Jakob Aman Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Valjda ce sad da dovedu jos nekog za rotaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Ne zezajte se sa prozivanjem Ćaće, igra skroz dobro . Dovoljno je uporediti na šta nam liči reket sa njim i bez njega. Ako se nekada desi tekma sa 20ak poena to je bonus, nikako ne bi trebalo da bude pravilo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 (edited) Ma Ćaća samo malo da namjesti šut biće to veliki bonus. On u stvari igra odlično i dize nam kolektivno odbranu jos da bocne koji zicer. Sutra će na giros al pravi, to mu dodje ko mamine sarme tako da.... Edited November 2, 2022 by odupri se ludilu 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Nesto sam razmisljao koliko okvirno imaju nasi igraci, pa da vas pitam sta mislite koliko je ovo realno i za kog igraca mislite drugacije: Madar 400k Dante 800k Aleksa 400k Danilo 400k Panter 1.2m Trifa 200k Glas 100k Djordjije 50k Naneli 800k Papapetru 800k Lidej 800k Tristan 200k Smajli 400k Lesor 600k Balsa 200k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Smajli, Papa, Madar, Danilo i Exum manje, ostali sa svim bonusima tu negde. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 27 minutes ago, Ne sam Safete said: Ledej i Trifa porobili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Nesto sam razmisljao koliko okvirno imaju nasi igraci, pa da vas pitam sta mislite koliko je ovo realno i za kog igraca mislite drugacije: Madar 400k Dante 800k Aleksa 400k Danilo 400k Panter 1.2m Trifa 200k Glas 100k Djordjije 50k Naneli 800k Papapetru 800k Lidej 800k Tristan 200k Smajli 400k Lesor 600k Balsa 200k Ma kakav je ovo spisak?! Gde su xls tabele?[emoji16]Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Sutra pada jedno tradicionalno šišanje deteline... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 @UDresuKvinsiMilera Sta ti je smesno i nerealno na ovom spisku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 13 minutes ago, Cooper said: Realno dati Eksumu da komanduje ovako ozbljijnom i skupom ekipom je u najmanju ruku...inovativno....covek tim potezom skratio potencijal ekipe za 10,15% u startu.Nije da mi je zao da se razumemo.Zao mi je recimo sto se osporavani Madar izborio za minute,jako nezgodan lik u oba pravca.Valjda ce ga klupirati uskoro ili barem kasnije dolaskom neartikulisanog Avramovica. 4 minutes ago, Instinkt said: Ne dovlači ga, napraviće nam cirkus od teme opusti se,onima koji veruju u plate od 100 i 200k u EL u 2022.godini ja stvarno necu da kvarim sneska.A o gornjem sloju i kako dovesti Ledeja u EK za 800k isto ne bih trosio mnogo reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 (edited) 13 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: Realno dati Eksumu da komanduje ovako ozbljijnom i skupom ekipom je u najmanju ruku...inovativno....covek tim potezom skratio potencijal ekipe za 10,15% u startu.Nije da mi je zao da se razumemo.Zao mi je recimo sto se osporavani Madar izborio za minute,jako nezgodan lik u oba pravca.Valjda ce ga klupirati uskoro ili barem kasnije dolaskom neartikulisanog Avramovica. opusti se,onima koji veruju u plate od 100 i 200k u EL u 2022.godini ja stvarno necu da kvarim sneska.A o gornjem sloju i kako dovesti Ledeja u EK za 800k isto ne bih trosio mnogo reci. A vidis li koje sam ja igrace pomenuo u kontekstu tih 200 hiljada? To sto igra EC ne verujem d amu je toliko bitno, 800 soma je lepa suma. Da se razumemo, nisam od onih koji patkometrisu, i sam sam se smejao pominjaju nekih suludih suma kada su Adams i Holand u pitanju. Verujem da nemaju vise od 400-500 hiljada. Sto se tice ovih mojih od potencijalnih 100/200k, ne bih se bunio da ih zamene Mirotic i slicni. Nisam kukao kada ste imali vece budzete, zato sto i sam nemam problem sa tim da Partizan ima veci budzet. Kao i u zivotu, tezis da imas sto vise novca, tako bi trebalo biti i kada je u pitanju tvoj klub. Patkometrija o budzetima(u obrnutom kontekstu, ciji je manji) je nametnuta od strane vrhova oba kluba koji verovatno imaju svoje armije botova na forumima i mrezama. Edited November 2, 2022 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 2 hours ago, UDresuKvinsiMilera said: Realno dati Eksumu da komanduje ovako ozbljijnom i skupom ekipom je u najmanju ruku...inovativno....covek tim potezom skratio potencijal ekipe za 10,15% u startu.Nije da mi je zao da se razumemo.Zao mi je recimo sto se osporavani Madar izborio za minute,jako nezgodan lik u oba pravca.Valjda ce ga klupirati uskoro ili barem kasnije dolaskom neartikulisanog Avramovica. opusti se,onima koji veruju u plate od 100 i 200k u EL u 2022.godini ja stvarno necu da kvarim sneska.A o gornjem sloju i kako dovesti Ledeja u EK za 800k isto ne bih trosio mnogo reci. Koliko zastareo da ne kažem zaglupljen stav, da igrač koji formalno igra poziciju 1. mora da komanduje celom ekipom. Exum u postavama je uvek uparen sa još jednim, a često i dva kreatora (najčešće Anđuša i Panter). Kao i svaki igrač zna da zaglavinja i da donosi loše odluke, ali njegova fizička dominacija sa pozicije 1. i mogućnost kombinovanja petorki su neprocenjivi i tek će doći do izražaja 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 14 minutes ago, Shikamaru said: Koliko zastareo da ne kažem zaglupljen stav, da igrač koji formalno igra poziciju 1. mora da komanduje celom ekipom. Exum u postavama je uvek uparen sa još jednim, a često i dva kreatora (najčešće Anđuša i Panter). Kao i svaki igrač zna da zaglavinja i da donosi loše odluke, ali njegova fizička dominacija sa pozicije 1. i mogućnost kombinovanja petorki su neprocenjivi i tek će doći do izražaja Stoji to sto si napisao, ali reci da je Andjusic taj jedan od kreatora je debeli overstatement. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 1 minute ago, Kooineeperk said: Stoji to sto si napisao, ali reci da je Andjusic taj jedan od kreatora je debeli overstatement. 🙂 Mislim da dosta ljudi njega gleda kroz prizmu prva dva mandata, on je tokom godina debelo popravio igru sa loptom (u Burgu je vrteo neki nestvaran broj pnr i to sasvim solidno). Ne kažem da treba u Partizanu to da igra (i slažem se ima momente kada misli da je bolji u tome nego što realno jeste pa pokuša atraktivan da bude, na našu štetu) ali itekako zna sa loptom da odigra kad se otvori prostor pritom je sa godinama postao bolji u iznuđivanju faulova. Off ball igra i ta njegova gravitacija su svakako primarno oružje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 5 hours ago, Ne sam Safete said: Ne zezajte se sa prozivanjem Ćaće, igra skroz dobro . Dovoljno je uporediti na šta nam liči reket sa njim i bez njega. Ako se nekada desi tekma sa 20ak poena to je bonus, nikako ne bi trebalo da bude pravilo. Mora bolje, jednostavno mora. Odbrana je fenomenalna, sve ono što je drugima problem, kod njega je perfektno. Čuva bez greške 2-3-4, čita napade, najbolje od svih radi Žocove rotacije za ublažavanje mismečeva, koliko je samo puta Madara poslao na krilo, a on preuzeo centra ili četvorku. Mi redovno padamo u igri kada on izadje, mada je kontraargument da je uglavnom na terenu kao deo najjače postave. Ali kako god, ne može ukupan utisak da bude dobar sa 3 poena po meču i 20% šuta. Jasno je da nije doveden da bude među primarnim napadačkim opcijama, ali svejendo je ovo baš bedno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 (edited) Ne znam, po meni radi i više nego dobar posao. Da se ponovim, ako nekoga zatrpa to je čist bonus. Vjerujem i da će protivnici sve više birati njegov šut, pa da se svi spremimo za još malo nerviranja ako ne bude pogadjao. @realno *w Edited November 2, 2022 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 37 minutes ago, Cooper said: Nemas nastavak recenice, posle mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 1 hour ago, Kooineeperk said: Stoji to sto si napisao, ali reci da je Andjusic taj jedan od kreatora je debeli overstatement. 🙂 Ima Anđušić kreativnosti u igri, više je overstatement za Pantera 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 gejdej, posto gledate znojave muskarce sa ushicenjem 😕 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Pao mora pasti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Pustiće ih Željko 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts