McLeod Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Zato sto kineski fudbal >>>>>>>>>>>>>> kineska kosarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 4 minutes ago, McLeod said: Zato sto kineski fudbal >>>>>>>>>>>>>> kineska kosarka Link 1 ja sam kineski fudballink 2 Ja sam kineski fudbal Pri tom od proslavljenih kineskih fudbalera ima onaj kako se beše zove igrao za Dinamo iz Hjustona... kako ono bi: a da Ming Jao, tako se zvao, dobio Ime po nekadašnjem NBA igraču sa ovih prostora, Miletu iliću, koji je svaku blokadu proslavljao sa karakterističnim JAOOOOOO uzvikom. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 I to opet nikakve veze nema sa tim ko igra u fudbalskoj kineskoj ligi, a ko igra u kosarkaskoj. U kosarkaskoj fringe NBA igraci zabijaju po 70 poena, u fudbalskoj igraju takodje uglavnom ispustene mustikle, ali koji su ne tako davno igrali u najboljim evropskim klubovima, plus Brazilci koji su interesantni i Evropljanima i sve cesci su transferi i u drugom smeru. No, samo nastavite da guslate 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 7 minutes ago, McLeod said: I to opet nikakve veze nema sa tim ko igra u fudbalskoj kineskoj ligi, a ko igra u kosarkaskoj. U kosarkaskoj fringe NBA igraci zabijaju po 70 poena, u fudbalskoj igraju takodje uglavnom ispustene mustikle, ali koji su ne tako davno igrali u najboljim evropskim klubovima, plus Brazilci koji su interesantni i Evropljanima i sve cesci su transferi i u drugom smeru. No, samo nastavite da guslate 😄 Milijaš, Gudelj i kako ono bi... a da Ljubiša Tumbaković... umalo čuveni potapač liverpulove crvene podmornice Milanče Pavkov ne zabode ugovor tamo... I eto ako može tih par zanimljivih transfera iz Kine u evropu u fudbalu, ako može pošto fudbal stvarno ne pratim, a možemo da se dogovorimo posle ja tebi da izbacim neke igrače što su iz Kina Basketa prešli, al stvano prešli u najjaču košarkašku ligu na svetu NBA. nego koje ono godine Tumba te titule osvojio i ko mi je bio prvi strelac tima 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 U vreme kada je Tumba osvajao u Kini najveći transfer je bio Miljan Mrdakovioć. Kakva Kina i fudbal pre više od decenije... Kina fudbal pre 15 godina <<<<<< Kina košakra poslednjih 5 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Ima onaj lik, napadač što igra za Espanjol. On je kao najpoznatiji Kinez fudbaler trenutno. Edited July 4, 2019 by Yi Sun Shin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 7 minutes ago, Yi Sun Shin said: Ima onaj lik, napadač što igra za Espanjol. On je kao najpoznatiji Kinez fudbaler trenutno. Pfff, kad smo mi uvozili Kineze.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ono kad se pojavi batica koji ume bolje da troluje od Meka ili bar da ga isprati u tome. [emoji3] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 hour ago, kalistenika u rutini said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 2 hours ago, Stondisha said: Milijaš, Gudelj i kako ono bi... a da Ljubiša Tumbaković... umalo čuveni potapač liverpulove crvene podmornice Milanče Pavkov ne zabode ugovor tamo...I eto ako može tih par zanimljivih transfera iz Kine u evropu u fudbalu, ako može pošto fudbal stvarno ne pratim, a možemo da se dogovorimo posle ja tebi da izbacim neke igrače što su iz Kina Basketa prešli, al stvano prešli u najjaču košarkašku ligu na svetu NBA. nego koje ono godine Tumba te titule osvojio i ko mi je bio prvi strelac tima 😄 Paulinjo u Barselonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Pobanovati sve ovo gore za trolovanje teme 🙄😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 @nlavrnja brate uspori malo, izbrisi mu neki post ako ne valja, nemoj ga odmah u kazan. covek nije sastavio dva dana na novom forumu, pomozi mu malo da se snadje i duze zadrzi ovde. #pravda za grafiku 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 slažem se. laganije mora sa ovim postupcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Da napisem i ovde. Ban je klasicno izivljavanje, jer za mnogo gore stvari nisu padale ni opomene. Mislim na novi forum. Al nekoga neke stvari bole... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 usao mu lavrnja u dres, kako tito zakoraci na teren, ete ga odmah jak difens, samo ovo nije cist, vec pninijevski stil odbrane. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Moglo je da prodje brisanjem, ali i Tito vrlo dobro zna sta sme, a sta se ne pise, pa ipak odluci da udari takav post. Nije od juce na forumu. Cim sam procitao, znao sam da ce pasti ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Hajde brišite taj ban... Bez forumaša ala Tito, Cooper, uini,... (ne,ne jednačim ih...svak je ql na svoj način) bi bio forum vrlo dosadan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Kakva cast za uinija. Cestitke. 6 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 E, moj Tile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 16 minutes ago, losmi17 said: Da napisem i ovde. Ban je klasicno izivljavanje, jer za mnogo gore stvari nisu padale ni opomene. Mislim na novi forum. Al nekoga neke stvari bole... pa dobro, nije bas da boli, ali jeste malo neprijatno da procitas da odrasla osoba i dalje barata izrazima grobarski/ ciganski kompleksi. makar i u pokusaju sale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Tetka uini u kakvo si društvo dospeo, ima Sprivel pravo, svaka čast! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 2 minutes ago, dee jay said: pa dobro, nije bas da boli, ali jeste malo neprijatno da procitas da odrasla osoba i dalje barata izrazima grobarski/ ciganski kompleksi. makar i u pokusaju sale Hm, sad kad bih krenuo da izvlacim postove sa kkP teme nekih, i sa repka teme... A nije bilo ni upozorenja. Ne mogu se koristiti dvostruki arsini, i to je cela ponta. Lavrnja ovo radi namerno, i jedva ceka. Al opet, o cemu mi pricamo ovde..jedan Stondisa je postao mod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Dole dvostruki aršini, samo Kupera na lomaču... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Ti si prakticno sinonim, svega sto se dogadja. Takozvana personifikacija. Nema potrebe mnogo ni pisati, dovoljno je sto si se pojavio i otkucao post. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts