Shikamaru Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Ja bi za Virtus i za Paladozzu napravio izuzetak i dopustio im da igraju tamo mimo kriterijuma, na kraju krajeva ako može Monako u podrumu fudbalskog stadiona..
mfmilan Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Inače, ovo sam juče uslikao u Bolonji... Znao sam da će da pogodi kad bude trebalo. 20 5
Klipan Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Velika pobeda, veliki skalp. U odnosu na prvi mec u Beogradu, ovaj Virtus je mnogo ozbiljnija ekipa. Svaka cast momci. U prvom poluvremenu je Virtus odlicno zatvorio reket sa jedne strane, i odlicno eksploatisao nase preuzimanje u odbrani tako da su konstantno kreirali one mismeceve pod samom kosem. Uz to su nam i konstantno dobro trcali u ledja (nesto sto generalno slabo branimo cele sezone). U drugom poluvremenu smo se zbili i odigrali izuzetno pametno. Pored sjajne pobede, istakao bih jos par stvari: - neverovatno kolika crna rupa moze da bude Danilo na obe strane terena. Juce je bukvalno za minut unistavao sve sto je ekipa stvorila za prethodni period igre - hvala Skariolu koji je po svaku cenu drzao Belinelija u igri u drugom poluvremenu kada je ovaj ocigledno bio u stetocina modu - pohvale za Alena i Madara. Odlicne role, bez onih njihovih brainfartova, bez glupo izgubljenih lopti, dobra odbrana, i na sve to pogadjali u bitnim trenucima, posebno onaj skok u napadu i zicer Madara . Sada rasterecenije u Milano. Oni su opasno digli formu, oporavili im se manje vise svi nosioci, ali moraju negde i oni da izgube posle ove serije pobeda. I believe! 1
didžej hel Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 cestitke. zaspao sam na poluvremenu, mozak odbija da drzi paznju kada ekipa igra bez pravog plejmejkera :l
Klipan Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Just now, uini said: cestitke. zaspao sam na poluvremenu, mozak odbija da drzi paznju kada ekipa igra bez pravog plejmejkera :l Pa ko te tera da gledas Virtus vrati da odgledas drugo poluvreme da vidis kako sabija onaj sto nije plejmejker i sto nije floor general.
didžej hel Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 e jebiga, racunam da se zna moj stav u tom visemesecnom i visesezonskom vapaju za proper plejmejkerom. 4
KockoOblo Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 3 minutes ago, uini said: e jebiga, racunam da se zna moj stav u tom visemesecnom i visesezonskom vapaju za proper plejmejkerom. Pogrešan stav, ali realnost nije ... 😄
didžej hel Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 1 minute ago, KockoOblo said: Pogrešan stav, ali realnost nije ... 😄 realnost je da su ispred vas trenutno samo oly, real, barca, fener i monako. takodje je realnost da igrate izvrstan napad, jedan od najboljih u ligi.
KockoOblo Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Odigrali smo nekoliko odbrana koje izazivaju vrtoglavicu, u smislu da ni u jednom trenutku ni jedan od igrača Virtusa nema drugu mogućnost osim šuta preko ruke. I to sa petorkom od koje to baš i nisam očekivao. Crno beli bravo,bravo. 1
BojanaCZV Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Sve ovo sto se desava oko vas je zaista prelepo. A ja po prvi put mogu uzivo da vidim koliko radosti sve ovo vama donosi. I zaista, ni najmanje mi ne smeta 🖤 Svaka cast! 7 13
Barkley#34 Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 38 minutes ago, zorex said: Analiza utakmice pre svega! Ajmo lagani ban za kolegu zbog bezobrazluka. 1
didžej hel Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 (edited) 57 minutes ago, KockoOblo said: Dets d point. da, bolje bi bilo da je zauvek, kao sto bi jos bolje bilo da pored vrhunskog trenera, imas vrhunskog pleja, vrgunskog beka, vrhunsko krilo, vrhunskog krilnog centra i vrhunskog centra. a onda malo losije od togana klupi ali jednako rasporedjeno. edit poenta je uvek bila i biće da postoji više načina da se igra proper basket. Edited March 8, 2023 by uini
Klipan Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 29 minutes ago, BojanaCZV said: Sve ovo sto se desava oko vas je zaista prelepo. A ja po prvi put mogu uzivo da vidim koliko radosti sve ovo vama donosi. I zaista, ni najmanje mi ne smeta 🖤 Svaka cast! Svakog dana, u svakom pogledu, sve si vise uini, cuj mene nasa, mislio sam Sector… 2 7
DameTime Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 9 hours ago, Volter said: Egzum Teodosić puko, nervozno reaguje a Egzum ne odustaje od gospodskog ponašanja. Njemu su neshvatljivi ulični maniri na sportskim utakmicama. Dostojanstven i u pobedi i u porazu. Gospoče jedno. Volim ja Tea jer nam je toliko radosti (i pokidanih živaca 😄 ) doneo, ali ima nešto u tome kad vidiš calm&collected igrača koji je unbothered frivolnim potezima protivnika. Exum je baš pravi primer toga. 2
Arsenije Pesic Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 U jednom trenutku u 4/4 razmišljam ok, pobeda bi bila velika kao kuća i prosto smo je zaslužili, ali i ako ne bude nema ljutiš, dala je ekipa sve što je imala. Fala basket bogovima da se niko nije povredio u utakmici ovakvog intenziteta, koliko je samo bilo padova, udaraca, sudaranja, jakog kontakta. Na 14 ukradenih lopti imali smo još min 5-6 situacija u kojima smo odigrali dobru odbranu ali se lopta izmigolji u aut ili se vrati njima u ruke, i po pravilu smo nakon toga primali koševe. Ako slučajno iskoči gif kada Ledej proslavlja koš skačući na Bisanga, ne stidite se da podelite. 2
goofy Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Quote KVOTA ZA PARTIZAN OSVAJA EVROLIGU KROZ MESECE Decembar - kvota 50 Januar - kvota 41 Februar - kvota 31 Mart - kvota 17 1
Arsenije Pesic Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Sezona 11/12, već uveliko vidljivi obrisi košarkaške destrukcije koju ćemo da igramo pod (našim) VJ, gostovanje Armaniju. Najtužnijih 20 i kusur minuta košarke u ionako tužnom EL izdanju, potpuni raspad, gubimo 20 razlike i onda kreće jedan od neverovatnijih preokreta koje sam video i pobeda. Mlađahni Danilo Anđušić, inače video parketa samo zato što je tada još uvek omraženi Dragan Milosavljević imao problem sa faulovima, bio je jedan od igrača koji su doneli preokret. U to ime, ako može sutra jedan manje pičkasti performans od gospodina, hvala. 12
JPM Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 @goofy Takozvani power ranking 🙂 ne znači ništa ali ložana koju izaziva je na 1000 🙂 1
Recommended Posts