Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Kosjan Willavić said:

E ako je Trifunovic top prospekt, onda stvarno. Daj ne zajebavaj ljude ovde,svega ti

Navedi mi koji su njihovi veci domaci prospekti od njega i Vukcevica. 😉

Posted
3 minutes ago, Kosta said:

Svi momci koji treniraju košarku na planeti Zemlji, Trifunovićevog godišta, su veći prospekti od njega. Tristan je skroz druga priča.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, KockoOblo said:

Svi momci koji treniraju košarku na planeti Zemlji, Trifunovićevog godišta, su veći prospekti od njega. Tristan je skroz druga priča.

Govorio sam o igracima koje imaju pod ugovorom.

Posted
8 minutes ago, Kosta said:

pa imaju samo dva domaca omladinca iza tristana, smailagu i trifketa. imam utisak da smailaga ima daleko veci plafon. edit zaboravih balshu koprivicu

1 tristan 2 balsha 3 smailaga 4 trifke ako vec ne mozemo da racunamo madara

• Like 3
Posted
50 minutes ago, uini said:

pa imaju samo dva domaca omladinca iza tristana, smailagu i trifketa. imam utisak da smailaga ima daleko veci plafon. edit zaboravih balshu koprivicu

1 tristan 2 balsha 3 smailaga 4 trifke ako vec ne mozemo da racunamo madara

Dobro, Smailaga je vec igrao enbiej, a Koprivica je,po nekima, buduci nba igrac. Nisu isti level oni i Trifa i Vuksa.

Posted
10 minutes ago, Kosta said:

Dobro, Smailaga je vec igrao enbiej, a Koprivica je,po nekima, buduci nba igrac. Nisu isti level oni i Trifa i Vuksa.

Bez želje da omalovažavam Balšu ali ovo ne da se desi, dečko pravi 3 faula u 1qt protiv Studentskog centra i efektivno se izbacuje iz utakmice, koji NBA koj q. 

Posted
17 minutes ago, peradvind said:

Bez želje da omalovažavam Balšu ali ovo ne da se desi, dečko pravi 3 faula u 1qt protiv Studentskog centra i efektivno se izbacuje iz utakmice, koji NBA koj q. 

Od kad je Duloa u Partizanu, u prvih 12 je jedan NBA prospekt. To sto npr ja mislim da on razvojnu ligu nece vidjeti, ga nista manje ne cini NBA prospektom.

Posted

Imaju i Panter i Ledej chip on the shoulder.

Da pokažu Mesini da pripajaju EL i da je ovaj pogrešio u proceni kad ih je najurio zbog poraza u finalu domaćice.

• Like 3
  • Ha-ha 8
Posted (edited)
26 minutes ago, Cooper said:

Da pokažu Mesini da pripajaju EL i da je ovaj pogrešio u proceni kad ih je najurio zbog poraza u finalu domaćice.

Neverovatan si..

Inace ja bas mislim da dobijate veceras, Milano je dosta lose otvorio sezonu, u prvom kolu su se provukli protiv Asvela pa ih je Alba rutinirala na njihovom terenu i u prvenstvu jedva dobise Brindisi trojkom Hola.

Iako zaista imaju sjajan tim, deluje da ih jos uvek ih nije namontirao Mesina i mislim da mozete do pobede.

Plus ne igra Mitrou Long.

Edited by Benito
Posted
4 minutes ago, Benito said:

Neverovatan si..

Inace ja bas mislim da dobijate veceras, Milano je dosta lose otvorio sezonu, u prvom kolu su se provukli protiv Asvela pa ih je Alba rutinirala na njihovom terenu i u prvenstvu jedva dobise Brindisi trojkom Hola.

Iako zaista imaju sjajan tim, deluje da ih jos uvek ih nije namontirao Mesina i mislim da mozete do pobede.

Plašim se rekorda karijere B.Berona i skoka. Ostalo ćemo lako.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Cooper said:

Panter se lepo štekovao protiv SC

Posted

Uz sve zaslužene kritike tima i Željka treba imati na umu da je nas jedna sitnica u finišu sa Baskonijom delila od toga da ovaj meč dočekujemo u euforiji. 

Neka tamo negde sa proleća komentarišemo kako je večerašnji meč bio prekretnica sezone.

• Like 8
  • Love 1
Posted
2 hours ago, Benito said:

Neverovatan si..

Al smo zato mi namontirani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...