Carl Johnson Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 10 minutes ago, Laki21 said: Kod vas u klubu da ima gram mozga Lesor bi vam bio kapiten a ne Panter. Lesor je kapacitet za kapitena kao sto je Trifunovic za nuklearnog fizicara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Možda nije najpametniji ali jedini gine iz utakmice u utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) 5 hours ago, Cooper said: . Ovaj covek ima 33 godine? Edited October 17, 2022 by goldberg 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 "Ustaj stoko!" by Ranzo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Jedino je sigurno da ce biti mnogo dobra atmosfera. Ne znam kako, ali mislim da dobijamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 8 hours ago, Kosjan Willavić said: E ako je Trifunovic top prospekt, onda stvarno. Daj ne zajebavaj ljude ovde,svega ti Navedi mi koji su njihovi veci domaci prospekti od njega i Vukcevica. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 3 minutes ago, Kosta said: Navedi mi koji su njihovi veci domaci prospekti od njega i Vukcevica. 😉 Svi momci koji treniraju košarku na planeti Zemlji, Trifunovićevog godišta, su veći prospekti od njega. Tristan je skroz druga priča. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 4 minutes ago, KockoOblo said: Svi momci koji treniraju košarku na planeti Zemlji, Trifunovićevog godišta, su veći prospekti od njega. Tristan je skroz druga priča. Govorio sam o igracima koje imaju pod ugovorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 8 minutes ago, Kosta said: Navedi mi koji su njihovi veci domaci prospekti od njega i Vukcevica. 😉 pa imaju samo dva domaca omladinca iza tristana, smailagu i trifketa. imam utisak da smailaga ima daleko veci plafon. edit zaboravih balshu koprivicu 1 tristan 2 balsha 3 smailaga 4 trifke ako vec ne mozemo da racunamo madara 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 2 hours ago, Alex_Serbia said: "Ustaj stoko!" by Ranzo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 50 minutes ago, uini said: pa imaju samo dva domaca omladinca iza tristana, smailagu i trifketa. imam utisak da smailaga ima daleko veci plafon. edit zaboravih balshu koprivicu 1 tristan 2 balsha 3 smailaga 4 trifke ako vec ne mozemo da racunamo madara Dobro, Smailaga je vec igrao enbiej, a Koprivica je,po nekima, buduci nba igrac. Nisu isti level oni i Trifa i Vuksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 10 minutes ago, Kosta said: Dobro, Smailaga je vec igrao enbiej, a Koprivica je,po nekima, buduci nba igrac. Nisu isti level oni i Trifa i Vuksa. Bez želje da omalovažavam Balšu ali ovo ne da se desi, dečko pravi 3 faula u 1qt protiv Studentskog centra i efektivno se izbacuje iz utakmice, koji NBA koj q. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 17 minutes ago, peradvind said: Bez želje da omalovažavam Balšu ali ovo ne da se desi, dečko pravi 3 faula u 1qt protiv Studentskog centra i efektivno se izbacuje iz utakmice, koji NBA koj q. Od kad je Duloa u Partizanu, u prvih 12 je jedan NBA prospekt. To sto npr ja mislim da on razvojnu ligu nece vidjeti, ga nista manje ne cini NBA prospektom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Nekada je prozivka keva bila na ovom topicu. Hajde da prozovem Zoca, ako nist Mjeshina je s druge strane jastuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Imaju i Panter i Ledej chip on the shoulder.Da pokažu Mesini da pripajaju EL i da je ovaj pogrešio u proceni kad ih je najurio zbog poraza u finalu domaćice. 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 (edited) 26 minutes ago, Cooper said: Imaju i Panter i Ledej chip on the shoulder. Da pokažu Mesini da pripajaju EL i da je ovaj pogrešio u proceni kad ih je najurio zbog poraza u finalu domaćice. Neverovatan si.. Inace ja bas mislim da dobijate veceras, Milano je dosta lose otvorio sezonu, u prvom kolu su se provukli protiv Asvela pa ih je Alba rutinirala na njihovom terenu i u prvenstvu jedva dobise Brindisi trojkom Hola. Iako zaista imaju sjajan tim, deluje da ih jos uvek ih nije namontirao Mesina i mislim da mozete do pobede. Plus ne igra Mitrou Long. Edited October 18, 2022 by Benito Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 4 minutes ago, Benito said: Neverovatan si.. Inace ja bas mislim da dobijate veceras, Milano je dosta lose otvorio sezonu, u prvom kolu su se provukli protiv Asvela pa ih je Alba rutinirala na njihovom terenu i u prvenstvu jedva dobise Brindisi trojkom Hola. Iako zaista imaju sjajan tim, deluje da ih jos uvek ih nije namontirao Mesina i mislim da mozete do pobede. Plus ne igra Mitrou Long. Plašim se rekorda karijere B.Berona i skoka. Ostalo ćemo lako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 10 minutes ago, KockoOblo said: Plašim se rekorda karijere B.Berona i koraka. Ostalo ćemo lako. 😛 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 5 minutes ago, propolis said: 😛 Neće imati potrebe da korača. Biće uvek sam na šutu. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 1 hour ago, Cooper said: Imaju i Panter i Ledej chip on the shoulder. Da pokažu Mesini da pripajaju EL i da je ovaj pogrešio u proceni kad ih je najurio zbog poraza u finalu domaćice. Panter se lepo štekovao protiv SC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Uz sve zaslužene kritike tima i Željka treba imati na umu da je nas jedna sitnica u finišu sa Baskonijom delila od toga da ovaj meč dočekujemo u euforiji. Neka tamo negde sa proleća komentarišemo kako je večerašnji meč bio prekretnica sezone. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 2 hours ago, Benito said: Neverovatan si.. Inace ja bas mislim da dobijate veceras, Milano je dosta lose otvorio sezonu, u prvom kolu su se provukli protiv Asvela pa ih je Alba rutinirala na njihovom terenu i u prvenstvu jedva dobise Brindisi trojkom Hola. Iako zaista imaju sjajan tim, deluje da ih jos uvek ih nije namontirao Mesina i mislim da mozete do pobede. Plus ne igra Mitrou Long. Al smo zato mi namontirani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts