Ne sam Safete Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Iskreno, jos uvjek ne mogu da maknem govno koje mi stoji na glavi zbog onog sramnog saopstenja. Dno dna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 (edited) On 7/22/2023 at 10:44 AM, Arsenije Pesic said: Pa ok, ima čovek puno pravo na takav stav i puno pravo da ga iznese. Možda se ispostavi i da zna bolje od svih, a možda postane slavan kao @Kosta onomad. Svakako sve najbolje. Kad pogodis na pocetku sezone NBA,ABA i Jurolig prvaka, javi se 😉 Inace, od provjerenog izvora dobih info da je Mirota 99% bio gotova stvar i da se velikom brzinom trazi adekvatna zvucna zamjena. Dakle, neki igrac pribliznog statusa u Europi. Mozda se radi i o Calathesu. I nije mi jasan plac zbog odlaska Madara i onda pljuvanje dovodjenja Calathesa. Skok od svjetlosne godine na toj poziciji. P.S. charshija kaze da je Mirota dobio veliki no-no od navijaca OBA kluba, sto i meni zvuci najrealnije. Edited July 23, 2023 by Kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Ipak izgleda ne laze Mirotic kada kaze indirektno da mu je zapreceno. Najveca i naopasnija pretnja je da ako potpise za nas, nece dobiti oko 4m po sezoni od PAO. 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 P.S. charshija kaze da je Mirota dobio veliki no-no od navijaca OBA kluba, sto i meni zvuci najrealnije.I od Zvezde i od FMP-a? [emoji50]Pa dobro gde si bre ti Kosta? [emoji16] 6 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 2 hours ago, Ne sam Safete said: Iskreno, jos uvjek ne mogu da maknem govno koje mi stoji na glavi zbog onog sramnog saopstenja. Dno dna. Jesi ga ti pisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 10 hours ago, dekifisher said: Sigurno najkompletniji point guard u zadnjih 20 godina. Zbog njega i Manua sam ponovo počeo da pratim NBA. ❤️ Ovo je baš interesantan upis, zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Ako je verovati nekim pricama, a vidim i da kurir to pominje… Mirotic nije ni obavestio licno nikog, nego su preko instagrama saznali… pod uslovom da je istina… jebote gde ide ovaj svet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 11 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Beslać na širem spisku, samo da se i tu nešto ne zakomplikuje majku mu staru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Tipa da bude MVP svjetskog prvenstva pa da nam ga preotme PAO. 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 22 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tipa da bude MVP svjetskog prvenstva pa da nam ga preotme PAO. Ma da mu se vazdigne otpremnina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Dakle, protiv komšija u 5. kolu i u Aba i u EL. Maštovito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Dobro zajebava njeguški 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Komsije na tviteru se suska da ste potpisali Derika Vilijamsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 3 minutes ago, Nele said: Komsije na tviteru se suska da ste potpisali Derika Vilijamsa Ako tviter kaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 legenda knicksa i panate. imace zeljko s'kim da se druzi konacno 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Kod mene na twitteru nema ni abera o Deriku a ni Savić me nije zvao. Tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 25 minutes ago, Nele said: Komsije na tviteru se suska da ste potpisali Derika Vilijamsa Obradovic ce prosto biti odusevljen tom vescu, uopste nije dobijao napade besa kada je Derrick promasivao zakucavanja ili imao 0/7 za 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 14 sati muk... šta je, patite zbog Mirotića? ko ga 'ebe, doći će neko bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Cenim da je većini onaj Mirotićev Instagram post više došao kao olakšanje 😀 Ja sam se malo unervozio u trenucima kada se piskaralo naokolo svašta i kada smo na svakih par sati čitali kakve novosti oko Mirotića. Sada sam u modu od prošlog leta, opušteno čekam šta će Big Z i Željko da iskombinuju, budući da su neki vozovi kojima sam se nadao već prošli. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Slabo sam gledao Vilijamsa prosle sezone, jel igrao primarno na 5 ili 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Cista cetvorka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Pišem ovaj post samo da bude ispod Marvinovog i Del Pierovog, jer mi je dosadno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts