narativa nismo isti obratite paznju na narednih x(broj) postova" I eto jbg, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Posteno, svakako je teze vama da brisete nego nama da prijavimo. Uradicu to sledeci put 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 @uvrnuto Za drugosrbijance delis banove a npr republika srbija moze da se zove republika sumska i to je komotno prolazilo ovde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 32 minutes ago, Mile1 said: @uvrnuto Za drugosrbijance delis banove a npr republika srbija moze da se zove republika sumska i to je komotno prolazilo ovde Koliko sam video brzom pretragom na Guglu, a pošto nismo dobili nikakav report za "republika sumska", na tu temu se već vodila diskusija i koliko sam primetio ni ta reč nije dobrodošla. Tako da slobodno report-uj ako primetiš nešto što nije dozvoljeno ili bar tebi smeta i vređa tvoja osećanja ili šta god, pa ćemo zajednički doneti odluku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Jel može meni objašnjenje šta je to Drugosrbijanac? Ja sam do sada dobijao taj epitet uglavnom kada nisam urlao četničke pesme i nisam pevao Ko da mi otme iz moje duše Kosovo, ali nisam skontao da li je to direktno vezano sa time ili možda zato što ne bih klao gejeve ili još nešto. Ozbiljno pitam, ima li neka čeklista da se ja proverim da li sam stvarno drugosrbijanac, petokolonaš ili tako nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 minute ago, John Terry said: Jel može meni objašnjenje šta je to Drugosrbijanac? Ja sam do sada dobijao taj epitet uglavnom kada nisam urlao četničke pesme i nisam pevao Ko da mi otme iz moje duše Kosovo, ali nisam skontao da li je to direktno vezano sa time ili možda zato što ne bih klao gejeve ili još nešto. Ozbiljno pitam, ima li neka čeklista da se ja proverim da li sam stvarno drugosrbijanac, petokolonaš ili tako nešto? Jes okačio zastavu na prozor da vijori pre neki dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, Luchifer89 said: Jes okačio zastavu na prozor da vijori pre neki dan? Au... ali čekaj nije namerno, evo sad ću tri da okačim. Na svaki prozor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, John Terry said: Au... ali čekaj nije namerno, evo sad ću tri da okačim. Na svaki prozor. Gotovo je sad, drugosrbijanac si do sledeće godine - imaš taj septembarski rok, pa vidi da se spremiš na vreme 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 6 minutes ago, John Terry said: Ozbiljno pitam, ima li neka čeklista da se ja proverim da li sam stvarno drugosrbijanac, petokolonaš ili tako nešto? Reci mi gde mislis da su prirodne granice Srbije, i reci cu ti koji si srbijanac po redu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 minute ago, Horium said: Reci mi gde mislis da su prirodne granice Srbije, i reci cu ti koji si srbijanac po redu Danas sve teška pitanja, može neka druga kvitica? Ne znam. Toliko granica imadosmo kroz istoriju i stalno ih nešto sužavamo i proširujemo... evo ne znam stvarno. Aj napiši mi u PM da mogu u septembru da odgovorim Đavolu ovdi prisutnome, kako ne bih bio Drugosrbijanac. Ja be oću budem prvi, badža, momčina be...a ne neki drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 minute ago, John Terry said: Danas sve teška pitanja, može neka druga kvitica? Ne znam. Toliko granica imadosmo kroz istoriju i stalno ih nešto sužavamo i proširujemo... evo ne znam stvarno. Aj napiši mi u PM da mogu u septembru da odgovorim Đavolu ovdi prisutnome, kako ne bih bio Drugosrbijanac. Ja be oću budem prvi, badža, momčina be...a ne neki drugi. Bome, za ovo se pada godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Ma učio sam... izmešalo mi se. Odo onda kod Johna Nesbita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, John Terry said: Ma učio sam... izmešalo mi se. Kolega, mi smo ozbiljna komisija za procenu stepena srbijanštine u vašem krvotoku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 (edited) 8 minutes ago, Horium said: Reci mi gde mislis da su prirodne granice Srbije, i reci cu ti koji si srbijanac po redu Kakve prirodne granice? Kako se nebeski narod može ograditi prolaznim ovozemaljskim međama? Spoiler @John Terry ovako se postaje najprvisrbijanac, gledaj i uci. Edited September 19, 2023 by Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Tebi ovo drugi fakultet, ne važi se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, Clash said: Kakve prirodne granice? Kako se nebeski narod može ograditi prolaznim ovozemaljskim međama? Hide contents @John Terry ovako se postaje najprvisrbijanac, gledaj i uci. Ako smo mi nebeski narod - da li to znači da precednik istog može da leti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 minute ago, Luchifer89 said: Ako smo mi nebeski narod - da li to znači da precednik istog može da leti? Mislim da može da lebdi samo kao duh iznad nekog stadiona, to sam pročitao, sećam se toga, to je tačno sigurno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 2 minutes ago, Luchifer89 said: Ako smo mi nebeski narod - da li to znači da precednik istog može da leti? Znači. Krila su mu Morava i Drina kao štono pesma kaže. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Koliko x-srbijanaca ima, posto mi je nekako glupo da se ima samo prvi i drugi? "Dva srbina, tri stranke" nije za dzabe smisljeno. Sve te podele su izrazito glupe (pogotovo na 2), a etiketiranje na osnovu nekog upisa na forumu je jos gluplje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, John Terry said: Mislim da može da lebdi samo kao duh iznad nekog stadiona, to sam pročitao, sećam se toga, to je tačno sigurno! Kolega, tačan odgovor je - kao dron iznad stadiona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, Luchifer89 said: Kolega, tačan odgovor je - kao dron iznad stadiona Pomešao sam duhove, dredove i dronove. A vikend bio... u četvrtak sam moćan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 4 minutes ago, Clash said: Kakve prirodne granice? Kako se nebeski narod može ograditi prolaznim ovozemaljskim međama? Reveal hidden contents @John Terry ovako se postaje najprvisrbijanac, gledaj i uci. Kolega, imamo otvoreno mesto na fakultetu a vi ste savrsen kandidat. Od 1. Oktobra pocinjete sa nastavom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts