MC Thunder 2 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Oni ce 100% startovati kao da im je poslednja ikada. Za nas je bitno da ne otvorimo kao prosli derbi koji se igrao na istom ovom mestu. Voleo bih rasporedjenu minutazu po svaku cenu, ali nema toga kada je derbi, sve da je Fener prekosutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ja opet gledam Ledeja. I Aleksu. Lesor kontam da će odigrati standardno i dole bi trebalo da ih eksploatišemo. Biće zanimljivo, jedva čekam. Zanima me i kako Zvezda izgleda sa Kampacom protiv jače ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ma sve je već namešteno i isplanirano, no sikiriki. Pazi molim te, finale kupa u subotu, na zadušnice. Pa normalno da će grobari da osvoje. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 10 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ma sve je već namešteno i isplanirano, no sikiriki. Pazi molim te, finale kupa u subotu, na zadušnice. Pa normalno da će grobari da osvoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 28 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ma sve je već namešteno i isplanirano, no sikiriki. Pazi molim te, finale kupa u subotu, na zadušnice. Pa normalno da će grobari da osvoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ja bih da se mi maksimalno pošibamo za prvi trofej u sezoni. Trofeji su ono zbog čega se igra košarka, i što ostaje upisano u istoriji kluba, a i ne mislim da postoji bolji boost za samopouzdanje i hemiju od pehara. 🙂 Ako ne uspijemo u toj namjeri, onda možemo da se vratimo na priču najnebitnijeg derbija u sezoni. 😁 Naravno, zdravlje učesnika je uvijek i u svakom meču na prvom mjestu. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 https://www.instagram.com/reel/CoxOYfCgIBe/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ćaćapetru ozbiljno gotivna glavica 🇬🇷 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Nek nam je sa srecom veceras, drugari! 🖤🤍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 (edited) 5 hours ago, Dzep said: Iskreno mislim da su komšije blagi favoriti zbog faktora Kampaco kaže se faktura kampaco & želim vam da izgubite pre svega jer ste najobičnije jinx-babe, koje ne mogu da prihvate egal tekmu, jer, uau, doš'o kampaco, mi mamo samo puntera, exuma, ledaya, lessorta, nunnalyja i one domaće nemače pojma. najbolje i da se ne pojavite opet, ionako mi se u 9 spava. 28 minutes ago, Alex_Serbia said: Nek nam je sa srecom veceras, drugari! 🖤🤍 odnosno, sa nesrećom 😐 Edited February 17, 2023 by uini 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Prva tekma u nizu za trofeje ove sezone. Bilo bi značajno da nastavimo ovaj niz dobrih rezultata.Očekujem napadački efikasniju utakmicu na obe strane u odnosu na prethodni derbi u EL i našu pobedu.Napred Partizan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 39 minutes ago, uini said: kaže se faktura kampaco & želim vam da izgubite pre svega jer ste najobičnije jinx-babe, koje ne mogu da prihvate egal tekmu, jer, uau, doš'o kampaco, mi mamo samo puntera, exuma, ledaya, lessorta, nunnalyja i one domaće nemače pojma. najbolje i da se ne pojavite opet, ionako mi se u 9 spava. odnosno, sa nesrećom 😐 Jesu te to poslali da nam pumpaš samopouzdanje vinipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Realno bas ste izjinxovali, i ovde i kod nas u temi, cast @Arsenije Pesic-u na kontri. Aj samo da bude fer i korektno, i na terenu i van, da se ne izlomimo medjusobno pred nastavak EL, pa nek pobedi ko da vise koseva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Kol, najn uon, uon! Spoiler PS. Have a nice one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ovde u Nisu kao da je ratno stanje jbt Nikad vise murije Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Hoce prenositi neki rts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Opet nam komšije ubijaju momentum. Nema šanse da se ovo ne odrazi na naredne utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Baš ružna utakmica.Hvala Bogu pa je gotovo sa domaćom košarkom.Sad idemo po EL...Podrška da se opet ne igra KLS.Svirali su nam 45 faulova.Duplo više nego na prosečnoj EL.Treća četvrtina rešila.Šta su sve svirali... 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Nema veze, idemo dalje, numemo u ovom blatu. Svega ima, najmanje košarke. Četvrtak, evroliga i borba sa sebi ravnima. Četvrtak, Beograd, puna Arena i da nastavimo naš put ka drugoj evropskoj tituli! 5 1 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 17 minuta dobre košarke ne bi bilo dovoljno ni protiv mnogo manje kvalitetnog protivnika. Čestitati protivniku i pokušati što prije se regenerisati za mnogo bitne mečeve koji dolaze. Za derbi će svakako biti još prilika ove sezone, imamo i rezervu u Janisu i Jamu, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 OK, ajmo sad nazad u civilizaciju. Fokus na TOP8. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 OK, ajmo sad nazad u civilizaciju. Fokus na TOP8. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Nema se sta puno komentarisati ova utakmica. Imali smo potpunu kontrolu 18 minuta. Onda smo "im otvorili kapiju" da se spuste na 10 bez ikakvog otpora. Drugo poluvreme je bilo sve kontra. Nacini na koje smo cinili prekrsaje i koji igraci... Pokazna vezba sta kratka rotacija cini od tima. Ako pobedimo Fener i Albu, ovo ce se brzo zaboraviti. Al nadam se da nece ostaviti posledice za te utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 OK, ajmo sad nazad u civilizaciju. Fokus na TOP8. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 OK, ajmo sad nazad u civilizaciju. Fokus na TOP8. 3 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Niko se nije povredio, samo da se atmosfera u ekipi ne poremeti i ja sam prezadovoljan. Igraci imaju 7 dana da se spreme za istinski bitan mec. Jedva cekam da ponovo "pobegnemo" iz KLS, ovo je stvarno uzasno za gledati, mada ni u ABA nece biti bolje. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts